ahh canım bende bilmiyom testi yaptırdığın yere sorsaydın keşke.ne zaman yaptırdın tatlım..
off dün görümceme gttik yaherkes çocuk soro bana uyuzz oldum bilerek yapolar temizleneni ztn5 gün oldu yaa.görümcem kzı ve torunuda ordydıı..onla oynuyom bana dedilerkii maşşlh de çocu nazar değdirceksinn...zor tuttum kendimi bıraktım çocu otrdum aşa..uyuzzz oldum yaaa..hala ağlıyorum sinirimden..sen ne zman gtcen tahlil yaptrmayakuzu niye morelin bozuk...anlat tatlım ben burdayım...
B-HCG <1.00 canim.. olumsuz sanirim daha 30 unda hasta olucam ama hicde bisey yok bende goguslerimde sisti ama acida yok anlamadim gitti..
off dün görümceme gttik yaherkes çocuk soro bana uyuzz oldum bilerek yapolar temizleneni ztn5 gün oldu yaa.görümcem kzı ve torunuda ordydıı..onla oynuyom bana dedilerkii maşşlh de çocu nazar değdirceksinn...zor tuttum kendimi bıraktım çocu otrdum aşa..uyuzzz oldum yaaa..hala ağlıyorum sinirimden..sen ne zman gtcen tahlil yaptrmaya
evet tatlım olumsuz..5 gün..kanda adetin 21.günü kanda çıkr ztn gebelk varsa..üzlme tatlım 0 ile 10 arası negatif üstü gebelik vr demek...progestan testinide yolla bakım ben bi
kimse yok galiba ben kendim yiyim bariii neyse ben kaçtım
evet tatlım olumsuz..5 gün..kanda adetin 21.günü kanda çıkr ztn gebelk varsa..üzlme tatlım 0 ile 10 arası negatif üstü gebelik vr demek...progestan testinide yolla bakım ben bi
tatlım napıyosun kaçta gidiceksin doktora sen
tatlım napıyosun kaçta gidiceksin doktora sen
PROGESTERON H 6.54
0 - 1,13 FOLİKÜLER FAZ
0,95 - 21 LÜTEAL FAZ
0 - 1 MENAPOZ
9,3 - 33,2 1. TRİMESTER
29,5 - 50 2. TRİMESTER
83,1 - 160 3. TRİMESTER
0 - 0,75 ERKEK
ng/ml
cnm sen artık niye gelmiyon buraya senide alalım listeye istersin dimi yaz bakim sat bat yaş varsa sorun kızarım bak heee...
tatlım saat 3 te gidecem müsait olurum diyosan cepten msj atarım sana sonucu ama yok dersen akşama anca girerim topike kuzum o zaman yazarım...
B-HCG <1.00 0 - 10 ERİŞKİN
10 - 100 1.2 HAFTA
100 - 1000 3. HAFTA
1000 - 10000 4. HAFTA
30000 - 100000 2.3 AY
10000 - 30000 2. TRİMESTER
5000 - 15000 3. TRİMESTER
mIU/ml
kizlar sonucum bu olumsuz ya((
ben varım ben varımmm gezdim geldim azztn morelim bozuk neden kimse yok yaaa
ben de burdayımmmkuzu niye morelin bozuk...anlat tatlım ben burdayım...
off dün görümceme gttik yaherkes çocuk soro bana uyuzz oldum bilerek yapolar temizleneni ztn5 gün oldu yaa.görümcem kzı ve torunuda ordydıı..onla oynuyom bana dedilerkii maşşlh de çocu nazar değdirceksinn...zor tuttum kendimi bıraktım çocu otrdum aşa..uyuzzz oldum yaaa..hala ağlıyorum sinirimden..
arıyorum
kuzu senide listeye alalım yazww hadi yaz bakim
(( hayırlısı artık canım..
bende seni merakla beklıyordum sinemcim...
ben varım ben varımmm gezdim geldim az
ben de burdayımmm
offf neden böle yapıolarya..deseydin daha yeni düşük yaptım hemen hamile kalmam saglıklı mı allaalla..
valla bana bazen soran oluyo ayhh istemıyorum daha yeni evliyim az tadını cıkaralım falan diyorum..bir görsen sen bile inanırsın istemedigime:2::2: Allah ımın zoruna gitmez inşallah ama napiyim yoksa oturup aglardım..
Neden degecekmiş nazarın valla bende uyuz oldum..anlamıstır insallah kocişinde..off gitme seni mutsuz eden insanların evine
kızz listedeee varım zaten
hoşgeldin kankim ay ben biraz temizlik falan yapim yardıma gel kızz
hımmm arasmalar falan kıskanıyorum valla:2::2::2:
zaten aglak günümdeyim..
konusmayın aranızdaaa :2::2::2:
forma yazında ben de okuyayım ama
anam ağlıyom diorum sen temizlik diorsun nasıl kanksin kız sen otur yanımda da beraber aglayak
aksam uyuyon gndüz temizlik dıon ben senle ne zaman konuscam yaa
pis kadın seniniye ağlıyosun sen bakimm ağlamak yok
ay ben çok kaşınıyom yaa sanki 6 aydır yıkanmamış gibigöbüşüm kaşınıyo
ama ama ama
o kedine de söyle çok yiyo çok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?