ooo hoşgeldin tatlımm nasılsın baklımm nasıl gido durumlar nasıllkızlar nabersiniz bakim napıyonuz
hoşgeldin tatlımm allha şükür burda gerginlik hiç olmadııı...sen nasılsınnNasilsiniz baya oldu gorusmeyeli
Gerci ortam yatissin istedim topik hayirli olsun Insaallah
Sekercininkizi hamileymis tebrikler. Rabbim saglikli hamilelik ve saglikli dogumlar nasip etsin Insaallah
Sen nasilsin seyda
Haaa bu arada unutmadan cicek taniyan varsa yaren taniri galiba dogum yapmis
slm arkadaşlar bende 2012 de yeniden anne olmak isteyenlerdenim. rabbim isteyen herkese sağlıklı bebişler versin
Ne olsun iste ayni kirmizilarla bogusuyorum. Cok halsizim. Agrili geldi bu ay. Normalde hic agirmaz. Troit hapi aldigimdan beri hem cok geliyor uzun suruyor hemde agili geliyor
Bunada sukur. Sen basladinmi calismalara. Bitmismiydi regl. Yani pisik olmadin dimi hehe diyordun ya hani
Bu ne guzellik boyle ne hos avatar resmin var senin
Sarem senin yegenindi dimi onun babasi yabancimi boyle sarisin ve karli bi resim vardi o nerde cekilmis yurtdisindami yasiyorlar
ooo hoşgeldin tatlımm nasılsın baklımm nasıl gido durumlar nasıll
aşkolsun kız girer girmez verdim ya selamsaremnaz bana selm yok muu 63:
kızlar ben bi yemek yapim burayım en fazla 15 dkka sürer gelirim hemen sigaramı içimdee
allh hadii baklımm inşllhh hayırlı olurr bu hapları kullnların %10 luk kısmı ikiz gebe kalo bende işe yaradı ama sende yrr inşşlhhidare ediyoz bu hafta koci gececi görümcem bende şimdi ders çalışıyo karşımda 15 yaşında.bende dün klomene başladım.günde 3 tane içiom bakalım 5 gün kullancam
inşllhh kuzucumm hayrlı olr bende anee olmakk istommmmmmmSeydacim olsun bazen bilmemek daha iyi ne stres yaparsin nefe kafaya takip hesap yaparsin bide bakmissinki hamile kalmissin. Fenami olur dimi ya
Bak ben biliyodumda ne okdu zamaninda gelmedi umitlendirdi sonra bi geldi hayallerim suya dustu
Bizim elimizde degilki olsa her yaptigimiz kurler atesler ov. Lar gunasirilar coktan hamile kalmaliydik. Bunlar vesile ama vakti gelince tabiki
aşkolsun kız girer girmez verdim ya selam
yaptım cnm içtim ben normalde 33 günde bir adet olurdum bu ay 28. gün geldi kırmızılar ne işe yaradı bilemicem artıkın 26 gün kullandımCanim cok tatli bi kiz Masaallah. ıkın
Senin bogurtlenkoku neoldu yaptinmi kac gun yaptin ve sabah aksam ictinmi
saremnaz bana selm yok muu 63:
kızlar ben bi yemek yapim burayım en fazla 15 dkka sürer gelirim hemen sigaramı içimdee
yaptım cnm içtim ben normalde 33 günde bir adet olurdum bu ay 28. gün geldi kırmızılar ne işe yaradı bilemicem artıkın 26 gün kullandım
sabah akşam içtim.
bu vadi ne ya...siz kurtlar vadisi boyunca mı gelmiştinizzz
anammm bu ne ani kaçıstı..insan kankisine bir haber verir..
hakikaten bu bir şifremivadi biter biz kaçar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?