Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yaa aslına bakarsan hep bi problem vardı epeyy bi zamn net yüzünden gelemedim sürekli problem vardı... tam net düzeldi bu sefer eşimle ikimiz aynı anda giremedik hep kastı ee haliyle bende ona bıraktım... gündüzleri vakit bulamadım bi sürede kafamı toplamak açısından giremedim... yoksa hepiniz aklımdasınız walla vicdan azabı bile çekiyorum giremedim için... belki bebek gelince daha rahat olurum yaa en azında psikolojim rahat olur... :)ıyı tatlım bıraktıgın yerdeyız cok boşladın bızı bebek olunca hıcten gelmezsın
aminn cnm sagolasin,, gobisde sessiz sessiz duruyolar tadini cikar hamileligin cok cabuk geciyo,,
daha onceden konusurduk ben nilufer bilmem hatirladinmi
aaaa bu site beni atmış yaww bişeyler yemeğe gittim baktım yokum niye böyle oluyorben bayağ uzak kalmışım sanırım
şeydam bu ay tekarar yap süt buharını ben de senin tarife göre yaptım ama sadec 1 defayapabildim kızım ne zor durdum onun üstünde dizlerim ağırdı bacaklarım tirtir titredi yaww 1 defa da incir kürü yaptım
ayyy alısverişi gezmeyi bıraktım geldimmmm
bu sohbeti kaçıramasdım
hiiii kuzum hiç özlemezzz olurmuyummmm inan okadar özledm ama kader naparsın çekmedi bi ellerinii geliyim sizeeelamia ve pampik sizler cezalısınız
bizi neden özlemiyorsunuz
arkadasım allahım saglıklı bi hamişilik hayırlı bi evlat nasip etsin inşallahh
kucagına aldıgın günleride görürüzz insaallaahh canımm
ayy cnm hiç aklıma gelmedi innki o kür yaaa.gelseydi çörekotu fln alırdım başlardım..ay eşimde çok kızıyo artıkk heee..uyuz e olcakkk..ah kuzum benımde 43 gun sonunda o şekılde olmuştu bıde agır grıptım
hemencık bızım kure başlasaydın kuşum sut bıharıda yap yıne
hiiii kuzum hiç özlemezzz olurmuyummmm inan okadar özledm ama kader naparsın çekmedi bi ellerinii geliyim sizeee
amin fatoşcum..en güzel dua bu..ben daha duymayız falan zannediyordum açıkçası biraz şok oldum,heyecanlandım ayy inşallah sağlıkla kucaoıma almayı da nasip eder rabbim
saol berrinimmmmm iyiyim canım biraz yorgun ama tatlı yorgunluklarselam canım hoş geldinnn nasılsınn
gezmelerdennn daha degerlii muhabbetimizzz
hiiii kuzum hiç özlemezzz olurmuyummmm inan okadar özledm ama kader naparsın çekmedi bi ellerinii geliyim sizeee
ayyy alısverişi gezmeyi bıraktım geldimmmm
bu sohbeti kaçıramasdım
ayy cnm hiç aklıma gelmedi innki o kür yaaa.gelseydi çörekotu fln alırdım başlardım..ay eşimde çok kızıyo artıkk heee..uyuz e olcakkk..
bu arada annemn dayısının karısı var annemle aynı yaşta ve benmde süt annem.dün umreden geldi..orda bi elma varmış..çocuğu olmayanlara ve hamile kalıp düşük yapan kişilere ii gelomuşş...birisi istemiş ondan..onnda aklına ben gelmişim..rabbm kabul etsn...
bu arda rüyamda dün gece çok ilgnç şeyler gördümmm...resmn filmm
aa berrin bu aymı aşılama oldu yokkk kız ben sanki sadece çatlama iğnesi fln olck diye bilodumm...yoksa benm kafmm mı sulndı du bakalım berrinm söler şimdcikkkberrinnn sen nasılsınn kuzmmm aşılama olmuş galiba bu ay yanlış okumadıysam geçmişte hadi Rabbim güldürsün yüzümüzü inş.. hayırlı sonuçlar almayı nasip etsin dilberim seninde tekrar hayırlı olsun evladın nasıl gidiyo hamileliğin kaç haftaya grdiniz Allahım tamamına erdirsin inş.... şeydam napıon kuzum nasılsın sende durumlar nasıl :):):):):)
aaaa bu site beni atmış yaww bişeyler yemeğe gittim baktım yokum niye böyle oluyorben bayağ uzak kalmışım sanırım
şeydam bu ay tekarar yap süt buharını ben de senin tarife göre yaptım ama sadec 1 defayapabildim kızım ne zor durdum onun üstünde dizlerim ağırdı bacaklarım tirtir titredi yaww 1 defa da incir kürü yaptım
aminn canaım saoll bekleyip görecez bakalımmberrinnn sen nasılsınn kuzmmm aşılama olmuş galiba bu ay yanlış okumadıysam geçmişte hadi Rabbim güldürsün yüzümüzü inş.. hayırlı sonuçlar almayı nasip etsin dilberim seninde tekrar hayırlı olsun evladın nasıl gidiyo hamileliğin kaç haftaya grdiniz Allahım tamamına erdirsin inş.... şeydam napıon kuzum nasılsın sende durumlar nasıl :):):):):)
saol berrinimmmmm iyiyim canım biraz yorgun ama tatlı yorgunluklar
evet sizlerle olmak daha güzel sen nasılsın bakiim?
haha kk da yabacıladı senı
neler kullanıyosun cnm tahlıllern yapılsımı
bak sut buharı tıtretmış ama ıse yaramışşşşşşş
ay pambıklerın sahıbı nasıl mutlumu cnm baba oluck dıye
teşekkür ederi canım bilmezmiyim ben seni...ahh merim benim seni yerim(aa ne güzel kafiyeli oldu)sen de aklımda olan şanslı arkadaşlardasınseviyorum seni yawrumm
ayy cnm hiç aklıma gelmedi innki o kür yaaa.gelseydi çörekotu fln alırdım başlardım..ay eşimde çok kızıyo artıkk heee..uyuz e olcakkk..
bu arada annemn dayısının karısı var annemle aynı yaşta ve benmde süt annem.dün umreden geldi..orda bi elma varmış..çocuğu olmayanlara ve hamile kalıp düşük yapan kişilere ii gelomuşş...birisi istemiş ondan..onnda aklına ben gelmişim..rabbm kabul etsn...
bu arda rüyamda dün gece çok ilgnç şeyler gördümmm...resmn filmm
cnm bızım komsmuzun görumcesının 7 yıl olmadı o elmayı getırdıler o ay oldu yalız o taş gıbı bışey ben gördum nasıl kullanılıyo
aa berrin bu aymı aşılama oldu yokkk kız ben sanki sadece çatlama iğnesi fln olck diye bilodumm...yoksa benm kafmm mı sulndı du bakalım berrinm söler şimdcikkk
bende ne edim cnmm duromm ölee adet oldum çok şükür..öle yani kuzum ..maşşlhım varr aşadan yana