Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ii geceler canımm
düş önüme beraber gidelim o zamaann![]()
Kötu birsey degildi inan ki songul ama berrin beni samimi bulmadığı icin açıklamadım iste Nuts'e songul boşver benim dediğimin hiçbir önemi ve degeri yoktur ben size samimi iyi niyetli ve sevdiğimden geldim ama gördüm ki olmuyor bir daha rahatsız etmem sizi söz Rabbime emanet olun e mı hersey GÖNLÜNÜZCE olsun hersey guzel olur hakkınızda Hayirli geceler
Yine kocaman bi negatif yine hayal kırıklığı...0,3 degerim 1 bile değil.
sedefcigim üzme kendini Rabbim hayirlisini nasip etsin Insaallah.
Bu cuma güünün hürmtine Mevlam hayirli evlatlar nasip etsin Insaallah sana
kizlar bende doktordan geldim benim yumislergelismis ama bitanesi istenilen kivama gelmemis henüz cünkü erkenmis haliyle herzaman 12.günde catlamiyorki dimi yani.
pazartesi yine gidecem doktora bakalim ozaman ne diyecek göremedim ya süpermenleri cokta merakli merakli gitmistim
yine ufak baloncuk gördü o ne anlamadim o baloncuk kist demedi ama baloncukmus
benden havadisler bukadar aksama görüsmek ümidiyle
sedefcigim üzme kendini Rabbim hayirlisini nasip etsin Insaallah.
Bu cuma güünün hürmtine Mevlam hayirli evlatlar nasip etsin Insaallah sana
kizlar bende doktordan geldim benim yumislergelismis ama bitanesi istenilen kivama gelmemis henüz cünkü erkenmis haliyle herzaman 12.günde catlamiyorki dimi yani.
pazartesi yine gidecem doktora bakalim ozaman ne diyecek göremedim ya süpermenleri cokta merakli merakli gitmistim
yine ufak baloncuk gördü o ne anlamadim o baloncuk kist demedi ama baloncukmus
benden havadisler bukadar aksama görüsmek ümidiyle
canim bitanem cok tesekkur ederim AMIN ALLAHIM sana da en kisa zamanda bebis nasip etsin dualarim hep sizler icin balimmmpasamızz geliomus cok sevindimm canım allahım sag salim kucagına almayı nasip etsin inşaallahh sekerr
evet canim ama ben henuz oglum diyemiyorum bebegim diye seviyorum isim olarak 3 isim arasinda kaldim yusuf, omer, fatih canim bu 9+5 gunlukde cekilen ultrason resimleri 11+6da cekilen resimler ikili test icin kanla beraber turkiyeye gonderildi magalesef bende yokcnm arkadasım benım demekkı bı aslan parcası daha gelıyo artık oglum dıye sevebılırsın kız erkek faretmez ama adı bellı olsun dımı ay yerım onu ben usg koysana cnm bı ara ay ben ınanamamıstım aile faktorunden dolayı koca bı pıpı usg cekmıstı dr cugum
canim bitanem cok tesekkur ederim AMIN ALLAHIM sana da en kisa zamanda bebis nasip etsin dualarim hep sizler icin balimmm
evet canim ama ben henuz oglum diyemiyorum bebegim diye seviyorum isim olarak 3 isim arasinda kaldim yusuf, omer, fatih canim bu 9+5 gunlukde cekilen ultrason resimleri 11+6da cekilen resimler ikili test icin kanla beraber turkiyeye gonderildi magalesef bende yok
Eki Görüntüle 658556 Eki Görüntüle 658557 Eki Görüntüle 658558
canim cok uzuldum ALLAHIM en kisa zamanda sana hayirli bebekler nasip etsin INSALLAH AMINNNNNNNNNNNNN![]()
canım masallahminnak yator orda baksana
ay zamanla ne kadar büyücekk bi bakmısın kcagındaa allhım
sag salim kucagında görmeyi nasip etsin canımm
![]()