pastaaaaaa
hani nerde yiyek çayda demlimi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
pastaaaaaa
nesriinnnn hadi çık saat 2 oldu kuzum yaaaaaaa
hadi canlar öpüldünüz güzel güzel haberlerle gel yavru kuş
inşallah canım hadi byee ay dua edin tamam mı???
saol şekercim...allah senide mutlu etsinnn
aglıyodduk ttlumm katılmak istermisin bize:2::2:napyonuz kuzular
ohhh demlee ben koşarak geliyorum hisareyneehani nerde yiyek çayda demlimi
kızlarrr bende kaçıyorum şimdilik akşama doğru gelirim tekrar meryem mutlu ol geldiğimde ağlama sakın çünkü geldiğimde nesrinin hamişliğini kutluycaz tamam mı hepiniziiii çoook öpüyorum allaha emanet olun canlarım
tamam kankicim...tüm dualarım seninle tatlım..kızlarrr kankim ben kaçıyorum hadi öptüm sizleri...
meryemm bebişşş
niye ağlıyon yavrum adam bişimi dedi he gelem ifadesini alam ama işte o yaw pazar yaptım geldim ben sen otur ağla
tamam kankicim...tüm dualarım seninle tatlım..
gel güsel bir haber ver mutlu et beni..
n dicek yaww ben döverim sana bırakmadan
zaten canım sıkkın konustururmuyum kıs adamı ben
anammm pazardamı yaptın? pazar nasıldı neler aldın bakayım?
kızlarrr arkadaşımla konuştum doğum kontrol hapı kullanıyordu bir senedir ayyyy hamileymiş hap kullanırken hamile kalmış kız şokta ben şokta ayyy ama sevindik yaaaa oda sevindiii Allahım işte zamanını ayarlamış vermiş rabbim meleğini ne güzel dimiii
ay bunne aktiflik ya rabbim verecekse oluyo işte ya bende istiyorummm
kızlarrr arkadaşımla konuştum doğum kontrol hapı kullanıyordu bir senedir ayyyy hamileymiş hap kullanırken hamile kalmış kız şokta ben şokta ayyy ama sevindik yaaaa oda sevindiii Allahım işte zamanını ayarlamış vermiş rabbim meleğini ne güzel dimiii
slm kızz ben geldimm...
sakindi valla aldım bişiler işte git sende açılırsın accık ooo takılar tokalar çoraplar şalllar aldımda aldım sonrada sebze meyve o kadar
gebe kadın hoşgeldin