slm zeynepppp ben iyiyim sen nasılsın canım????
kizlar selam nasilsinizsınem delyam meryemım merhabalar
ohh masallah canimmm allahim nazarlardan sakinsinay erkek gecio icimden valla pasa dicektim az daha ama allahtan hayirlisi artik saglikli sihhatli evlat nasip eylesin yuce rabbim hepimize...belkide ondandir canimm.evet tuzlu cubuk kraker migdeyi bastirio o yuzden iyi gelio..sole valla alsin 3 4 paket ceviz findik badem kuru kayisi incir filanda yiyiosun dimi:)))
merhabaaa bebegimmm nasılsınnnnn
mirhaba hatunlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr nasilsin son-gülümmm:))
hamisler var burda uleeeeennnnnnnnnnnnnnnaha canim cekse napicam ben adam valla kacar yaaaaaaa...alamanyalarda kabak nerden bulim kuzummmmmm pöff kotusunuz sizzzzzzzzzzzzz...hihh neyse suanlik canim hicbnirsey cekmio acikmadigim surecede pek bisi yemiorum ehuehu
selam şekerler nasılsınız....
slm kızlar nasılsınız
sineeeemmmm delyaammmm nasılsınız bebelerrrr
kizlar selam nasilsiniz ben iyiyim10 dakkaya burdayim namazimi kilip hemen geliyorum
hbuldum canım sağolasın ALLAH iyilik versin bende iyim çok şükür..:)a.slm cnm hg ben iyiyimm çok şükür sen nasılsın
ALLAH kabul etsin dilberimm çok şükür bizde iyiz..kizlar selam nasilsiniz ben iyiyim10 dakkaya burdayim namazimi kilip hemen geliyorum
bakın cicilerimizeEki Görüntüle 655550 Eki Görüntüle 655551 Eki Görüntüle 655552 Eki Görüntüle 655553 Eki Görüntüle 655554 nasılllar...
sağol meryemcimm nasılsın..güle güle kullan arkadaşım..çok beğendim herseyini
tamam canım bekleriz ben iyiyim seni gördüm daha ii oldum. Allah kabul etsin insallahkizlar selam nasilsiniz ben iyiyim10 dakkaya burdayim namazimi kilip hemen geliyorum
meryemm cnmm nasılsın
est.cnm olabiliyo bazen iyiyim çok şükür cnm senle denk gelemedik ALLAH tamamına erdirsin inşş. sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin
iyim taze anne :)) bu aralar karnımın eteklerinde sancı oluyo bide ara ara alttan sancı oluyo ama bakalım cumartesi kntrol var ne diycek dr..ıyı gebe kadın sen nasılsın baby nasıl
tamam canım bekleriz ben iyiyim seni gördüm daha ii oldum. Allah kabul etsin insallah
iim canımmm yazdım sana görmedin sanırım.
evdeyim bahar yıorgunlugu var sanırım
hem üşüyorum hem keyifsizim battaniye altından yazıyorum:)))
sen ne nasıl durumlar?
iyim taze anne :)) bu aralar karnımın eteklerinde sancı oluyo bide ara ara alttan sancı oluyo ama bakalım cumartesi kntrol var ne diycek dr..
hahhahah hamişlerrreee bakkk
ne bilim hamişşş olan gelmiyooo diye rahat rahat koydum
canın cekerse kargoya koyarım bir balkabagı yolllarım sana.
kız bu arada tr.den almanyaya kargo olurmu bunu bilmiom bak
tesekkur ederim canimbende iyiyim ALLAH kabul etsin cnm
canimiyi olmaniza cok sevindim cicisleriniz cok guzelhbuldum canım sağolasın ALLAH iyilik versin bende iyim çok şükür..:)
ALLAH kabul etsin dilberimm çok şükür bizde iyiz..
tamam canım bekleriz ben iyiyim seni gördüm daha ii oldum. Allah kabul etsin insallah
iim canımmm yazdım sana görmedin sanırım.
evdeyim bahar yıorgunlugu var sanırım
hem üşüyorum hem keyifsizim battaniye altından yazıyorum:)))
sen ne nasıl durumlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?