- 24 Kasım 2011
- 5.233
- 103
- 35
korunma yasagı kalktına göre eskiyi unutup önümüze bakıcaz moreli bozmıcaz..her şeye olumlu bakıcaz cnmm...Sabahin kör karanliginda yaziyorum! (Burda avusturyada hala karanlik)
Iki gün önce bi is arkadasi dogum iznine ayrildi. Son gün pasta yaptirmis üzerinde kücük patikler birde emzik vardi.
Cok tatliydi!!! Benimde icim sizladi biraz, iki ay sonra bende dogum iznine ayrilcaktim...
Bir ay oldu bile, esimle artik korunmicaz. Ama kendimizi de zorlamicaz illa olsun diye.
içini darltma ...rabbm sabrınıda şifanıda versin kuzum benimm
ayy bende seni çok seviyorum tatlım benim...Canımın içi sen ne gzl yazıyon ya rahatlatıyo senin yazılarını okumak.öyle tabi canım allah ol demeden hiç bişey olmaz.ondan gelen herşey kabulüm.seni çok sewiyorum kuzum:)
sen içini rahat tut kuzum..hiç kasma kendini ..rabbm kucamıza vericek hayırlı sağlıklı evlatlar versin bize
cnm doktr onu düşünmştür sen merak etme cnmm..Ya kızlar benim aklıma takılan bişey var.benim kistim 1 mm altında şuan çok küçük yani.bu gonal f iğneleri kisti büyütmezmi???doktora sormak aklıma gelmedi
1mm 0.1 cm sen takm akuzum onu kafana..doktorun düşünmüştür o işleri..sen oluruna bırk...bırk byüüyüp çatlasınlar içerdede döllnsinler inşllhh
hoş geldin cnm..sıkma takma kafana ...benide aranıza alırmısınız=( 1.ay denedik olmadı bu ay bekliyoruz bakalım.
rabbm çok bekletmeden verii inşllhh cnmm...sen taktıkça daha zor olur cnmm
ay ne kadr güzel kuzum işte...Bu sabah doktora gittik cok sukur bomba gibiyiiiiim
Bidahaki batimda bi cok testler yapilacak iliski onerilecek iliskiden sonra takibe alinacaz sonra catlama dollenme durumuna bakilacak
Esimin spermlerine yine bakilacak.
Bende rahim filmi sitedim onuda yapariz dedi
Cok sagolun arkadaslar eger sizlerle konusmasaydim doktorda rahim filmi istemezdim doktorda kendiliginden hamile kaldigin icin yapmazdim dedi ama icim rahat olsun diye yapcak.
Bunlar yapildiktan sonra. Herhangi bi sorun cikarsa tedaviye baslanacak cikmaz ise ya asilama ile devam edilecek yada direk tupbebek
Yani okadar sevincli gene doktorda ciktimki esime diyorumki nasil bi duygu ben bisey hissetmiyorum henuz bisey degismedi diyor
Tabi herseferinde ben gidiyorum doktora biseyiniz yok calismaya devam diyordu bana
Simdi yeni seyler duyunca insan cok mutlu oluyor ve daha cok umitleniyor
Veeeeeeee artik benimde folikasitim var. 3doktor degistirdim hepside gerek yok almana demisti bana
Simdiki doktorum olurmu hamilelik oncesi baslanmali ve onemli oldugunu soyledi
Rabbime sukurler olsun iyi bir doktor buldum
Sanki hamile kalmisim gibi mutluluktan uctum nerdeyse
Sizleri seviyorum
Rabbim en kisa zamanda bizlere tum isteyenlere hayirli saglikli evlatlar versin
Amiiinn
rabbm hayırlısını vercek inşallhh...eşinle gttin eşin uğu getrdi..doktr çok önemli cnmm
yumurta takibii olcak..
sana folikasitte verdii..
evet evcet her şey çok güzel olucak inşllhh...kız aşılamada olsa...ilşkide önerse o hafta süt buharı yapcan..meslea yarın aşılammı var hemen o gün süt buharı ertesi gün aşılama yada aişki önerdi hemn o gün süt ardınadan ilşki ona göre kuzumm
ben iyiim canımmm cok solasınnn benii merak miii ettiinn
ben suan kart bi erkek sesii ve öksürükle idare etmeye calısıorumm
bu yasıma kadar böle öksürük olmadım ben hiçç geçmio daaa pofffffff,
aksamlarıı kocam içiri hapı bana ben dee uyuyorumm gelemiyorumm
bu hap çok sersem yapıo benii yaa benden böyle canımm
allah razı olsu canımm duaların için rabbim iiyi dileklerinii sanada nasip etsin inşaallaah
annemm kuzuzm ben seni merak etmm mi kuzum yaaa...
kızzz sen hep yumurtalam tedavisinda aşılama zamnı böle hasta olon..
acaba neden..frkettmde innki hep öle olo kuzum yaa