- 22 Şubat 2010
- 3.641
- 19
- 318
canım listeyle şeyda77 mi ilgileniyor bende söylüyeyimhoşgeldin canım alırız senide listeye merak etmee inşallah dediğin gibi uğurlu gelir bitanemm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım listeyle şeyda77 mi ilgileniyor bende söylüyeyimhoşgeldin canım alırız senide listeye merak etmee inşallah dediğin gibi uğurlu gelir bitanemm
Napıyım kızlar keyfim yok bugün hiççççç sebepsiz biri dokunsa ağlıycam
canım listeyle şeyda77 mi ilgileniyor bende söylüyeyim
o zaman ağlaa. yoksa geçmiyor bu sıkıntı. ağlayabildiğin kadar ağla ki için rahatlasın canım. bazen sorunlar birikir birikir patlama noktasına gelir insan.işte o dönemdesindir. ağla ki rahatla .
Napıyım kızlar keyfim yok bugün hiççççç sebepsiz biri dokunsa ağlıycam
bakalım tatlım akşam belli olacak büyük ihtimal seydayla beraber ilgilenecezz
o zaman söylüyeyim 27 yaşındayım sat 12 ocak bat 5 şubat
doktorum bana bebek tutunsun yat demişti. benim sadece yumurta rezervi sıkıntım var. rahimde bir sıkıntı yoktur. olsa sanırım söylerdi doktor. ben özelde yaptırmıştım. tüp bebek merkezindeki doktorları pek beğenmemiştim. bebe aspirini de almadım ki hiç. bir iğne vuruluyordum sanıırm progesteran iğnesi.birkaç hap da içtim ama beb asprini içmedim. sen de mi tüp bebek yaptırmıştın?
Evet cnm aynen öyle .Başımı alıp gidesim var telefon olmadan insan sesi duymadan hiçbi iş yapmadan uzaklara gidesim...
ahaaa buldum sizii bende öbur topıkte sızı beklıorum burdamıydınz bakemm
ayy canım arkadaşım bende de var aynı dert havada kapalı bi yağmur bi yağmur sormaa....sen ne zaman taşınıyosun tatlım??
Evet tatlım alman hast. yaptırdım ben, aşılamayı bana yakın bir özel hastanede yaptırdım... Tüp bebekte dr. 3 hastane tavsiye etti diğerlerine bakma dedi, alman, acıbadem ve ameriken, biz almanı tercih ettik...
Canım yumurta büyültme aşamasında ad. 2 günü iğnelere başlıyorsun 3 çeşit iğne veriliyor, biri yumurta büyültme biri çatlatma diğerini unuttum vala ne yalan söyliyeyim, embriyo transferinden sonra 4 değişik destek ilaçları veriliyor iğne yok bunlarda biri progesteron, biri bebe aspirini, biri ostöröjen yani kadınlık hormonu, diğerini unuttum ama sanırım tutunması için, progesteron hariç diğerleri belli bir gün sayısında kullanılıyor bunlar sana anlatılıyor, biri 5 gün sabah akşam, biri yaklaşık 7-10 günlük günde 3 kere, bebe aspirini yine 7-10 gün olması lazım yanlış hatırlamıyorsam, pregesteron genelde fitil olarak veriliyor onu test tarihine kadar günde 2 sefer kullanıyorsun, benim testim negatif çıkmştı, ama adetimi görene kadar kullanmıştım, çünkü buradaki bir topikte t.bebekte geç tutunma olabiliyor diye okumuştum fitilim vardı riske atmadım adetime kadar kullandım, böyle bir süreçti benim yaşadığım t.bebek...
hoşgeldinnnnnn
Hoş geldin saremnazım, havadandır havadan, sıkma sen o güzel canını bak biz varız bütün kızlar toplandık toplandık...