uuppp kafam karıştı:44: benim dr.rahim filmine daha gerek yok dedi şimdi yeni dr.gidicem belki o ister rahim filmi.şimdi sen korunuyomusun pekiayy evet canım ya neden hamile kalsanda gelme dedi bende anlam veremedim valla. benim doktorum okadar tembih ettiki hamile kalmıyayım diye nerdeyse dövecekti bizi. sakın hamile kalma filan dedi hemde 3 5 defa. kalırsanda hemen gel dedi. seninki niye böyle demiş anlam veremedim valla:44:
:44::44:
uuppp kafam karıştı:44: benim dr.rahim filmine daha gerek yok dedi şimdi yeni dr.gidicem belki o ister rahim filmi.şimdi sen korunuyomusun peki
sana da günaydın gerçi ben bugün 8 de kalktım o yüzden bana artık tünaydıncanım çok tebrik ederim. inan hamilesinbu arada herkeze günaydınnnnn
sana da günaydın gerçi ben bugün 8 de kalktım o yüzden bana artık tünaydın
yok hayır canım ben 4 5 aydır korunmuyorum. ama ben rahim filmi çektirmedim. benim sorunum o değildi. ama her ne olursa olsun bi doktorun hamile kalsanda gelme demesi şaşırttı beni
sağol canım bende sizin karşınızda kahvaltı yapıyorumama şimdi bittti. aç olan buyursun gelsin
sağol canım ama bitirdimbayılırım kahvaltıya en sevdiğim öğün ohhh afiyet olsun :125:
e canım dr.hamile kalsan da neden gelme dediki bi de rahim filminden neden vazgeçmiştin ben de düşünmeye başladım çektirsem mi diyorum ama diğer dr.gerek yok falan demişti bakalım yeni dr.ister belki
inşallah canım ayy bu topik gerçekten sihirli sanırım gelen hamile kalıyorrrr
ayy evet canım ya neden hamile kalsanda gelme dedi bende anlam veremedim valla. benim doktorum okadar tembih ettiki hamile kalmıyayım diye nerdeyse dövecekti bizi. sakın hamile kalma filan dedi hemde 3 5 defa. kalırsanda hemen gel dedi. seninki niye böyle demiş anlam veremedim valla:44:
:44::44:
şimdii şöle diyim kızlar bana biri anlattı rahim filmini anestisiz çok zor oluyo fln iğneler flnn çok korktum..ben daha 3 aylık evliydim ilk istediklerinde..eşimde olmazsa olmasın çocuk gerek yok dedii..hep böle en son aşamada bile olmuyodu..en son kara verdimde bu gttim doktor da bana küşşkken verem gbi ya da ateşli hastlık geçirdin mi???ya da genlere vrmı dedi...bende yok diyince gerek yok dedi..şöle bişe söledi bana...ayenn anlatıyorum...normal hastalrın 15 yumurtası olur şöle düşün onlar moratonda koşmaya hazır düdük çalar ve başlarlar koşmaya canı sıkılıan yorulan bırakır koşmayı ama bir tanesi yorulmaz yani olgunlaşır çatlar ve en sonnda spermle karşılşır vedölleşir..sende ise normal kişilere göre 30 yumurta gbi yani daha çok..hepsi sıradalr ama düdüğü çalan kimse yok..hepsi birbirine bakıyoo kim çalcakta yola çıkcaz diye..düdü çalanda fsh hormonu..buda beyinden gelen bi hormon östorojenle ilgili fln..sen kafanda hamle olguus taşıdıkça şaşırıyo bu hormon ve vücut yağlı oluncada aşa inemiyo dedi..rahim filmine gerek yok kafaya takmak yok stres yok dedi...hee hamile bile olsan gelme mevsuszu adam o kdar çok bıktıkı benden anlatamm ben ağlıyorum fln adam bana sarılıp beni ikna etmeye çlışırdı hep...bana evde kesinlikle marta kadr idrr testi yapmk yok dedi..hormonlar çoşup iniş çıkş yapbilir..bi toprlansınlar hee hamile kalırsan en azında 6 haftalıkken öğrenmiş olursun dedmşti..hemde heves etmezsin olmazsa yada olursa..olmadımı üzlmezsin demşti..hormanlar bi kendine gelsin vücüt dinlensin dedi yani
hımm şimdi anladım canım dr.doğru söylemiş aslında biz o kadar kafayı takıyoruz ki hormonlarda allak bullak oluyor zaten eminim sen de çevrenden çok duymuşsundur amaaaan ne olursa olsun kafama takmıyorum deyip (ama gerçekten)akışına bırakan insanlar zıng diye o ay hamile biz de o rahatlığı yakalamalıyız bi şekilde vücudumuzu bu kadar dinlememeliyiz aslında...
aaa kpz gelmiş kız seni beklom bende kaç zmndır hıım ara kanmadan dolyıı hiçç isrr testi yaptın mı ozamn senn bat 8 şubat
haklısın ben de allahtan daha ne elti var ne görümce kayınvaldem de sağolsun sormaz öyle bi kere sordu istiyoruz dedim hayırlısı herşeyin zamanı vardır kızım dedi.arkadaşlarımdan da ev hanımı olanların hepsi hamile çalışanlar ise çoğu 30-35 yaşında daha evlenmediler bile ben bu aralar onlarla takılıyorm zaten o yüzden bebek hiç gündem maddesi olmuyoröle tatlım yaa..benim eşimin tarfı öle uyuzki anlatamm sana ıykk gelo bana her dakka sorolar sıkıyosa takma kafanaa
kpz eksik bilgilrin vr onlrı verrmisin tatlım..evilik yılın vee ilk bebkmi olck bu
haklısın ben de allahtan daha ne elti var ne görümce kayınvaldem de sağolsun sormaz öyle bi kere sordu istiyoruz dedim hayırlısı herşeyin zamanı vardır kızım dedi.arkadaşlarımdan da ev hanımı olanların hepsi hamile çalışanlar ise çoğu 30-35 yaşında daha evlenmediler bile ben bu aralar onlarla takılıyorm zaten o yüzden bebek hiç gündem maddesi olmuyor
haklısın ben de allahtan daha ne elti var ne görümce kayınvaldem de sağolsun sormaz öyle bi kere sordu istiyoruz dedim hayırlısı herşeyin zamanı vardır kızım dedi.arkadaşlarımdan da ev hanımı olanların hepsi hamile çalışanlar ise çoğu 30-35 yaşında daha evlenmediler bile ben bu aralar onlarla takılıyorm zaten o yüzden bebek hiç gündem maddesi olmuyor
daha çok koca adayları kimler olabilir yeni iş teklifleri falan konuşuyoruz
öle tatlım yaa..benim eşimin tarfı öle uyuzki anlatamm sana ıykk gelo bana her dakka sorolar sıkıyosa takma kafanaa
kpz eksik bilgilrin vr onlrı verrmisin tatlım..evilik yılın vee ilk bebkmi olck bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?