Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İğnemi kendimin yapabileceğimi söledi ümit hanım ben yaptım yani çok şeker bi doktor anlattım işte 11yıllık evli plduğumu yapılan tedavileri oda bu ay olmazsa hızlandıracağını söledi hayırlısı olsun inş.
ay hadi insallah ben de heeycanlandım şimdi
güzel haberler ver bize
Salgın varmış cnm soguk alğınlıgı ama ilk defa böle oldum bide ben son bir yıldır çok yorgunum kayınvalidem felç geçirdi bende kalıyo bir yıldır artık vucudum yorgun düştü galiba geçer iyice dinlenirsem Allah dermansız dert vermesin
gecış olsun cnm kolay degıl hasta bakmak dırenc duşuyo bı yerden soonra
Geceee adaşım hoşgeldin cnm
meryem cnm bışey sorucam sana azönc okudumda
senın rahım agzı yetmezlıgı teshısını kım koydu
plesenta prevıa sebebıylede aynı şekılde doğum olbılıyo
ne sekılde sorun tespıt edıldı
Kızlar ben kendimi iyi hissetmiyorum çıkıp uzanayım size iyi sohbetler iyi geceler
canm sancımdan sonra kanama gelince gittik biz hastaneye
doktor önce usg den sonra catala yatırıp muayene etti
bebek dogum kanalına girmiş rahim tamamen acılmıs dedi
işte serklaj yapan 1 -2 doktoru aradı durumumu anlatmıs onlarda artık olmaz dogumu engellemez demişler
orada o gece nöbetçi olan doktor koydu tanıyı..burdaki doktoruma detaylı rapor yazdı
belki senden duyarız birden bir güzel haberhoşbuldumm adaşımmm inşallah güzel haberler getirirsin bize canım..bu aralar iyi haber duymaya ihtiyacımız var
cnm rahım agz yetmezlıgının teshısı doğum esnasında konulabılıyomukı
mesela plesanta prevıada 4 ceşıt bırısı cok sınsı o zmana kadar hıc bı belırtı olmadanbırden kanama başlıyo ve acılma oluyomuş bırden aklıma o takıldı
belki senden duyarız birden bir güzel haber
canım zaten o an rahim tamamen acılınca agrısız acısız öle tanı koyuluomus
olmadan hiçbir belirti vermıomus.
benm 1 saat hafif sancım oldu o ara rahim 8cm acılıs
ay ama plesanta previa nın kanama seklide,bebegin eşindeki sorunla ilgili olanını biliordum ben
ay şimdik yine korktum işte:18::18::18::18:
hiç sanmıyorum ama olursa hiç hayır demem tabii ki
korkma canımm benim,Rabbim aynı acıyı yaşatmaz sana bi daha eminim
canım aşılaman hayırlı olsun inşallah tutar,sevincine ortak oluruz,nasılsın görüşmeyeli?
berrin immmm hayırlı olsun kusum kolay olmus ne güzel
seninle gün saymaya basladım
canım ne yaptın aşılama oldun mu?misafirlerden pek fırsatım olmuyodu bakmaya merakta ediyodum ne yaptın diye,buğün kaçıncı gün?
bende de birkaç gündür sağ kasığımda inanılmaz ağrı vardı acaba kistmi dedim ve buğün dr a gittim korktuğum başıma geldi ve 3,5 cm miş( adet olmaya başladığımda doğum kontrol hapı kullanıcakmışım tekrar (
inşllah hayırlı haberi senden alırım canım,dularımdasın.....