- 23 Şubat 2012
- 1.937
- 0
selam kızlar ben geldim nezlei grpmi oldum bilmm ama sürekli hapşırom burnum ya ako ya tıklaı..soba odasında terliyom ve pc ısındığı içinmi sorun çıkrıy canlarım..sizlerle muhppt edim geçmişi okuyum öle listeye bakarım yoksa olcak iş değil hani heeee
neyse ben bugn doktra gttim doktor tahlilimi yaptı öle konuştuk ..tahlilime baktı ohh şükür temizlenmiş dedi uyzzz dedim içimden..tamm dedi 1 2 ay sonra gel dedim 1 mi 2 mi...dedi 1 2 ay sonra yine sordum 1 mi 2 mi diye oda marta gel dedi..sonra anlltım kafam çok karışık herkes bir şey internette okuduklarım çok çok farklı..3. sansa ırköıcm dedi.. oda biz ocaktayız öbür ay şubat nisan temmuz derken meyveler çıkr dedi bi yerde 500 kayısı bi yerde 300 kayısı olur dedi..hamilliklerin %70 başarılı diğerleri başarıısız olur dedi..yine olck diye bir şey yok ve olmıcak diyede bir şey kromozom yüzünden oluyor dedi.yabancı kromoznlarla bebk rahat büyür ama olurda a kromozonu a kromzonuyl eşleşirse bebk sinyal veriyor ve vücut atooo dedi..deedim iğne vermeliydi progestan vermeliydi diyolr siz bana bir şey vermedinz dedim..oda gebelik sonuçlnsın vericem ama keseyi görmedik dedi...öle baktım ona siz bana ii gelmiyosunuz beni başınızdan savıyosunuz dedim oda bi dkka dedi birilerine çağrı attı anam kapı çaldı 4 dokotr daha onalrda aynı şeyi söledi...
rahim kanalrım tıklı olsa hamile kalamzmışım..
rahimin dar olması daha küçük bebk için tutunmama gibi bir şey olmazmışş
kan pırtılşmasıda olmazmış cünkü benm kan sayımım ii çıkmış ve oda 3 aydan sonraki kalp durduğu zamn ilk akla gelen şeymiş...şimdi arştırsak hem maddi hem manevi olark yıpranırsın gereksiz dedi..biyokimyada bir şey çıkmıcak çünki dedi.
sonramm sonram ben ona dedi sene de bir yumurtluyom yk öle bişe dedi.kilo ver vücudunu şaşırt herşey kendilinden olucak ve relax olckmışım..
durum bu kızlar yaniii siz naaponuzzkii
ahhaa drye kızcak bişiy yine bulamamşınnn ne güzel açıklama yapmış bak ama bunları önceden deseydi en azından aklında bunca zamn soru işareti kalmazzdı bide şunu diyim kilo cidden yumrtalar için çok önemli ben doğumdan sonra 2 ay içinde 10 kilo aldım düşün 55 tim 65şe çıktım hasta olamıyodu hatırlıyosun dur ilk zamnlar listenin en tepesinde bekliyodum nasılki 3 4 kilo gitti önce adet olmaya başladım 1 2 kilo sonrada yumurtlaar oluşmaaya başladı ve tabi ilaç destekleriyleee .... bu arada ne yap ne et kilo vermeye çalış kuzum bak ne güzel azmetmiştin veriyodun biraz daha gayrett bakarsın senin şifanda bundadırrr.... hayırlısıyla bakarsın çok geçmeden ermişizz muradımızaa