Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
olacak tabi ki canım iyiyi düşünelim iyi olsun.
benm 6.ayım bitti dün ama bir ay daha bekleyecegim.
ilk 6ayı sart kostu drlar.rahim toparlasın vucud dinlensin diye
zaman cabuk gecıor...bi bakmıssın aylar gecmiş.
bende bebek görmeye gitmiştim dogumdan 2 ay sonra o zaman anlamadm ama gelince günlerce etkisinde kalmıstım
sonra da gitmedim bir daha.kv ile hediyesini yolladım..
ne olursa olsun kıyaslıyor insan...
slm kıslar nasılsınızz dün kayınvalideme gittikk aksam gec döndük malumm ay da yılda bi gidioss
hımmm benim adet cuma cumartesii gelmesi gerekk
dün ve bugün asırı derece de agrım var belki hatırlarsınız
benim adet olmadan bi hafta önceden baslar sancılarım
onun içindirkiii pek ümitligii diilim sanırı yine olmadıı
nasip nedielimm nedense hiç üzülmüyorum bu sefer gecen kinde ne aglamıstım
3 gün boyunca sankii bebegim oldu da kaybettimm de yastuttumm
böle işdee igne li asılamaya kalırsakk yanii inş kalmm içimdee yinede olsa bi istek varr
asıl ona sıkılıyorumm 550 bualacakk masraflarr ayrı her seferinde aynı seneryooo
canım bi bunlara sıkılıyorr bidee çocuk neden yapmıyorsunn yada üzülme elbet olur dedilermiii
gözlerim doluyor suan bilee nesee bende bölee canlarım gercii burada da pek muhabbet ortamıı kalmadı
nedir buu yaa bi gün karalastırılsınn herker ayarlasın gelelimm baska topinl deki kıslar öle
yapıolar hee güsel oluyorr en azından görüşmüşş oluruz bu neee unuttuk birbirimizi ii yecee
ne yapim sende doğurmuyon,ayda yılda bişey istedim senden,insan bu kadar dillendirirmi canım aaa
sukur ayfercım geldın kımsecıkler yok burada yav
Geldim ama sende nerelere gidiyon?
kuşum napım kımsecık yok bende bakınıyom bu ara bı topik ılgımı cekıyo oraya bakıym kımse olmayınca
Hee anladim canim. Nasi bi topik mis o??
canm vucud deposunu yedi vitamin ve mineral için dedi dr.umSana niye okadar yasak koydular anlamadim???? Dogumdan bir ay sonra hamile kalan iki arkadasim var ve ikisini de cocuklari cok saglikli. Masallah her ikiside cok tatli..
slm kıslar nasılsınızz dün kayınvalideme gittikk aksam gec döndük malumm ay da yılda bi gidioss
hımmm benim adet cuma cumartesii gelmesi gerekk
dün ve bugün asırı derece de agrım var belki hatırlarsınız
benim adet olmadan bi hafta önceden baslar sancılarım
onun içindirkiii pek ümitligii diilim sanırı yine olmadıı
nasip nedielimm nedense hiç üzülmüyorum bu sefer gecen kinde ne aglamıstım
3 gün boyunca sankii bebegim oldu da kaybettimm de yastuttumm
böle işdee igne li asılamaya kalırsakk yanii inş kalmm içimdee yinede olsa bi istek varr
asıl ona sıkılıyorumm 550 bualacakk masraflarr ayrı her seferinde aynı seneryooo
canım bi bunlara sıkılıyorr bidee çocuk neden yapmıyorsunn yada üzülme elbet olur dedilermiii
gözlerim doluyor suan bilee nesee bende bölee canlarım gercii burada da pek muhabbet ortamıı kalmadı
nedir buu yaa bi gün karalastırılsınn herker ayarlasın gelelimm baska topinl deki kıslar öle
yapıolar hee güsel oluyorr en azından görüşmüşş oluruz bu neee unuttuk birbirimizi ii yecee