Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
INSALLAH tatlim guzel sonuclarla gelirsin AMINevet tatlım bu ay nasipse karnım agrıyor bu gün yada yarın gelir
hafta içi doktora giderim hap yazdırmayaa
suan itibariyleee
26.01
24.02 beklenn tarihhh olacakk dört gözlee
herkeseee selamm gelecek olan arkadaslara tabikii suan kimseler yokk
INSALLAH tatlim guzel sonuclarla gelirsin AMIN
kuzum yalnisss 24.02 demiyeceksin bat icin 9 ay sonra demen yeterli tamam mi?
kıslar nerdesinizz yavv meri gezmelere
gittii sizler nerdesiniz yanlıs kaldım burdaa benn
selamlar bende yeni anne adaylarındanım burada konuşacak topik aryorum kendime birbirimize destek olmak çok güzel :)
canım gecen asılamada öle demiştim ben de inş 9 ay gelmiecek die
ama olmamıstııı bu sefer pek umutlu diil ama gidicemm ALLAHımm
bilir herseyin hayırlısını nasipse zamanı geldiyse bebişim benle olur
allahın izniylee kuzummm
ay kızlar nerdesinizzz..
ne kdar da hayırsızsınız biz olmasak burda kimse olmıcak heee..kızlr topiği boş bırkmasanızaaa...aşk olunn heee..1 hafta olmuyom burda anammm puffff kimseler yokkk
bu arada batı gelenler mmkünsee bilgileri güüncellesinler....
songüln ablalrı gelmiş
meryem anacınn yanında
ben yoktum boşşbşşş
kimseeeler yokkk
KIZLARR batım 23 ocaktı sabah idrar testi yaptım anında 2. çizgiyi gördüm ve hemen kan testi yaptım sonucum 192 dr. salı tekrar yap testi dedi eğer değer yükselirse cmartsi gel dedi ama yine temkinliydi (gıcık kadın) ben bu ay lap. ve histeroskopi yaptırıcaktım ama şimdi hamileyim umarım değerim yükselir ve cmartesi keseyi görürüm.
eskisi kadar uğrayamıyorum ama yine de aklım sizlerde oluyor ve bu haberide ilk sizinle paylaşayım dedim zaten kalp atışı alana kadar aileme kimseye söylemicem ilk düşüğümde herkes çok üzülmüştü çünkü,böyle işte kızlar gelişmeleri haber veririm akşam gelebilirsem yine geliirm hepinizi öpüyorumm
slm kızlarr be dun adet oldum yarın klomene baslıcam hayırlısıyla ınsaallah olur bu ay
ayyy pambikkkkkk....hamıişş mii oldunn sennn canım benım rabbım saglıkla kucagına almayı da nasıp etsın ınsaallah
gecenlerde grdım o kadar yazdım ama kımse gormemıs benı meryeme ve delyama yazmıstım ozellıkle benı gormezzden gelmısler küstüümm sizee hıııhh
slm benim tatlı hatunnlarım nasılsınız bakeemmm
delyam gözünaydın canım inşaallah hayırlısıyla kucanada almayı nasıp etsın rabbım
songulumm canım gecmıs olsun yaren nasıl oldu duzeldı mı
bu arada delyamı tebrk ederim .. rabbim hamilelik sürecini ıı gecirsin..kucagına da almayı nasip etsin...çokkkk sevindirik oldum duuyunca...umutsuz konustu konustu.. bizi de üzdü neyse ki sonuç mutlu oldu tey tey tey
hadi bakalım kuzum hayırlsı olsun..ynei ayın..ay klomen he...slm kızlarr be dun adet oldum yarın klomene baslıcam hayırlısıyla ınsaallah olur bu ay
ayyy pambikkkkkk....hamıişş mii oldunn sennn canım benım rabbım saglıkla kucagına almayı da nasıp etsın ınsaallah
gecenlerde grdım o kadar yazdım ama kımse gormemıs benı meryeme ve delyama yazmıstım ozellıkle benı gormezzden gelmısler küstüümm sizee hıııhh
nerdesinizzz bakımm sizler:93:
hadi bakalım kuzum hayırlsı olsun..ynei ayın..ay klomen he...slm kızlarr be dun adet oldum yarın klomene baslıcam hayırlısıyla ınsaallah olur bu ay
nerdesinizzz bakımm sizler:93:
Slm kızlar nasılsınız