Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
olurmu canım ne bas agrısı..hepimiz konusmak için burdayız
evet insallah hepimizin olacak
kız çarsambaya surda 2 gün varsizinmi giyecek seyiniz az 2 gn mü fazla bilemedim ben şimdik
ay bence alma kalsın oo daha ascan kurucak toplucan katlıcan bıde utulucen offf puffffffffffff
Ben hepsini severek yapıyorum ama çamaşır katlamaktan nefret ediyorum
Geçen gùn niye konuşmuyorsun diyordunuz bugünde susmuyorum
ay cok güldürdün beni...
en sanslınız benim sanırım makineyi doldurdum ama baslatmayı unuttum artık kısmet yarına
iii gecelerrrr ben yatmaya gidiomm
CNM BENDE ASMAKTAN NEFRET EDIYORDUM
ay zaten arttık katlama olayı da azaldı cogu utu ama asmaktansa utuyu tercıh ederım
ay bu arada tanışıp kaynaşamadık bı bende sakaryadan yakın sayılırız cnm
bölesi daha iyi
seyda da (mucizem) burda olaydıda seni böle göreydi...
gecen konusmuyon diyen hep sana soran oydu
Haklısın cnm hepsi ütüleniyo genelde evet yakınmışız tanıştığım için çok memnun oldum sizlerle
of senıde anlamam hıc hep gece calışır makına ay bana gun yetmıyo zaten makınada durmuyo
komsuların basacak bı gun he
Merhabalar Allah herkesin gönlüne göre hayırlı evlatlar versin.benim bir kızım var 3,5 yaşında ben ikinci bebeği çok istiyorum eşim istemiyorKızım kardeş aşkıyla yanıyor ama babamızı ikna edemedik
aaa çok iyi bir gözlemcisin....bende makına hep gece calısır öle alısmısım
gündüz sevmıorum pek..
kanak sana bir kurtma makinesi lazım ozaman hiç asmassın
bizde memnun olduk cnm sanırım sende gecekuşusun bızım gıbı
bıraz kendınden bahsetsene cnm kac yaşındasın kac senelık evlısın belkı yazdın ama ben kacırdım sa kusura bakma cnm
canım oluyorsa ne güzel sen de kazayla yapıverirsinMerhabalar Allah herkesin gönlüne göre hayırlı evlatlar versin.benim bir kızım var 3,5 yaşında ben ikinci bebeği çok istiyorum eşim istemiyorKızım kardeş aşkıyla yanıyor ama babamızı ikna edemedik
kuşum benım zaten kurutma makınam varkı
eskıdendı o asmalar bende yuz buldum yıkayıp duruyorum
İşim yoksa sabahları gece geç yatıyorum 31 yaşındayım nisan ayında evliliğimin 11yılı bitecek çocuğum yok 1tüp bebek 3 kere aşılama yaptım hiçbiri tutmadı malesef bu ay tekrar tedaviye başlamayı düşünüyorum sende kendinden bahsetsene biraz