- 11 Eylül 2011
- 31.267
- 1.085
selam kıslar nasılsınızz
ıyı tatlım sen nasıslın bakalım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
selam kıslar nasılsınızz
test yapmıcam canım beklicemm bosuna gitmiim kan vermeyecnm beım ya ıcımden bı ses sankı bu ay olcak dıyo ınşalla doğru sestır cnm belırtılere hıc takılma cnm ıkısıde bırbırıne benzıyo cnm cok ta az kalmış bata ey ınşalla gelmez cnm test ıcın bekıcekmısın cnm batı
topik olyna gelınce haklısın tatllım bende ınan özenır oldum sohpetlere önceden yetıştıremezdım okuyama sımdı yok malesef öle
bende oturamıyorum gece kadar artık yoruluyorm uykum gelıyo aslında bu saatler ıyı
canm kötüyü düşünme kötüyü cagırma
ama ne olursa olsun kendini de hırpalama bizden mühim degil canımmmm
hayırlısıyla bebişlerim olaydı kolay yada zor demezdim canım.kendisi olduğu gibi adıda çok güzelmiş.bu arada benim batasıca bat erken geldi buğün oldum hatta biraz önce moralmen nedense iyiyim geçen ay ağlamaktan birhal olmuştum.yarın dr a gidicem kist erimişmi ona bakılıcak sonrasında laparaskopi ve histeraskopi olucam ondan da temiz çıkarsam tüp bebeğe başlıcam inşallah dua et lütfen...
ıyı tatlım sen nasıslın bakalım
test yapmıcam canım beklicemm bosuna gitmiim kan vermeye
gelmesse nasip der giderimm bekleyip görecez canım
öle canım neden se bu sefer o kadar da kötü diilimm allaha şükürr
ama çok canım sıkıldıı gelen misafiree nese ya bu zaman da
hiç kimseye güvenme daha iiyi olacak sanırımm
normalde bende öle duşunurum cnm ama kanda 0 cıkınca en azından umut olmaz be gulum
iyii canım biras üzüldüm sinirlendimm o kadar ama boşver işdee bazen kendimi bile anlayamasken baskalarını anlamaya çalışarak hata yapıorum sanırım
aaa tatlım sen neden sıkıldım kım sıktı guzel canını aman yetmıyo sankı kendı sıkıntılsarımız
allah yolunu acık etsin canımhayırlısıyla bebişlerim olaydı kolay yada zor demezdim canım.kendisi olduğu gibi adıda çok güzelmiş.bu arada benim batasıca bat erken geldi buğün oldum hatta biraz önce moralmen nedense iyiyim geçen ay ağlamaktan birhal olmuştum.yarın dr a gidicem kist erimişmi ona bakılıcak sonrasında laparaskopi ve histeraskopi olucam ondan da temiz çıkarsam tüp bebeğe başlıcam inşallah dua et lütfen...
selam kıslar nasılsınızz
allah yolunu acık etsin canım
ne cok seyler var önünde leylacım.insallah hepsini hemencecik atlatır
yavruna saglıkla kavusursun
selam berrincim..ii diyeyim iiolayımmm
batımın 3.günü yarın sabahtan gidip kan vereyim tahlillerime bakılsın
sonrada doktorcuguma götüreyim baksın bakalım
neyse halim o cıksın falim
ee hadii hayırlısı bakalım bacım başlın demek ki
ufakdan kokusturmaya desene allah kolaylık versin bu yolda sana
saolll bitanem
Allah hepimize yardımcı olsunnnn..yanımızda olsun
benim diger adetle bitiyor korunma sürem bir ay daha var...oh vucudumuda kendimi de dinlendirdim...
ama koşturma bitiyor mu kuzucum.
ii koşturmalarımız olsun inşallahhhh
ben gidiorum fıstıklar
sedef elıf napıyonuz hg sedef kız sende sırkelencnmı bu ay