hoşgeldin tatlım sağolasın herkese hayırlı olur inşalahh....
selam arkadaşlar ben geldimmmmmhayırlı olsun yeni topiğimiz
ayy canım hadi rastgeleeeee
işallah canım belki burda bebiş sahibi olurumburası hepimize uğurlu gelir işallah. ilerde herkez hamileliğinin nasıl geçtiğini konuşur
o günler bir gelse tatlım herkes anlatır ne güzel bu günlerimize güler geçeriz
işallah canım ya rabbim o günleri hepimize östersin işallah
ben bu tüp bebek konusunda bir kaç ekleme yapayım arkadaşın yazdıkları dışında. embriyo transferinden sonra benim doktor 10 gün boyunca yatacaksın. sadece tuvalete giderken kalkacaksın demişti ve hiç kabız olmamak gerekiyor demişti.
pişt milletPPP
pişt milletPPP
pişt milletPPP
Beyaz Gala
canım sen ne kadardır deniyorsun bebek işini? benim 3 sene oldu. hangi aşamalardan geçtin?
Nerde yaptırdın bilemiyorum canım ama aslında yatırmıyorlar evet kabız olmayacaksın hergün 4-5 kayısı yiyeceksin, asla ıkınma yapmayacaksın..!
Yatırmıyorlar çünkü vücudun hareketli olması çoooook önemli kan akışı sağlanmalı, vücut uykudaki gibi hareketsiz ve kan akışı yavaş olmamalı, sadece kendini zormalmıcan, ör: ağır kaldırmıcan, ıkınmıcan, ani hareketler yapmıcan ve günlük işlerini kendini yormadan riske sokmadan yapacaksın... Çünkü farkındaysan kanın pıhtılaşmaşı, koyulaşması olmasın diye bebe aspirini veriyorlar çünkü tutunma için kan akışı çooook önemli... Belki senin farklı bir nedenin vardır dr. onun için sana yatış vermiştir.
kızlar marhabalar listenize benide ekleyın lutfen
yasım 31 sat 19 ocak bat subatın 17 si subatta allahın izniyle bende hamile kalmak istiyorum yasımda gecmeden .... forumun cok sıkı takipcısıyım burdan moral olarak birbirimize destek olmamız cok guzel bu sayfa bize subatta ugurlu gelicek insallah
kızlar marhabalar listenize benide ekleyın lutfen
yasım 31 sat 19 ocak bat subatın 17 si subatta allahın izniyle bende hamile kalmak istiyorum yasımda gecmeden .... forumun cok sıkı takipcısıyım burdan moral olarak birbirimize destek olmamız cok guzel bu sayfa bize subatta ugurlu gelicek insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?