Hah şöyle öyle olacak tabiii....
Kızlar itirafcom'da okuduğum bir itiraf geldi aklıma anlatayım size aslında işin özünü anlatıyor bu...
2 kız konuşuyorlarmış biri diğerine erkeklerin ona yaklaşmadığından düzgün bir ilişkisi olamadığından dert yanmış diğeri tarihe geçecek cevabı vermiş, hayatım inan ben de düne kadar aynı sıkıntıdaydım ama artık herşey değişti, peşinden koşup kıçını kaldıracağıma, peşimden koşturtup şeyini kaldırtıyorum!..
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun
- Konu Sahibi mucizem77
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Hah şöyle öyle olacak tabiii....
Kızlar itirafcom'da okuduğum bir itiraf geldi aklıma anlatayım size aslında işin özünü anlatıyor bu...
2 kız konuşuyorlarmış biri diğerine erkeklerin ona yaklaşmadığından düzgün bir ilişkisi olamadığından dert yanmış diğeri tarihe geçecek cevabı vermiş, hayatım inan ben de düne kadar aynı sıkıntıdaydım ama artık herşey değişti, peşinden koşup kıçını kaldıracağıma, peşimden koşturtup şeyini kaldırtıyorum!..
süpermiş yaaaaa. hakkaten doğrudur bu tez :)
çok sağol canım. Allah razı olsun. şimdi aklıma takılan şey idrarı ne kadar tutacağım. 4 saat mi 2 saat mi ben onu anlamadım :26:
tatlım idrar tutma diye bişi yok, yukarıda anlattığım gibi, sabah idrarını yaptıktan sonra sık dişini 1 saat kadar hiç bişi yiyip içme, zaten bişi yiyip içmediğin için idrara çıktığında az gelir o yüzden plastik bardak kullan idrarını ona yap, 10 sn. süreyle testi batır sonra sonucunu al...
Yine aklına takılan bişi olursa sor dilim döndüğünce cevaplıyayım...
tatlım idrar tutma diye bişi yok, yukarıda anlattığım gibi, sabah idrarını yaptıktan sonra sık dişini 1 saat kadar hiç bişi yiyip içme, zaten bişi yiyip içmediğin için idrara çıktığında az gelir o yüzden plastik bardak kullan idrarını ona yap, 10 sn. süreyle testi batır sonra sonucunu al...
ablama bak beee tecrübe knuşuyoooo....ay bişey söylim mi canım birden kek istedi ayy aşağıdaki bi arkadaşın nicki kekyiyelim de....buyur sen de gel aramıza tatlım canımı istettin valla...
ablama bak beee tecrübe knuşuyoooo....ay bişey söylim mi canım birden kek istedi ayy aşağıdaki bi arkadaşın nicki kekyiyelim de....buyur sen de gel aramıza tatlım canımı istettin valla...
kız bende onu gördüm aşağıda bu nasıl kullanıcı ismi caba diye düşündüm yaaa kalbimiz birmiş vallahi kekyiyelim ama kakakoluuuuuu
kız bende onu gördüm aşağıda bu nasıl kullanıcı ismi caba diye düşündüm yaaa kalbimiz birmiş vallahi kekyiyelim ama kakakoluuuuuu
ayy kakaolu ve cevizliii olabilir fındıklı olabilirrr ben zaten sütlünuriyee yiyomm canım bide kek istedi ayy hayırdırr
tamam canım. ben adetin 9. günü test yaptım bildiğim yöntemle çift çizgi çıktı. şimdi acaba diyorum yanlış mı çıkan sonuç :26::26:
:) merhaba herkese
bir isim bulamadım bende kekyiyelim olsun dedim (keke bayılıyorum)
önümüzdeki ay tüp bebek için tedaviye başlıycam içinde bebek geçen her foruma bakıyorum
bilgi sahibi olurum şans getirir diye
Merhaba tatlım aramıza hoş geldin... Arzu edersen yaşadığım süreci aktarabilirim...
önümüzdeki ay tüp bebek için tedaviye başlıycam içinde bebek geçen her foruma bakıyorum
mrb canım hoşgeldin hoşgeldin aramıza gel sende bizimle paylaş dertlerini senide listeye alalım konuşalım paylaşalım.keki bende çok severim ayy canımı istettin kızz
canım ben tüp bebek yaptırmıştım. soruların varsa elimden geldiğince cevaplayayım.
ayy kakaolu ve cevizliii olabilir fındıklı olabilirrr ben zaten sütlünuriyee yiyomm canım bide kek istedi ayy hayırdırr
hayır olsun inşallah müstakbel hamişşşşş
hoşgeldin canııımmm:) merhaba herkese
tamam canım. ben adetin 9. günü test yaptım bildiğim yöntemle çift çizgi çıktı. şimdi acaba diyorum yanlış mı çıkan sonuç :26::26:
kız niye yanlış olsun sen 4 saat uygulamışın tek fark bu doğru yani yaptığın
Yok tatlım sonucun doğru, şimdi su içilmemesinin nedenini maddeler halinde sıralamıştım ya, su içersen seyrelme olur sonuç zayıf yada yanlış çıkabilir, çünkü hergün aynı saatte aynı koşullarda yapacaksın ki, yumurtanın çatlamasına yaklaşık 36 saat gibi bir süre kaldığında iki çizgide hemen hemen aynı renkte olacak, yani sen testini her yaptığında 2. çizginin rengi biraz daha koyulaşacak, böylece yumurtlama zamanını tam olarak belirleye bileceksin, ama su içip bişeyler yiyip LH hormonun idrarda seyrelirse sonucu alırsın ama daha açık renkte olur bu da yumurta çatlama vaktini kaçırmana sebep olabilir, amaç aynı saatte aynı şartlarda her geçen gün 2. çizginin ne değişiklik gösterdiğini tespit etmek ve 2 çizgide hemen hemen aynı renge geldiğinde yaklaşık 36 saat içerisinde yumurtanın çatlayacağı bilgisine ulaşmak... Umarım nedenini daha detaylı anlatabilmişimdir...
hayır olsun inşallah müstakbel hamişşşşş
hoşgeldin canııımmm
canım benim ağzından bal damlıyo balll yerim seni ayy inşallah yaa bata 4 gün varr:44::44:
Son düzenleme:
ne bilim adetin 9. günü olunca garip gelmişti erken diye :) neyse son anda yakaladım valla. hemen halvete tabiiii [/QUOTE]
ayy canım hadi rastgeleeeee
Yok tatlım sonucun doğru, şimdi su içilmemesinin nedenini maddeler halinde sıralamıştım ya, su içersen seyrelme olur sonuç zayıf yada yanlış çıkabilir, çünkü hergün aynı saatte aynı koşullarda yapacaksın ki, yumurtanın çatlamasına yaklaşık 36 saat gibi bir süre kaldığında iki çizgide hemen hemen aynı renkte olacak, yani sen testini her yaptığında 2. çizginin rengi biraz daha koyulaşacak, böylece yumurtlama zamanını tam olarak belirleye bileceksin, ama su içip bişeyler yiyip LH hormonun idrarda seyrelirse sonucu alırsın ama daha açık renkte olur bu da yumurta çatlama vaktini kaçırmana sebep olabilir, amaç aynı saatte aynı şartlarda her geçen gün 2. çizginin ne değişiklik gösterdiğini tespit etmek ve 2 çizgide hemen hemen aynı renge geldiğinde yaklaşık 36 saat içerisinde yumurtanın çatlayacağı bilgisine ulaşmak... Umarım nedenini daha detaylı anlatabilmişimdir...
anladım şekerim çok çok sağol. ben rast gele yapıyordum.bir gün sabah bir gün öğleden sonra eee 4 saat tutunca çişi :))))
ne bilim adetin 9. günü olunca garip gelmişti erken diye :) neyse son anda yakaladım valla. hemen halvete tabiiii
ayy canım hadi rastgeleeeee[/QUOTE]
sormaa kız bu ay neler yaptım neler. eşime keçi boynuzu kürü, kendime ot yaptım. hamile kalmayı kolaylaştırıcı, sperm tutucu preeseed kullandım. ovulasyon testi yaptım. baya sağlama aldım bu kez
selam arkadaşlar ben geldimmmmmhayırlı olsun yeni topiğimiz
hoşgeldin tatlım sağolasın herkese hayırlı olur inşalahh....