- 15 Mart 2012
- 4.018
- 638
- 248
bilmiyorum canım dönmüş olabilirmi die gelio benim aklımada.. 1 ay önce gittim en son bakalım cumartesi dr söyler heralde döndü die..cnm bebegın tersmı acaba o zaman baskı cok oluyo
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bilmiyorum canım dönmüş olabilirmi die gelio benim aklımada.. 1 ay önce gittim en son bakalım cumartesi dr söyler heralde döndü die..cnm bebegın tersmı acaba o zaman baskı cok oluyo
iim diyeyim be canım...sağol meryemcimm nasılsın..
ıyı kuslar ya bıraz cnm sıkkın
meryem amelıyata aldılar arkadası 3 saate yakın surdu tupun bırı gıtmış olabılır daha axcıklama yapmamslar
RABBİM feraha cıkarsın canım..iyi ol İNŞALLAH..iim diyeyim be canım...
bazen çok iyiyim ama bazende sıkıntılı...
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr benım canım sıkıldıııııııııııııııııı::hava guzel olsa cıkar azıcık yururdum beeeeeeee pöffffffffffffff::karlı heryer bembeyaz buradaaa![]()
nebilim kız belki ülkeler arası yasaktır falan.kanunen dedim ahahahhahaahahaha :))) olmaz olurmu len sen ne sandimm ehemm ehemm ben seydemi oturuom delüüüüü:))) ama yollasanda 10 gune anca gelir bende tr ye gelicem die yigenime legonun terligini almistim bide adidas spor ayakkabi aldim onlari yolladim ciko filan koydum bide ole yaniiiiidediler 10 icinde orda olur ahahaha
canim bende seni gordum cok sevindim nasilsin?
neyse kızlar ben cıkıyorum ALLAH a emanet olun..![]()
kız dur otur oturdugun yerde sen yeni hamişsin yürüyüşle ne işin olacakkızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr benım canım sıkıldıııııııııııııııııı::hava guzel olsa cıkar azıcık yururdum beeeeeeee pöffffffffffffff::karlı heryer bembeyaz buradaaa![]()
RABBİM feraha cıkarsın canım..iyi ol İNŞALLAH..
nebilim kız belki ülkeler arası yasaktır falan.kanunen dedim ahahahhaha
ayyyy çiko mu dedin tamam anlasalım ben sana kocaman bir balkabagı göndereyim sende bana çikoooo
iyi diyeyim ii olayım dilberim.
genelde iyiyim ama bazen kötüyüm işte..
neyse kızlar ben cıkıyorum ALLAH a emanet olun..![]()
nebilim kız belki ülkeler arası yasaktır falan.kanunen dedim ahahahhaha
ayyyy çiko mu dedin tamam anlasalım ben sana kocaman bir balkabagı göndereyim sende bana çikoooo
iyi diyeyim ii olayım dilberim.
genelde iyiyim ama bazen kötüyüm işte..
görmedim cnm bende kaç gündür halsizim evide boşvermiş durumdayım bi üşüyorum bi terliyorum hasta olacam sanırım
ALLAHA emanet olun gulumm![]()
ayyy sanırım bu havalar bizi mahvetti...
kendimi yorgun hissediyorum
kız dur otur oturdugun yerde sen yeni hamişsin yürüyüşle ne işin olacak
oturcan ayak altına yastık koycanki.bebişin yerine iice bir yerleşsin.
çok dikkat et kendine canım
aminnnn canım benim...sana da iilik versin bebişine de sağlık![]()
canim iyi seyler dusun bak iyi olacak INSALLAH demin sana yazarken bebek nasil diye yazacakdim az daha bak gor INSALLAH korunman biter bitmez bebek gelecek , ben daha asilama yaptirmamistim elif beni onceden tebrik etti hamileliginin son gunleriydi burda olamazsam diye onceden tebrik etmisdi ALLAH soylettiriyor kesinbu arad elif nasil kucuk eymen ben bey nasilmis bilen var mi? ne zamandir yok:26: lamis de yok:26:
canim iyi seyler dusun bak iyi olacak INSALLAH demin sana yazarken bebek nasil diye yazacakdim az daha bak gor INSALLAH korunman biter bitmez bebek gelecek , ben daha asilama yaptirmamistim elif beni onceden tebrik etti hamileliginin son gunleriydi burda olamazsam diye onceden tebrik etmisdi ALLAH soylettiriyor kesinbu arad elif nasil kucuk eymen ben bey nasilmis bilen var mi? ne zamandir yok:26: lamis de yok:26: