Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
doktora gitmedin mi bişey demiyo mu? 1 yıl uzun bi zaman[/QUO
adet düzensizliği şikayetım vardı gıttım pko oldugunu soylemıstı doğumkontrol hapı vereyım dedı onuda ben kullanamam dedım ozaman hamile kalmak ıstedıgınde 3 ay onceden gel vıtamin haplarına baslayalımdedı bır dahada ben gıtmedım
inşallah elifcimmmm....benimde 11 şubat cnm inş. son bekleyişimiz olur şu kırmızıları (
ayyyy rüyaların tersi olurmus derler demekki bir kızın olcak hemde yakın zamanda bebegim..kızlar hepinize iyi akşamlar. ayy ben bebek bebek diye kafayı yicem galiba. bu gece rüyamda doğum doğum yapıyordum. çok güzel bi oğlum olmuş (ama ben hep kız isterim: ) kıpkırmızı bi kundağa sarıyorum onu bana gülücükler saçıyo yavrummm. ayyy rabbim hayırlara çıkarsın işallah
canmm bence git bir görün acaba bir rahatsızlıgın falan mı var?3 yıllık evlıyım ılk zamanlarda kendım hamile kalmak istemıyordum oyuzden korunuyordum..... şuanda da gebe kalmak istiyorum ama olmuyor((((
kızlarrrrrr napıyosunuzzz bakimmmm canlarımmmm
sinemcimmm sinemcimmm nasılsın bakalım?
selamsız bandom benim
geliyorsun aksamları oturuyosun bir kenara sessiz sedasız kalıyorsun tatlım..
ne oldu tatlım? sana da yazdım üstte ama ne bir ses ne bir nefes....
nereye gittin bakiimmm
:18::18::18::18:ayyyyy görmemişimmm bitanem
hadi gözün aydın.kaç çıktı,kaç haftalıkk??
ben geldm sekerim...evet bu gece herkes ya sülümanın yada kuzeyin basında
aaaaa hayırlı olsun tatlım ama ben biliyodum.Allaha şükür şaşırmadım..
senin ve eşin için çok sevindim hakkınızda hayırlısı olsun..sağlıkla al kucagına iyi yüreklim benim
hayırlı olsun cnm hayırlısıyla kavuş bebeğine inş...
çok sevindim canımmm rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip eder işallah
hamişşşş nesrriinnnnn nerdesin bitanem gel bitti dizimiz
heeee gezmelerden göremiyosun
bu arada sinemde cevap vermeden cıktı hee
gözünle yedin kızı
heeee gezmelerden göremiyosun
bu arada sinemde cevap vermeden cıktı hee
gözünle yedin kızı
.
heyy elifim evet dizimiz bitti bende geldim ama fazla kalamıcam...
yarennnnnnnnnnnnnnnnnnnnn yarennnnnnnnnnnnn
nerelerdesin sen yafff... nasıl ihmal ediyosun bizleri..
yaww kankim ayran mı içtik ayrı mı düştük bizz
şimdi yine aglamaya başlayacagım
ayyy aklına kötü bişe getirme tatlım..yerleşme kanaması diorlar ona sanırım..sağol canım benim 240,40 çıktı tatlım 1-2 haftalık yazıyo...
sağol kankim benim ama bende akşam lekelenme oldu böyle kahverengi sanki hani olurya adettin son günü böyle yapışkan kahverengi olur işte ondan geldi normalmiş aslında ama biraz telaş yaptım....
heyy elifim evet dizimiz bitti bende geldim ama fazla kalamıcam...
elif gözünde gözmüş heee
ayyyy sakın sakınnnnnnn ağlama bakkkkk
yarennnnnnnnnnnnnnnnnnnnn yarennnnnnnnnnnnn
nerelerdesin sen yafff... nasıl ihmal ediyosun bizleri..
yaww kankim ayran mı içtik ayrı mı düştük bizz
şimdi yine aglamaya başlayacagım