Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ay hiçbişeye gerek kalmadı ne güzel kuzum.ama kendini sıkı takip ettir perinatologa git
hamilelkte sıkıntı yapmasın sana Allah korusun.
ay aman bende yasımı cok dert etmıom kocama yazık kız adam benden 10yas büyük
yasıtlarının ortaokula giden kızı var nerdeyse
adam önce 5 yıl benm okulumun bitmesini bekledi
bitti evlendik derken doguramadım daha
ii geceler nilüşşş
öptüm seni ve oglusunu
of berrinim sana ne desem az gelıor biliorum.seni anlıyorum
içindeki yangını biliorum.
herseyin hayırlısı olsun insallah
gecmiş olsun canım...
doktoun bu işlemi 5 tüp bebekten sonra mı akıledebilmiş of off
insallah bidahakinde olur canım..zamanı vakti 6.dır insallah
bze müjde vermeni öle cok istiyorum ki..
ezo valla..o onu o onu..çok kavga ediyolr..amn ben diyom yaa kargöz hacvr diyee
allh şifa versiz tez zmanda cnm..bir an önce çıksın kuzucuk hastanedenn..bebkler çok zro olo innsann içi aco..anne olmana ya da ne bilim evli olmana bile gerk yok..bir bebğin o haline içinn yanmasıı
İyi akşanlar hanimlar nasilsnz ben 17aralikta oglumu kucagima aldm rabbime şkürler olsn allahm isteyen herkese nasip etsn gercktn bambaska bi duyguymus annelik allahm herkese tattirsn canlarm emirimle ópüyoruz hepinizi tel.le yazdgm ichn zorluk cekiyorum biraz mjlarm yavas ilerleyebilir..
off oldukçada maliyetli işlemler...sagol canım bende anlamıyom işte denıyolarmış sorarsan tutmayınca care arıyolarmış sözde bende bılmıyorum artık aslında korkum var gene tutmazsa bılmıyorum onuda denerız nasıpse 7tane emrıyom var daha o operasyon yanı rahım içcelemeye 1500tl istıyo 2oootlde trsfer dedıler bakalım artık
hahahah güzel sözle bitirdin kuzumbenim dr.da bu konuda temkinli hiç birşeyi atlamamaya çalışıyor dün sordum şimdilik herşey gayet olması gereken gibi dedi devamınıda zaten izlicez sürekli dedi ayy rabbim bilir kızım eğer bu dünyada yicek lokması varsa zaten bişekilde olur inşallah
oklunu beklemiş şimdide mastır yapıyorum deşaka bi yana her şey vaktinde
biz plan kurarmışız kaderimizde bize gülermiş (geceyi özlü bi sözle bitirym dedim
meryemmmm muck sana
cnm bence bunn yaşla hiç bir alaksı yok..ben 3 senelk evliym..aklım ne zmn idrk etti çocuk meslesine o zmndan beri hep isterdim evlendim gbi çocuk olsun diye..kızsa şu isim erkkse bu siim diye...yarına kimin garntisi vr cnm..bu bebk özlemi..ister 17 yaşında ol iste 47..bebeğin yoksa evlysen istyorsa istyuosundur işte..ne kdrlık evli oldunn bile önemi yoktr
Canim benim bebekle nete grmek gercktn zor oluyo tüm vaktimi aliyo sizinle en son konustgumuzun sbahi dogum yaptm cnim:)oglum cok skür iyi gderek büyüyoaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
benim hayırsız kardeim HÜLYAM gelmiş
kız dogurdun unuttun beni..dualarında bari unutmuyorsun demi???a
nasılsın?oglusumuz nasıl az anlat bakim
hayırlı ugurlusu olsun canım..tebrik ederim seni...İyi akşanlar hanimlar nasilsnz ben 17aralikta oglumu kucagima aldm rabbime şkürler olsn allahm isteyen herkese nasip etsn gercktn bambaska bi duyguymus annelik allahm herkese tattirsn canlarm emirimle ópüyoruz hepinizi tel.le yazdgm ichn zorluk cekiyorum biraz mjlarm yavas ilerleyebilir..
cnm benım analı bablı buyusun rabbım uzun ömur versınüay dun gıbı msj yazdıgın nerdeyse 2 aylık olmuş bebeğin çok sasırdım cnm
nasıl saglıgınız ıyımı
İyi akşanlar hanimlar nasilsnz ben 17aralikta oglumu kucagima aldm rabbime şkürler olsn allahm isteyen herkese nasip etsn gercktn bambaska bi duyguymus annelik allahm herkese tattirsn canlarm emirimle ópüyoruz hepinizi tel.le yazdgm ichn zorluk cekiyorum biraz mjlarm yavas ilerleyebilir..
hayırlı ugurlusu olsun canım..tebrik ederim seni...
emirle yazıosunuz demek ne güzel...ay her dogum yapan bambaska bir duyguymus diyor..
Allah ım o duyguyu tüm isteyenlere nasip eder insallah
ay kankam yeter ki dogsunlar saglıkla..
sonrası öle cabuk gecıyor ki..
aras a bak 1 hafta sonra 5.ayına giriyor daha dün gibi
Allah razi olsn bitanem insallah hayirli bi evlat olur zaten sznle gece konustk sbah 7bucukta dogum xaptm alarm veriyodu oglum:)cnm benım analı bablı buyusun rabbım uzun ömur versınüay dun gıbı msj yazdıgın nerdeyse 2 aylık olmuş bebeğin çok sasırdım cnm
nasıl saglıgınız ıyımı
Allah razi olsn bitanem insallah hayirli bi evlat olur zaten sznle gece konustk sbah 7bucukta dogum xaptm alarm veriyodu oglum:)
Canim benim bebekle nete grmek gercktn zor oluyo tüm vaktimi aliyo sizinle en son konustgumuzun sbahi dogum yaptm cnim:)oglum cok skür iyi gderek büyüyo
bende seni cok seviyorum demet...iiki geldinherkeze iyi geceler ben sıtmalnmaya basladım yatıyorum allah emanet olun dualarım sizinle inşlh rabim yardıcımz olsun salıcakla kalın sizleri cokkkk seviyorum
vayyyy aklı yetmeye baslamıs demek..he be cnm 4 bıtıyo
ay artık memeyı görunce emzıgı fırlatmayı akıl edıyo kut atıyo hemencık
aaa normal doğumdu dımı cnm y nasıl gectı cnm zor oldumu ay nasıl çıkıyo o çocuk ordan