son noktayı koydu nilüm benim:))
ama dgru sölüyorsun...haa bu arada kendi cocugunun sesi farklımı oluyor bak buna sevndm:)
ELİFFF sen pek sesszsin bu gece kusum?
İşte sanırım ondan ya, alışveriş merkezlerinde falan çocuk katlarına gidemiyoruz. Ciyak ciyak bağırıyor koşturuyor minikler :))) Kafamız mı götürmüyor ne.
Hayırlısı olsun inşallah, Allah isteyen herkese vakitlice nasip etsin..
Durumda bi değişiklik olursa ilk buraya yazarım
aaaa herkes sustumuu..yazılarım gitmio benm:26::26::26:
ayyy yasayan anlar yani gercekten debaşkasının çocugu kesınlıkle farklı ..tabıkı seversın ay ne tatlı dersın ama bu kadarr!!! kendi yawrun başşkaaa
kimse kalmadı kızımm kim konuşcak:)))
ayyy yasayan anlar yani gercekten de
nebilim 5k,ş, vardı..kimseden ses cıkmıomus hahhaha..
şimdi basbasayız kusum:)))
evet doluolurdu ama .
günaydın kızlarr ayy bugün dr a gidecem yaa uyuyamadım heyecandan kalktım az önce şimdi kahvaltı yapacam varsa aç olan gelsin ama hemen gelsin çünkü benim çok midem bulanıyo bugün yemeğe başlıyorum heee
günaydın kızlarr ayy bugün dr a gidecem yaa uyuyamadım heyecandan kalktım az önce şimdi kahvaltı yapacam varsa aç olan gelsin ama hemen gelsin çünkü benim çok midem bulanıyo bugün yemeğe başlıyorum heee
yok kız onu hatırlamıyom seni hatırlıyom meryem deniilince tatlımm benimmben gündüz girom pazar gnü 9 da burdayımmmmayyy geçmiş olsun artık canmya.. ama bizde seni özledik iyileş artık yaaa
iyiym ben canım...ıyykkk kayganan damı meryem desene beni gördükçe çok sevdigin birini hatırlıyon
hahhahah uyuzzz görümcenin uyuz kızı,
neyseki bende görümce yok
tatlım hamilesin!!!neden mi bende klomen kullndım ve çatlama iğnesi...mengon flnn çok yani ama hiç bir zaman idrarda çift çizgi çıkmadı.hemde ucuzunda da denedim pahalısında da bende yalandan hiç çift çizgi çıkmadı ztn nsl yanlış çıko ben anlamam..canım ben perşembe günü gidicem,ailelere de o zaman söylerim heralde zaten annem biliyobeni öyle bi korkuttular ki,iğne de iğne,yok pozitifse iğnedendir.ne kadar geç olursa o kadar iyi.ama ben klomenle birlikte,düzenleyici başka bir hapta kullanmıştım o yüzden gecikme ihtimali yok gibi.o hap biteli de bir hafta oldu.öyle şekerim ya inşallah yarın güzel haberlerle gelirsin,kesen görünüverir hatta kalp atışını da duyarsın inşalllahh
süt buharı yap tatlımahh.. inşallah... sömestrdan dolayı evdeyim ve aklım hep gebelikle meşgul okadar yoğunlaştımki mutsuz ediyo şimdiden... asıla değil ama yumurta takibi falan yaptırıym diyorum kızlar akıl verin bana.. nasıl bir tedavi isteyim doktordan onlara kalsa bekle diyolar...
söyleme ztn kuzum..seni beklom valla burda..ağlar kız ağlamazmıı..ay ağlıyasım geldi bebğim geldi aklıma off offf..canım beni biliyon sen ben dra gitmeden ve keseyi görmeden söylemeyi düşünmüyorum aileme sabırlıyım o konuda ayy benim babam ağlar biliyomusun kıyamam ben ona yaa
katılmmışsın tatlım amamerhaba arkadaşlar bende katılabilirmiyim sohbete
kızım sen ne diyon ya bebişim sen meleğimsin benim..sen hiç 83lü değilsinn bikerem 17 yaşındasın sen kuzucummmşimdin ben çokmu yaşlandım 83 lüyüm
geldim kusum geldim...günaydınlar bu arada..
ayyy bende cok acım:)))
ne zaman gdıceksin dr.a ne zaman geleceksin? seni beklıorussssssssss
B-HCG <1.00 0 - 10 ERİŞKİN
10 - 100 1.2 HAFTA
100 - 1000 3. HAFTA
1000 - 10000 4. HAFTA
30000 - 100000 2.3 AY
10000 - 30000 2. TRİMESTER
5000 - 15000 3. TRİMESTER
mIU/ml
kizlar sonucum bu olumsuz ya((
canım keşke sonuçlardan anlasam ama anlamıyorum yardımcı olmak isterdim b-hcg mi tatlım???
22821688]B-HCG <1.00 0 - 10 ERİŞKİN[/U]
10 - 100 1.2 HAFTA
100 - 1000 3. HAFTA
1000 - 10000 4. HAFTA
30000 - 100000 2.3 AY
10000 - 30000 2. TRİMESTER
5000 - 15000 3. TRİMESTER
mIU/ml
kizlar sonucum bu olumsuz ya((
ztn morelim bozuk neden kimse yok yaaa
tatlım altını çizdim yer mi senn sonucun...
evet canim beta bu birde progesteron sonuncunun yaninda H isareti var bu nedemek anlamadim hicbirsey ya:S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?