KIZLARRRRRR herkesi öpüyorum öncelikle benden haber bekleyen arkadaşları çok bekletttim biliyorum ama o kadar yoğun günler geçirdim ki
canlarım düm dr.a gittim veeeeee bebişimin kalp atışını aldım çok şükür yani her şey yolunda,belki hatırlarsınız ben bu ay lap ve hister. olucaktım ve nasılsa ameliyat olucam bari bi kaç yöntem deneyim dedim ve süt buharı ve incir kürü yaptım (ve ikisin de sadece 1kere yapabildim) çünkü o ay kendimi gezmeye verdim kayak yaptım,alkol aldım,gezdim tozdum kendi kendime nasılsa ameliyattan sonra bol bol kafana takıcaksın bari bu ay GERÇEKTEN rahat bırak dedim,ve hatta ilk sonuçtan sonra bile kimyasal gebelik olabilir dedi başka bi dr.ben progestan ve bebe asprinini de bıraktım ve 10 gün test yapmamaya karar verdim ve 10.günden sonraki gün keseyi gördük ve şimdi artık bi kalp atışı var çok şükür.bana dua edin falan demeyin çünkü bazı arkadaşlara daha dün dua etmeye başladım bile ben sizleri en iyi anlayan kişilerden biriyim ben her ay yeni adet kanamasıyla başlayan yeni umutların,belirtilerin olması,acabalar,korkular bi tarafın evet hamilesin derken diğer tarafın kendini kandırma diyip içini yiğip bitirmesi veee sonrasında yaşanan hayal kırıklığı ve akıtılan içli göz yaşları falan filan hepsini çok ama çok iyi biliyorum ve inanın şimdiden ve hep dua ediyorum herkese bu hayatta herşey vesile raslantı ama herşey Rabbimizin elinde o yüzden dualara ve yaradana sığınalım ve çok şükür ki ondan istiyoruz herşeyi
ve zamanı gelince herşey yoluna giriyor sanırım
evet kızlar şimdilik bu kadar tekrar yazmaya çalışırım öpüyorm herkesi