- 16 Ekim 2011
- 4.616
- 0
pampikim beni nasıl görüosun kuzum...aşılamadan sonra kaçıncı günündesin
beni yanlış anlama sakın yeni tanışıyorz ama çok umutsuz hissediyorm seni evet insan hayal kırıklıklarından sonra yoğurdu üfleyerek yiyor ama umutsuz değil tedbirli ol sadece ve tabii dua lara sarılıyorz bak beni yanlış anlama sakın ok
umutsuzluk hissettin mi hiç
gerci bugün keyfim cok yerinde sizleri görünce
şimdi öncelikle rüyamdaaa ilginç bir eve girodum yanımda bir kaç kişi var veee orda adile naşitin mezarı varmışş..ama gömülmek istemmş zamnnda..ve çok acı çekiyodu..kupkuru..cildi kabuk bağlamıuşş gözleri açık veee dönüp duryordu..çok korkunçtuuu..yanında başka bir adamda vardı kim oldunu bilmiyorum...o adam bana (güya adile naşitin) 3 ihlas bir fatihayla yetinemdiğini felak ve nas suresininde okunması gerektini söledi..o yüzden memlketine gömlmmş ve daha doğprusu gömnülmek istemmş..beni görp herkse ibret alsın diye söluyomuşş...
bana adam nas ve felk suresini okummı söledi..okudum uyrdı beni felak suresini yanlış okuyorsun..onunla birli,kte felak ve nas suresini 3 kere okudum..ordan çıktım...bir inek yavrusu buzagı gördüm güya eşimnmiş..o kdr güzelkii dşlerini gösteriyolrdı bana..ilginçç entrasan tuaf bir rüyaydı böle işte
of seyda cok korkunc
neden böle rüyalar görüyorsun sen hep ya..
senin ruh dunyana girebilmeyi cok isterdim