• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
kızlarrr bende kaçıyorum şimdilik akşama doğru gelirim tekrar meryem mutlu ol geldiğimde ağlama sakın çünkü geldiğimde nesrinin hamişliğini kutluycaz tamam mı hepiniziiii çoook öpüyorum allaha emanet olun canlarım :16::16:

meryemm bebişşş
niye ağlıyon yavrum adam bişimi dedi he gelem ifadesini alam ama işte o yaw pazar yaptım geldim ben sen otur ağla

allll bitanem sen yeterki mutlu ol :16:

Eki Görüntüle 333174
saol şekercim...allah senide mutlu etsinnn
napyonuz kuzular
aglıyodduk ttlumm katılmak istermisin bize:2::2:
hani nerde yiyek çayda demlimi :56:
ohhh demlee ben koşarak geliyorum hisareynee
kızlarrr bende kaçıyorum şimdilik akşama doğru gelirim tekrar meryem mutlu ol geldiğimde ağlama sakın çünkü geldiğimde nesrinin hamişliğini kutluycaz tamam mı hepiniziiii çoook öpüyorum allaha emanet olun canlarım :16::16:

tamam elifcim..mutlu olacagmmm saremnaz bana el attıı hemenceck mutlu olurumm:)
aksama görüüşürükkk

kızlarrr kankim ben kaçıyorum hadi öptüm sizleri...:54:
tamam kankicim...tüm dualarım seninle tatlım..
gel güsel bir haber ver mutlu et beni..
meryemm bebişşş
niye ağlıyon yavrum adam bişimi dedi he gelem ifadesini alam ama işte o yaw pazar yaptım geldim ben sen otur ağla

n dicek yaww ben döverim sana bırakmadan:57::57::57:
zaten canım sıkkın konustururmuyum kıs adamı ben:41::41:
anammm pazardamı yaptın? pazar nasıldı neler aldın bakayım?

tamam kankicim...tüm dualarım seninle tatlım..
gel güsel bir haber ver mutlu et beni..

n dicek yaww ben döverim sana bırakmadan:57::57::57:
zaten canım sıkkın konustururmuyum kıs adamı ben:41::41:
anammm pazardamı yaptın? pazar nasıldı neler aldın bakayım?

sakindi valla aldım bişiler işte git sende açılırsın accık ooo takılar tokalar çoraplar şalllar aldımda aldım sonrada sebze meyve o kadar

kızlarrr arkadaşımla konuştum doğum kontrol hapı kullanıyordu bir senedir ayyyy hamileymiş hap kullanırken hamile kalmış kız şokta ben şokta ayyy ama sevindik yaaaa oda sevindiii Allahım işte zamanını ayarlamış vermiş rabbim meleğini ne güzel dimiii:16:

kızlarrr arkadaşımla konuştum doğum kontrol hapı kullanıyordu bir senedir ayyyy hamileymiş hap kullanırken hamile kalmış kız şokta ben şokta ayyy ama sevindik yaaaa oda sevindiii Allahım işte zamanını ayarlamış vermiş rabbim meleğini ne güzel dimiii:16:

ay bunne aktiflik ya rabbim verecekse oluyo işte ya bende istiyorummm

ayy evet çok güzel bi hbr bu canım yaa...

Back