- 2 Ocak 2012
- 9.907
- 393
hımm dün konusmustuk hatırladım evet neden böle acele ediyor ki anlamadım sorun yumişlerin büyümesi iseCanım eşimin arkadaşlarımız var izmirde, ayrıca eşimin amcası var ,7 saatte geliyoruz , cnm ben klomen kullandım cevap vermedi yumişleer menegona da cevap vermedi, doktor gonallerle büyütücekti,ama aşılama yapalım dedi bence en mantıklısı bu dedi ben aynı fikirde değilim,beklemek istiyorum ama o anlamıyor,,,
önce büyütüp catlatsın bi öyle deneyin sonra asılama yapsın bencede beklemen mantıklı bitkisel kürleri uygula bence
burda bi ardasımız var oda eskisehirdee ondan sordumm
neslimmmmmmmmmm duydun mu 7 saat ne kii bekliyorum bu yazaaa
selam canim iyiyim sag ol sen nasilsin?kusura bakma demin esimle yemeye gittik acil ciktim yazamadim... evet tatlim bugun 8. gun bitiyor canim benim hic agrim sizim batma falan olmuyor tutmayacagi belli iste her yonden ben de hic test falan da yapmiycam gerek yok bence onumuzdeki hafta alis verise cikip biraz stress atmayi dusunuyorum bu asilama beni cok stersse sokmustu kafam artik rahat kendimi alistirdim negatife , sen neler yapiyosun? tatlim bence sen dru dinleme asilamadan once bi rahim filmi cektir ne olur ne olmaz:44::44::44:
tatlım dogru diorsundaa cektiremiyorum işde su ara ben bekliyim ya napım biras daha
hem neden olumsuz düşünüyorsun hiç sperm bulamadılarsa neden asılama yaptılar ki tatlımm içeri
döllesin die ne koydular kii