- 11 Eylül 2011
- 31.267
- 1.085
benmde üzerimde ipli elbise var.
yaz günü gibi dolanıom ortada. ay yolluk börek acarım ben:)yanına da ayran doldururum bi şişeye yiye içe giderim
cidden komikmiş
ay yapıcanmı kız cıdden ay kafamı yapıyon
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benmde üzerimde ipli elbise var.
yaz günü gibi dolanıom ortada. ay yolluk börek acarım ben:)yanına da ayran doldururum bi şişeye yiye içe giderim
cidden komikmiş
evet tatlım doğru söyuyosun gecen sene bu zamanlar cok uzzgundum ben duşuk yapmıştım
kımyasal gebelıktı ınşalla seneye sızde aynı şeylerı yazar yavrularınız kucagınızda olur cnm
ay ınşalla cnm ya ederse kızın ıkna eder
ay bıde o cocukta kolay olmuyo he
benım ılkı ılk ayda oldu ıkıncı aylarca olmadı arada duşuk yaptım ya bız unutmuşuz yada tutturamadık az gözyaşı dökmedım cnm
doğrudur canım.ilk bebeğim 2006 da oldu ilk ay 4.ayında kalbi durdu kürtaj oldum.kızıma ise 2008 de ekim de ilk ay hamile kaldım.üçüncü nasıl olur bilemiyorum.senin de zor olmuş canım ya.herşey de vardır bir hayır.
Kızlar ben sabah doktora gidicem çıkayım artık iyi sohbetler size
ıyı geceler cnm sımdıdden gecmış oslun yıen beklerız
bende kacıcM AZ SONRA
Sedef ehliyet sınavına girdinmi girecenmi beniimde bu ay sınavım vardı şükür hepsini geçtim çarşamba kısmet olurda ehliyetimi alacam
kız buzın aferın yatmamışsın daha
meryemmmmmm camaşır katlıyorum anam bıtmıyo ış camasır demek ut demek hem yazacam hem utulucam canıma mınnet
meleklerım gecmış olsun cnm benım
sedef ehlıyet sınavları ne durumda
geceee ımkan varsa genel anestesı altında olsun eşin
amelıyat yerınde sıkıntı olmadı ama o ağrı mahettı bıde arkadaşım zor ıkna ettı hep başına kaktı he
Canim col tesekkur ediyorum INSALLAH ALLAH TEZ ZAMANDA SANA NASIP ETSIN BITANEMcanım benim gözün aydınn ALLAHIM kucagını almayı nasip etsin inşşş
çok sevindimm
delyammm cnm benım bugun guzel haberlerle gelmişsın cok sevındım
kese kalp cınsıyet doğum haberlerınıde alırız ınşalla
Arkadaslar kusura bakmayin gec yazdigim icin annemdeyim burda net yok teliminde sarji yoktu sonuc 6281 cikti cok mutluyum ALLAH HAYIRLISI ILE HEPINIZE NASIP ETSIN INSALLAH AMINNN... Simdi kaldi kese ve kalp atislari INSALLAH HAYIRLISI ILE ALLAH NASIP EDER O DUYGULARIDA
canım benım cok cok tebrık ederim allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin darısı bızlerın başına rabbim seni ve meleğini korusun
hahahah he yolluk yapmaya kaçtım hemen geceKız meryem börekmı acıyon
canım benım cok cok tebrık ederim allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin darısı bızlerın başına rabbim seni ve meleğini korusun