AMIN canim INSALLAH ALLAH o gunleride gormeyi nasip etsin, tatlim ALLAHIN mucizesi iste minnak bebek zamanla buyuyor gecen ultrasona gittigimde bebegin yuzu bizeydi dr enseyi olcemedi bana git tatli ye bebek yerin degissin dedi ben yiyip gelene kadar yavrum uyumus dr sok oldu :)))))) sonra 20 dak kadar dolasdim zipladim bi geldim yavrucugum ayakta cok komikti
ay cokk duygulandımm yaa ALLAHIN BİR mucizesi sankiii inşaalah allahım isteyen herkese bu duyguyu yasatırr canımm
canım benim yaa çk seviniorum senin adınaa allahım kolay bi hamiş nasip etsn sana inşaalaah zaman cabuk akıp gecer
minik presimizi bizlerde görelim insaallah
meraba hatunlara...ay ben cok kotuyummm migde bulantilarim fena basti bana birden..hicbisey yiyemiorum..bugun dayanamadim dr gittim..hersey iyi dedi dr danacim:))) toplu igne ucum belli oldu birazicik:)))buarada 5+5 olarak gorundu ult. ve tahmini dogum olarakda 10-11-2013 olarak gorundu..haftaya sali gidicem iste bakalim insallah ozaman tm belli olur da kalp atislarinida duyariz..benden bole yazarkn bile oguruorumm offfff allahim sen bana yardim et bana dua edin nolur.. gorusuruz optum..
öğuren kadın masalla ufacıkta olsa melegın görmussun
ay ögurmk cok kötu ama nw guzel bebıs ben burdayım dıyo
en kötusude caresı yok ama en kötu 9 aay cekersın kuzum
cnmmm nasılsun yenı avatar hos olmussss
buzınnn ısıgın yanıyo gel hele
baktım kimse yok kaçtım canım bende arada bakıorum ama yakalayamadım senii
oy inekler hareketliydii ama oynamıolar yaa
baktım kimse yok kaçtım canım bende arada bakıorum ama yakalayamadım senii
oy inekler hareketliydii ama oynamıolar yaa
merhaba arkadaşlar ben bu topici yeni gördüm ilk sayfadaki tarifler ve dualar çok iyi olmuş emeğinize sağlıkbende 2.bebeğimi istiyrm benide dualrınıza dahil edin (
ben tüm isteyenlere ediym)
Kötu birsey degildi inan ki songul ama berrin beni samimi bulmadığı icin açıklamadım iste Nuts'e songul boşver benim dediğimin hiçbir önemi ve degeri yoktur ben size samimi iyi niyetli ve sevdiğimden geldim ama gördüm ki olmuyor bir daha rahatsız etmem sizi söz Rabbime emanet olun e mı hersey GÖNLÜNÜZCE olsun hersey guzel olur hakkınızda Hayirli geceler
ay yazı cok komık geldi bana...
burdaki aday adayı bizmiyiz kıs hahahahh
hahahha aynen öle yazık adama:))))
ay de kız de sen bugün aştın kendini seyda da gitti nasılsa hahahah
sabah gelsin de bana da saydırsın:)
ay giderken su zeynebini de götür bugn uyus oldum ona he
merhaba arkadaşlar ben bu topici yeni gördüm ilk sayfadaki tarifler ve dualar çok iyi olmuş emeğinize sağlıkbende 2.bebeğimi istiyrm benide dualrınıza dahil edin (
ben tüm isteyenlere ediym)
Yine kocaman bi negatif yine hayal kırıklığı...0,3 degerim 1 bile değil.
sedefcigim üzme kendini Rabbim hayirlisini nasip etsin Insaallah.
Bu cuma güünün hürmtine Mevlam hayirli evlatlar nasip etsin Insaallah sana
kizlar bende doktordan geldim benim yumislergelismis ama bitanesi istenilen kivama gelmemis henüz cünkü erkenmis haliyle herzaman 12.günde catlamiyorki dimi yani.
pazartesi yine gidecem doktora bakalim ozaman ne diyecek göremedim ya süpermenleri cokta merakli merakli gitmistim
yine ufak baloncuk gördü o ne anlamadim o baloncuk kist demedi ama baloncukmus
benden havadisler bukadar aksama görüsmek ümidiyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?