• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    242
Napıyım kızlar keyfim yok bugün hiççççç sebepsiz biri dokunsa ağlıycam

o zaman ağlaa. yoksa geçmiyor bu sıkıntı. ağlayabildiğin kadar ağla ki için rahatlasın canım. bazen sorunlar birikir birikir patlama noktasına gelir insan.işte o dönemdesindir. ağla ki rahatla .

o zaman ağlaa. yoksa geçmiyor bu sıkıntı. ağlayabildiğin kadar ağla ki için rahatlasın canım. bazen sorunlar birikir birikir patlama noktasına gelir insan.işte o dönemdesindir. ağla ki rahatla .

Evet cnm aynen öyle .Başımı alıp gidesim var telefon olmadan insan sesi duymadan hiçbi iş yapmadan uzaklara gidesim...:43::43::43::43::43:

doktorum bana bebek tutunsun yat demişti. benim sadece yumurta rezervi sıkıntım var. rahimde bir sıkıntı yoktur. olsa sanırım söylerdi doktor. ben özelde yaptırmıştım. tüp bebek merkezindeki doktorları pek beğenmemiştim. bebe aspirini de almadım ki hiç. bir iğne vuruluyordum sanıırm progesteran iğnesi.birkaç hap da içtim ama beb asprini içmedim. sen de mi tüp bebek yaptırmıştın?

Evet tatlım alman hast. yaptırdım ben, aşılamayı bana yakın bir özel hastanede yaptırdım... Tüp bebekte dr. 3 hastane tavsiye etti diğerlerine bakma dedi, alman, acıbadem ve ameriken, biz almanı tercih ettik...

Canım yumurta büyültme aşamasında ad. 2 günü iğnelere başlıyorsun 3 çeşit iğne veriliyor, biri yumurta büyültme biri çatlatma diğerini unuttum vala ne yalan söyliyeyim, embriyo transferinden sonra 4 değişik destek ilaçları veriliyor iğne yok bunlarda biri progesteron, biri bebe aspirini, biri ostöröjen yani kadınlık hormonu, diğerini unuttum ama sanırım tutunması için, progesteron hariç diğerleri belli bir gün sayısında kullanılıyor bunlar sana anlatılıyor, biri 5 gün sabah akşam, biri yaklaşık 7-10 günlük günde 3 kere, bebe aspirini yine 7-10 gün olması lazım yanlış hatırlamıyorsam, pregesteron genelde fitil olarak veriliyor onu test tarihine kadar günde 2 sefer kullanıyorsun, benim testim negatif çıkmştı, ama adetimi görene kadar kullanmıştım, çünkü buradaki bir topikte t.bebekte geç tutunma olabiliyor diye okumuştum fitilim vardı riske atmadım adetime kadar kullandım, böyle bir süreçti benim yaşadığım t.bebek...

Evet cnm aynen öyle .Başımı alıp gidesim var telefon olmadan insan sesi duymadan hiçbi iş yapmadan uzaklara gidesim...:43::43::43::43::43:

kısa bir tatil iyi gelecek sanırım sana. imkanın varsa 3-5 gün tatil yap. eğer imkanım yok diyorsan seveceğin şeyleri yap. ama önce ağla,rahatla.

ayy canım arkadaşım bende de var aynı dert havada kapalı bi yağmur bi yağmur sormaa....sen ne zaman taşınıyosun tatlım??

Ay sorma kaldı o iş şubat sonuna ...Dün mutfak geldi takıldı bi gördüm şok istediğim renkle alakası yok adam demezmi siz bunu seçtiniz yok diyom bu diyo ispatlayamıyomdaa
evde daha bi dünya iş var yani ben anca şubat sonu evdede herşey kolili inanırmısın çay fincanında türk kahvesi içiyom o derece kayınvaldemdede eltim yan geldiği için orayada gidemiyom kalmaya kız doğumdan beri kuruldu iyice evine gitmiyo yaaa bide orda çekmecede 3-5 kıyafetim vardı dün elime veriiyo bunlar seninmiş odaya çöreklendi gardolap şifonyer heryer onun eşyaları benle eşimin resminide çekmeceye kaldırmış böle sinir küpüyüm bebişte olmuyo herşeyde ters gidiyoooo ya hazır banyo dolabı aldık içinden lavabosu çıkmadı adamlar kuruca lavabo yok fabrikada unutulmuş oda beni buldu düşün mutsuzum mutsuz mutsuz
:14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14:

Evet tatlım alman hast. yaptırdım ben, aşılamayı bana yakın bir özel hastanede yaptırdım... Tüp bebekte dr. 3 hastane tavsiye etti diğerlerine bakma dedi, alman, acıbadem ve ameriken, biz almanı tercih ettik...

Canım yumurta büyültme aşamasında ad. 2 günü iğnelere başlıyorsun 3 çeşit iğne veriliyor, biri yumurta büyültme biri çatlatma diğerini unuttum vala ne yalan söyliyeyim, embriyo transferinden sonra 4 değişik destek ilaçları veriliyor iğne yok bunlarda biri progesteron, biri bebe aspirini, biri ostöröjen yani kadınlık hormonu, diğerini unuttum ama sanırım tutunması için, progesteron hariç diğerleri belli bir gün sayısında kullanılıyor bunlar sana anlatılıyor, biri 5 gün sabah akşam, biri yaklaşık 7-10 günlük günde 3 kere, bebe aspirini yine 7-10 gün olması lazım yanlış hatırlamıyorsam, pregesteron genelde fitil olarak veriliyor onu test tarihine kadar günde 2 sefer kullanıyorsun, benim testim negatif çıkmştı, ama adetimi görene kadar kullanmıştım, çünkü buradaki bir topikte t.bebekte geç tutunma olabiliyor diye okumuştum fitilim vardı riske atmadım adetime kadar kullandım, böyle bir süreçti benim yaşadığım t.bebek...

benim de ilk tüp bebek denememdi ve tutmadı. mayıs ayında yaptırmıştım. şimdi bıraktım kendi haline. olmazsa istanbul yada izmirde yazın tekrar tüp bebek deneyeceğim. senin ne kadar oldu bebek düşüneli? bir de sorun neydi? ben de yumurta rezervi sıkıntısı vardı. kullandığım bir ilaç yüzünden. şimdi hiç hormon testi yaptırmadım tüp bebekten beri. durum ne bilmiyorum.

Hoş geldin saremnazım, havadandır havadan, sıkma sen o güzel canını bak biz varız bütün kızlar toplandık toplandık... :16::16::16:

kızlarr ben çıkıyorum. yemek yapcam. bir de tatile girdik eşya hazırlıycam. hepinizle tanıştığıma çok memnun oldum. görüşürüz. öptüm

beyazgalammmm testi yaptım iki çizgininde neredeyse koyuluğu aynı milim fark var yarın aynı saatte tekrar yapıcam 5 gün boyunca :16:

Back