• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
kizlarr nerdesiniz yaaa?????
ben geldm sekerim...evet bu gece herkes ya sülümanın yada kuzeyin basında:1::1::1:
slm kızlarrr...ben geldim b-hcg pozitif çıktı kızlarrr...

aaaaa hayırlı olsun tatlım ama ben biliyodum.Allaha şükür şaşırmadım..
senin ve eşin için çok sevindim hakkınızda hayırlısı olsun..sağlıkla al kucagına iyi yüreklim benim:16:

kızlarrr arkadaşımla konuştum doğum kontrol hapı kullanıyordu bir senedir ayyyy hamileymiş hap kullanırken hamile kalmış kız şokta ben şokta ayyy ama sevindik yaaaa oda sevindiii Allahım işte zamanını ayarlamış vermiş rabbim meleğini ne güzel dimiii:16:

ah ah inş. adaşım rabbim bizede vericek vakti geldiğinde :54:

kızlar hepinize iyi akşamlar. ayy ben bebek bebek diye kafayı yicem galiba. bu gece rüyamda doğum doğum yapıyordum. çok güzel bi oğlum olmuş (ama ben hep kız isterim::1: ) kıpkırmızı bi kundağa sarıyorum onu bana gülücükler saçıyo yavrummm. ayyy rabbim hayırlara çıkarsın işallah

3 yıllık evlıyım ılk zamanlarda kendım hamile kalmak istemıyordum oyuzden korunuyordum..... şuanda da gebe kalmak istiyorum ama olmuyor:(((((

kızlar hepinize iyi akşamlar. ayy ben bebek bebek diye kafayı yicem galiba. bu gece rüyamda doğum doğum yapıyordum. çok güzel bi oğlum olmuş (ama ben hep kız isterim::1: ) kıpkırmızı bi kundağa sarıyorum onu bana gülücükler saçıyo yavrummm. ayyy rabbim hayırlara çıkarsın işallah

allah hayırlara çıkartsın inş. hayırlı haberlerin gelir cnm...

3 yıllık evlıyım ılk zamanlarda kendım hamile kalmak istemıyordum oyuzden korunuyordum..... şuanda da gebe kalmak istiyorum ama olmuyor:(((((

korunmayı bırakalı ne kadar oldu canım

allah hayırlara çıkartsın inş. hayırlı haberlerin gelir cnm...
işallah canım yaaa. rabbim tüm isteyenleri boş çevirmesin

Back