Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
kız isteyen babalar ne ince adamlardır kimbilir... eminim benim eşim kız cocukları daha cok seviyodur ama erkek olunca erkek hayranlığı da oluyo işte... oysa ben narin tatlı bir kızım olsun isterim..

ilkindede hep kız istedi aslında e bide kız evladının tadına varınca bi kız daha yağmur yaren isim varmı kafanda cnm ben erkek olursa poyraz istıyorum mesela

meri, canım benim..
Senin bayağı uzunmuş..
Çok beklemişsin sen, canım yaa.. Kıyamam..

Tüm güzellikleri diliyorum senin için..
ahhh cnımmm teşekkür ediyorum..hayırlısı diyelim..
senin duaların bana iyi gelecek inanıyorum

ahh insallah tatlım..o mutluluguna ortak olmayı cok isteriz..
evet pozitif düşünelim pozitif olsun..
bizde seni çok sevdik

eşimin adı uğur bir ismi uğur olsun istiyorum öbür ismi bilmiyorum.. ayaz,alkın,yağız,kıvanç olabilir...
içinden gecen uğur kıvanç :))

ilkindede hep kız istedi aslında e bide kız evladının tadına varınca bi kız daha yağmur yaren isim varmı kafanda cnm ben erkek olursa poyraz istıyorum mesela
ay benim eşim de kız istiyor ben de ben kızda ela ismini çok severim mesela ama erkekte de poyraz ismi güzel kuzeyi de çok severdim ama şu diziden sonra herkes kuzey koymaya başladı ondan soğudum

ben kaçıyorum kızlar öpüyorum hepinizi yatarken hepimiz için dua edicemmm...
bende dua etcem bizler için..
kız isteyen babalar ne ince adamlardır kimbilir... eminim benim eşim kız cocukları daha cok seviyodur ama erkek olunca erkek hayranlığı da oluyo işte... oysa ben narin tatlı bir kızım olsun isterim..

ayyy benm eşimde kız ister hep...
daha cok sever kız cocuklarını cok ince cok beyefendi adamdır gercektende
seviyorum onu.çok seviyorum.şuan bile yanımda mısıl mısıl uyuyor

aAllah bozasın böyle sevgi dolu çiftlere çifter çifter göndersin bebeleri :)) öpüyorum çıktım beeen.... iyi geceler...

ay benim eşim de kız istiyor ben de ben kızda ela ismini çok severim mesela ama erkekte de poyraz ismi güzel kuzeyi de çok severdim ama şu diziden sonra herkes kuzey koymaya başladı ondan soğudum

hımmm ela guzel isim merimde nil dio ay herkezde bi kız isteği gördum bi an ay ibrahim tatlıses demiştiki kız evlat has evlat bide ben oxfrd bitirdim iğrenc bi espri oldu ama bu saate bu kadar

Evet büyük bir mücadeleyle ben gidiyorum..
Tekrar görüşmek üzere inşaAllah..
Hepinizi öpüyorum..

aAllah bozasın böyle sevgi dolu çiftlere çifter çifter göndersin bebeleri :)) öpüyorum çıktım beeen.... iyi geceler...

kızlar ben artık yatıyorum uyku resmen gözümden akıyor hepinize iyi geceler

iyi geceler fıstıklar...iyiki geldinis tanıdım sizleriii

hımmm ela guzel isim merimde nil dio ay herkezde bi kız isteği gördum bi an ay ibrahim tatlıses demiştiki kız evlat has evlat bide ben oxfrd bitirdim iğrenc bi espri oldu ama bu saate bu kadar

ayyy gece gece sessli güldüm i. tatlıses nerden geldi aklına saat 3te be hahahhaha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…