Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
kuzu niye morelin bozuk...anlat tatlım ben burdayım...
off dün görümceme gttik yaherkes çocuk soro bana uyuzz oldum bilerek yapolar temizleneni ztn5 gün oldu yaa.görümcem kzı ve torunuda ordydıı..onla oynuyom bana dedilerkii maşşlh de çocu nazar değdirceksinn...zor tuttum kendimi bıraktım çocu otrdum aşa..uyuzzz oldum yaaa..hala ağlıyorum sinirimden..sen ne zman gtcen tahlil yaptrmaya
B-HCG <1.00 canim.. olumsuz sanirim daha 30 unda hasta olucam ama hicde bisey yok bende goguslerimde sisti ama acida yok anlamadim gitti..

evet tatlım olumsuz..5 gün..kanda adetin 21.günü kanda çıkr ztn gebelk varsa..üzlme tatlım 0 ile 10 arası negatif üstü gebelik vr demek...progestan testinide yolla bakım ben bi

ayy kuzum benim kayınvalidemde bana sorup duruyodu bende dinir oluyodum tabi...benimde görümcemin kızı var daha 2 aylık eşim onu sevince nasıl içim gidiyodu gidip başka oda da ağlıyodum ondan sonra hep dua ettim allahıma...bu insanları anlamıyom ben zaten size ne ya ne sorup duruyosunuz dimi ama

neyse dualarım yine hep bizimle tatlım...dr a saar 3 te gidecem randevum 3 buçukta bakalım hayırlısı allahtan akşam size yazarım inşallah tutunmuştur meleğim..

Son düzenleme:
evet tatlım olumsuz..5 gün..kanda adetin 21.günü kanda çıkr ztn gebelk varsa..üzlme tatlım 0 ile 10 arası negatif üstü gebelik vr demek...progestan testinide yolla bakım ben bi

PROGESTERON H 6.54
0 - 1,13 FOLİKÜLER FAZ
0,95 - 21 LÜTEAL FAZ
0 - 1 MENAPOZ
9,3 - 33,2 1. TRİMESTER
29,5 - 50 2. TRİMESTER
83,1 - 160 3. TRİMESTER
0 - 0,75 ERKEK
ng/ml

tatlım napıyosun kaçta gidiceksin doktora sen

cnm sen artık niye gelmiyon buraya senide alalım listeye istersin dimi yaz bakim sat bat yaş varsa sorun kızarım bak heee...

tatlım saat 3 te gidecem müsait olurum diyosan cepten msj atarım sana sonucu ama yok dersen akşama anca girerim topike kuzum o zaman yazarım...

PROGESTERON H 6.54
0 - 1,13 FOLİKÜLER FAZ
0,95 - 21 LÜTEAL FAZ
0 - 1 MENAPOZ
9,3 - 33,2 1. TRİMESTER
29,5 - 50 2. TRİMESTER
83,1 - 160 3. TRİMESTER
0 - 0,75 ERKEK
ng/ml

kuzu bende progesteron ve ploraktin falan işte o testleri yaptırmıştım geçen hafta...sonra sonucu dr a göstermiştim yumurtan çatlamış demişti...

B-HCG <1.00 0 - 10 ERİŞKİN
10 - 100 1.2 HAFTA
100 - 1000 3. HAFTA
1000 - 10000 4. HAFTA
30000 - 100000 2.3 AY
10000 - 30000 2. TRİMESTER
5000 - 15000 3. TRİMESTER
mIU/ml
kizlar sonucum bu olumsuz ya((
(( hayırlısı artık canım..
bende seni merakla beklıyordum sinemcim...
ztn morelim bozuk neden kimse yok yaaa
ben varım ben varımmm gezdim geldim az
kuzu niye morelin bozuk...anlat tatlım ben burdayım...
ben de burdayımmm

offf neden böle yapıolarya..deseydin daha yeni düşük yaptım hemen hamile kalmam saglıklı mı allaalla..
valla bana bazen soran oluyo ayhh istemıyorum daha yeni evliyim az tadını cıkaralım falan diyorum..bir görsen sen bile inanırsın istemedigime:2::2: Allah ımın zoruna gitmez inşallah ama napiyim yoksa oturup aglardım..
Neden degecekmiş nazarın valla bende uyuz oldum..anlamıstır insallah kocişinde..off gitme seni mutsuz eden insanların evine

hoşgeldin kankim ay ben biraz temizlik falan yapim yardıma gel kızz

hımmm arasmalar falan kıskanıyorum valla:2::2::2:
zaten aglak günümdeyim..
konusmayın aranızdaaa :2::2::2:
forma yazında ben de okuyayım ama

niye ağlıyosun sen bakimm ağlamak yok

ay ben çok kaşınıyom yaa sanki 6 aydır yıkanmamış gibigöbüşüm kaşınıyo

niye ağlıyosun sen bakimm ağlamak yok

ay ben çok kaşınıyom yaa sanki 6 aydır yıkanmamış gibigöbüşüm kaşınıyo
pis kadın seni
6 aydır yıkanmıyon hee anam bizim melek annesine benzemesin
nebilim yavrum ağlamak istiyorm
ama ama ama

o kedine de söyle çok yiyo çok

ayyy hee o da depresyonda sanırım..ben aglıyorum o yiyerek unutuyor
sende öle olcan hele 2 aylık falan 1 hamiş olda bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…