- 11 Eylül 2011
- 31.267
- 1.085
olabilir canım aynısı bende de olmuştu ama düzeliyo merak etme,korkmana gerek yok canım
pıstt bayadır doğurtuyosun benı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
olabilir canım aynısı bende de olmuştu ama düzeliyo merak etme,korkmana gerek yok canım
sedefcim hayirli olsun INSALLAH guzel sonucunla seviniriz hep beraber
pıstt bayadır doğurtuyosun benı
tecrübeli anne lütfen bana yardım et sütüm çok az kızım doymuyor sürekli emmek istiyor ve sürekli ağlıyor kuzum mecburen mama veriyorum ama çok üzülüyorum ben nasıl anneyim çocuğumu doyurmayı bile başaramıyorum diye 2 gündür ağlamaktan helak oldum çok kötüyüm
humana still ve bol su içiyorum ama nafile
heyy selam kızlar nasılsınızzzzzz..
songülllllllllll huhuuuuuuuuuuuuuu
tatlım bende sımdı tam yazdıklarını okuyodum özelden yazayım dedım aa bı baktım buraya yazmışsın
cnm cok buyuk gecmış olsunn neler yaşamıssın cnm habeımız yok
neysekı gerıde kaldı ama ufacık bebışın olunca aklına onda kalmıştır arka arkaya ıkı amelıyat beya yıpranmışsındır
aynen canım zor oldu benim için ama geride kaldı çok şükür..
pc bozuk hala gelmedi giremiyorum artık maleseffff
bebış nasıl duzene gırdımı cnm
fazla değil canım ne yaptığı belli değil. bugün öğleden beri hep uyuyor gece de uyumayacak muhtemelen..
kaldırayım dedım altını değiştirdim emzirdim üstünü değiştirdim gene kendi kendine uyuyakaldı :26:
arasın duzenıde tam tersı bılıyousun cnm mesela gunduz ne kadar guzzel uzun uyursa gecede öel kısa uyuduysa gece dalmaya daha zorlanıyo maşalla senınkıde 2 aylık olmuş cnm
prıma premıum care bıde aktıf bebe karışık kulllanıyorum bı ara pek kaka cıkarıyodu meger bez kucuk muş oglumun koca totosuna kucuk gelmış şımdı 4 kullanıyoruz sız cnmyanı normal aslında 24 saat uyuyacak halleri yok..
bişey sorucam sana bez olark ne kullanıyosun.
değiştirdin mi hiç?
senınkı de maşallah kocaman olmuşş resim isterim bi ara :)
prıma premıum care bıde aktıf bebe karışık kulllanıyorum bı ara pek kaka cıkarıyodu meger bez kucuk muş oglumun koca totosuna kucuk gelmış şımdı 4 kullanıyoruz sız cnm
bak buda benım oğlumEki Görüntüle 635221
prima premium care kullanıyorum da bez dayandıramıyorum yaa.. huggiese mi geçsem diye düşünüyorum.
biraz cebimi düşünmek istiyorum açıkcası.
maşallah kocaman olmuş kızzzzzzzzzzzzzz
tatlım huggıes ben bı kere kullandım pamuk oldugundan emışı guzel degıl
ama su an aktıf bebe ve huggues aynı fıyat cnm aktıf bebede guzel
Bugün 30. gün
Adetim acaba ne zaman gelecek??? Meriii kiz sende ne zaman geldi adet???
3 ay gelmedi demistin heralde öyle hatirliyorum