hahahah ihmal etmemeli zaten böcegim
ben dün aradaydım gün aşırı yapıos ya
ayhh gözümün önüne geldi..maaşallah ona annsi
ayhh benm bir tane olsun öle valla bida işim olmazçalısmam valla
Evet canım. 2 seneyi geçti evliyim, 6-7 senelik bir birlikteliğimiz var. Eşim benden yaşça bayağı büyük. Ben daha gencim, 24 yaşındayım. Ama ikimiz de çocuk fikrine sıcak bakamıyoruz bir türlü.. İlerde düşünürüz diyoruz. Ama kendimizi kucağımızda çocukla hayal edemiyoruz. Hadi ben neyse, eşimin yaşı geldi geçti yine de istemiyor. Ama çocuksuz da ömür geçmez bilmiyorum... Kafam çok karışık bu konuda. Hem istemiyorum hiç bir zaman, hem de ileride çocuksuz nasıl olur diye korkuyorum.
Forumda adım başı çocuk sahibi olmakla ilgili başlıklar var, ben sanki bekar kızlar gibi hiç birine uğramıyorum..Bu kadar istekli insanları görünce şaşırıyorum, neden ben bu kadar tedirginim bu konuda diye.. Çünkü herkes çok emin, çok istekli.. Neden ben diğer kadınlar gibi değilim diyorum. Ben de çocuk severim ama isteyemiyorumBu konu kafamı çok meşgul ediyor.
Evet canım. 2 seneyi geçti evliyim, 6-7 senelik bir birlikteliğimiz var. Eşim benden yaşça bayağı büyük. Ben daha gencim, 24 yaşındayım. Ama ikimiz de çocuk fikrine sıcak bakamıyoruz bir türlü.. İlerde düşünürüz diyoruz. Ama kendimizi kucağımızda çocukla hayal edemiyoruz. Hadi ben neyse, eşimin yaşı geldi geçti yine de istemiyor. Ama çocuksuz da ömür geçmez bilmiyorum... Kafam çok karışık bu konuda. Hem istemiyorum hiç bir zaman, hem de ileride çocuksuz nasıl olur diye korkuyorum.
Forumda adım başı çocuk sahibi olmakla ilgili başlıklar var, ben sanki bekar kızlar gibi hiç birine uğramıyorum..Bu kadar istekli insanları görünce şaşırıyorum, neden ben bu kadar tedirginim bu konuda diye.. Çünkü herkes çok emin, çok istekli.. Neden ben diğer kadınlar gibi değilim diyorum. Ben de çocuk severim ama isteyemiyorumBu konu kafamı çok meşgul ediyor.
bu seferde kardeşi olsun istıyor canı insanın yaa; onu sevcem ffalan diyoooooooooooonasıl ona benzıcekmı falann ay güzel bir duygu ya allah herkese nasıp etsinn
canım bence kendını hazır hıssetmıyosun sen o yuzden sana tuhaf gelıyo olabılır bızım anne olma ıstegımız
:))) canın kardeşi mi olsun istiyor.. alemsin..
inşallah olur hemenceck bebegim...
Aminnnnnnn bende yaşayayım
hahhah..kız biz olgun almısız adamlarıkız meryem(meri1) benım kocişte 10 yas buyuk benden ben daha 21
bende ilk başta hem bebek istemıyor hemde bu topkde ne işi var dıye düşündüm açıkçası..eşim bende baya bı buyuk dedınız pekı eşinizin 2.evliliği falanmı acaba yaşıda buyukmuş neden istemıyor acaba bır bebek..6-7 senelık beraberlıkde varmışş illakı insan ister yanı nebıllım; ama bu kadar da kafanızı yoruyosanız içten içede istıyosunuz demekkii;; bir bebek neden istenmesınkı zaten ya mutlu bır evlılık varsa eger bir bebiş de olmalı bence inanilmaazz seviliyor kesınlıkle yaşamalısın bu duyguyuu
Sanırım öyle canım yaa. Bizim toplumumuzda çocuk baş tacı, annem babam falan deli gibi çocuk sever. Abim bile çocuk hastasıdır. Bir bana böyle bir hazır olamama hali gelmiş. Yaşıtlarım ah evlensem de çocuğum olsa diye iç geçiriyor. Bana hadi siz de çocuk yok mu artık diyorlar, ben bunu duyunca rengim soluyor.. 30'uma kadar vaktim diye kendimi avutuyorum. Ama ben 30'uma gelince eşim 40 küsür olacak, adamın zaten çocuğa gönlü yok, bi de yaşı ilerleyince iyice adapte olamaz diye uyaranlar oluyor :S :S Ama sırf bunu düşünerek de şu an nasıl çocuk yapayım.. İşin içinden çıkamıyorum..
Allah hakkımızda hayırlısını versin.
Akışına bırakmaktan başka çarem yok gibi.
e insanın canı ister yanii nesi ister:)))) inş. canımm..sen kaç yaşındaydınn..bızımde aramızda 9 yaş varr
hahhah..kız biz olgun almısız adamları
yanlarında çıtır çıtır gezelim die
ayy ne güsel anlatmıssın o duyguyu nilüfer.
Yok ikimizin de ilk evliliği. Üniversite lisansüstü askerlik falan fişman derken devirmiş yılları. Aslında o da benim gibi, öyle çocuktan nefret etme durumu falan yok sadece baba/anne olmaya nötr bakıyor, ilgisini çekmiyor, yiğenleri falan var çok düşkündür aslında onlara. Ama biz napsak çocuk yapsak mı diye konusu açıldığında aman yaa ağlayacak zırlayacak bizi rahat bırakmayacak diyor. Onun umrunda değil yani geç baba olmuş erken baba olmuş.. Düşünmüyor bunları. Ama ben artık hep düşünürken buluyorum kendimi bu meseleyi..
Aslında evet içten içe istemesem kendimi bu topic'te bulmazdım herhalde doğru diyorsunuz =)
Sanırım yol almaya başladım ben
Hadi hayırlısı.
Yok ikimizin de ilk evliliği. Üniversite lisansüstü askerlik falan fişman derken devirmiş yılları. Aslında o da benim gibi, öyle çocuktan nefret etme durumu falan yok sadece baba/anne olmaya nötr bakıyor, ilgisini çekmiyor, yiğenleri falan var çok düşkündür aslında onlara. Ama biz napsak çocuk yapsak mı diye konusu açıldığında aman yaa ağlayacak zırlayacak bizi rahat bırakmayacak diyor. Onun umrunda değil yani geç baba olmuş erken baba olmuş.. Düşünmüyor bunları. Ama ben artık hep düşünürken buluyorum kendimi bu meseleyi..
Aslında evet içten içe istemesem kendimi bu topic'te bulmazdım herhalde doğru diyorsunuz =)
Sanırım yol almaya başladım ben
Hadi hayırlısı.
iyi geceler kızlar hepinize allah rahatlık versin öpüyorum sizi
bence sen bu gidişle benden önce hamiş kalırsın:)))) e ağlıyacak tabii ayolll:)) ama inan bende başkasının çocugunu çekemıyorum:) ama kendı çocugun farklıı oluyorr canımm vee son noktayıı koyuyorummm:)) bence bu konu hakkında konuşun eşinle, ve sık sık da konuşun bence kestirip atmayınn;
bence sen bu gidişle benden önce hamiş kalırsın:)))) e ağlıyacak tabii ayolll:)) ama inan bende başkasının çocugunu çekemıyorum:) ama kendı çocugun farklıı oluyorr canımm vee son noktayıı koyuyorummm:)) bence bu konu hakkında konuşun eşinle, ve sık sık da konuşun bence kestirip atmayınn;
İşte sanırım ondan ya, alışveriş merkezlerinde falan çocuk katlarına gidemiyoruz. Ciyak ciyak bağırıyor koşturuyor minikler :))) Kafamız mı götürmüyor ne.
Hayırlısı olsun inşallah, Allah isteyen herkese vakitlice nasip etsin..
Durumda bi değişiklik olursa ilk buraya yazarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?