evet canım haklısın ben hayal kırıklığı yaşamamak için ümitlenmek istemiyorum bazı hamilelik belirtilerini okuyorum aynısı bendede var kesin bende hamileyimdir diyorum ama olmuyo bu ay daha çok belirti yaşadım 3 gün önce test yaptım negatif çıktı en azından ümidim azaldı şimdi daha rahatım ümitle beklemek daha zor
aminn bebeğimm aminn güzel dileklerin için sağol tatlımm
oldun mu adet tatlımm...üzülme nerde otryosun tatlım ne dicem bi sorun yoksa bu ay yumurtlama döneminde süt buharını denesene şirinim
daha erkendir tatlım adet düzensizliği varmı 1 hafta bekle test yaz sonra doktora gir tatlım
isyan yok isyan yok ..olmayalım rabbim bizi sevoo eminimkide vercek bize en güzel en zeki en sağlıklı bebeği..umudumuz yitirmeyelim ama aklımızda da tutmadan devam edlim yolaa
Bazen öyle bir duruma düşüyoruz ki içten içe acaba bu ay olur mu derken dışarıya karsı tavır belli etmemek(hayal kırıklıgı yaşamamak için yada etrafımızdakiler bak ne kadar ümitli ve hevesliydi olmadı demesinler diye sanırım)
Bazen umut hep var diyorum bazense bu bir sınav ve sanırım geçemeyeceğim.Allah isyan edenlerden olmayalım inşallah.
BEKLE BAKALIM TATLIM.. ara kanmadykenmi gttin doktora yoksa bittikten sonramı gittin..bana kalsa ben 8 den itaberen sayarım...benimde öle olmuştu ara kanmanın 2. günü gitmiştim benim kahverngi akıntı ve kan pırtısı gelmişti bunu adet kanamsı saycaz demşti doktor.....22 kasımda bende süşük yaptım kahverngi leke ardından kan tabiki 5 haftalıkken..sonraki ay 21 gün adet oldum şimdi öloe takılıyom iştebazen 2 3 gün geçtiği oluyo canım adetimin ama bu ay ara kanama yaşadım ayın 8inde normal adet kanaması gibi değildi tabi daha az ağrısız ve kahverengi 4 gün sürdü doktora gittim neden böyle oldu diye doktor ultrasonla falan baktı çok temiz hiçbirşey yok dedi o yüzden ayın 8ine kadar bekliycem o zamanda kanama olduğu için sence ayın sekizimi yoksa ayın 24 mü adet günüm bilemedimki bende
çok haklısın,aslında içten içe hep olmasını istiyoruz ama dışarıya karşı da olmayacak bu ay izlenimi veriyoruz.dediğin gibi hayal kırıklığı yaşamamak için,hatta daha çok çevrenin düşüncesinden dolayı.ama bişey itiraf edeyim,ben ilk kez bu ay hep olumlu düşündüm,olacak dedim,şuan içimde dedim,döllendi artık dedim,rahme gidiyo dedim...aşama aşama hayal ettim.çok şükür pozitifi gördüm.olmasaydı tabiki üzülürdüm,ama yıkılacak derecede değil.aslında hayallerimizin sorumluluğunu almalıyız,hayal kurmak risktir ama bu riske değer bence. bu ay çok önemli bbirşey öğrendim ben,söz gerçekten vücut buluyor,dua oluyor...insan bi de isteğine kavuşunca yaşadığı olumsuzlukları unutuyor,kendimi bildim bileli yaşadığım adet düzensizlikleri,daha geçen ay bir ay boyunca dinmeyen kanamam,unuttum hepsini,umarım isyan etmemişimdir bu süreçte,çünkü gerçekten Allahın bizler için muhteşem planları var...
aslında burayı bu yüzden çok seviyorum. ümidinide ümitsizliğinide bağırabiliyorsun. numara yapmana gerek yok. herkez çok doğal. bu arada günaydınnnn. ben yeni kalktımdaBEKLE BAKALIM TATLIM.. ara kanmadykenmi gttin doktora yoksa bittikten sonramı gittin..bana kalsa ben 8 den itaberen sayarım...benimde öle olmuştu ara kanmanın 2. günü gitmiştim benim kahverngi akıntı ve kan pırtısı gelmişti bunu adet kanamsı saycaz demşti doktor.....22 kasımda bende süşük yaptım kahverngi leke ardından kan tabiki 5 haftalıkken..sonraki ay 21 gün adet oldum şimdi öloe takılıyom işte
evet o içten içe ümitlenip dışa belli etmemek.. ya da üzlüp hiç belli etmemk içteki fırtına...allh yardımcımız olsun kızlar
Bazen öyle bir duruma düşüyoruz ki içten içe acaba bu ay olur mu derken dışarıya karsı tavır belli etmemek(hayal kırıklıgı yaşamamak için yada etrafımızdakiler bak ne kadar ümitli ve hevesliydi olmadı demesinler diye sanırım)
Bazen umut hep var diyorum bazense bu bir sınav ve sanırım geçemeyeceğim.Allah isyan edenlerden olmayalım inşallah.
oldun mu adet tatlımm...üzülme nerde otryosun tatlım ne dicem bi sorun yoksa bu ay yumurtlama döneminde süt buharını denesene şirinim
BEKLE BAKALIM TATLIM.. ara kanmadykenmi gttin doktora yoksa bittikten sonramı gittin..bana kalsa ben 8 den itaberen sayarım...benimde öle olmuştu ara kanmanın 2. günü gitmiştim benim kahverngi akıntı ve kan pırtısı gelmişti bunu adet kanamsı saycaz demşti doktor.....22 kasımda bende süşük yaptım kahverngi leke ardından kan tabiki 5 haftalıkken..sonraki ay 21 gün adet oldum şimdi öloe takılıyom işte
evet o içten içe ümitlenip dışa belli etmemek.. ya da üzlüp hiç belli etmemk içteki fırtına...allh yardımcımız olsun kızlar
günaydın bbeğimm..bağırttabi o yüzden burdayızz yaa bizzaslında burayı bu yüzden çok seviyorum. ümidinide ümitsizliğinide bağırabiliyorsun. numara yapmana gerek yok. herkez çok doğal. bu arada günaydınnnn. ben yeni kalktımda
kaç gün süro adetin tatlım tabloda düzeltiyim yaşın kaç bu arada tahminen ne zamn adet olcn bida...
benimde hislerim aynı böyle oluyor.rabbim isyana düşürtmesin inaşşalh
evet maşşalh gününü şaşmadı( izmirde bornovada oturuyorum.birde şu süt buharı nasıl birşey.nasıl yapılıyor anlatırmısın
ben ara kanama bittikten sonra gittim canım doktora doktor en son adet kanaması ne zaman oldun demişti ayın 24 demiştim keşke sorsaydım bu ara kanamasını adet kanaması sayıcazmı diye ama neyse ben ayın 8ini dikkate alıyım yinede
çok haklısın,aslında içten içe hep olmasını istiyoruz ama dışarıya karşı da olmayacak bu ay izlenimi veriyoruz.dediğin gibi hayal kırıklığı yaşamamak için,hatta daha çok çevrenin düşüncesinden dolayı.ama bişey itiraf edeyim,ben ilk kez bu ay hep olumlu düşündüm,olacak dedim,şuan içimde dedim,döllendi artık dedim,rahme gidiyo dedim...aşama aşama hayal ettim.çok şükür pozitifi gördüm.olmasaydı tabiki üzülürdüm,ama yıkılacak derecede değil.aslında hayallerimizin sorumluluğunu almalıyız,hayal kurmak risktir ama bu riske değer bence. bu ay çok önemli bbirşey öğrendim ben,söz gerçekten vücut buluyor,dua oluyor...insan bi de isteğine kavuşunca yaşadığı olumsuzlukları unutuyor,kendimi bildim bileli yaşadığım adet düzensizlikleri,daha geçen ay bir ay boyunca dinmeyen kanamam,unuttum hepsini,umarım isyan etmemişimdir bu süreçte,çünkü gerçekten Allahın bizler için muhteşem planları var...
eliffffffffffff niye geldin gittin yaw
şeydam napıyon nasıl oldun
kız valla herkez o kadar sessizki arada bakıp çıkyorum biri bişey yazmışmı diye. sen nasılsın canım. ağrıların devam ediyormu?
heyyyy maşallah bu ne uyku kız. bende kendimi uykucu zannediyordum valla.dün bi duş alim dedim öyle bornozla uyuyakalmışım yatakta kociş ne ara giydirdi pijamaları bilmem bugün bi uyandım saat 13.50
iyiyim ağırım yok çok şükür moralimde iyi gibi benden uzak oldukları sürece problem yokheyyyy maşallah bu ne uyku kız. bende kendimi uykucu zannediyordum valla.iyisin şimdi dimi moralin nasıl
haaaa şöyleeee. sen dua ette eltin kaynanandan vazgeçmesin. ya gelirse neler olur bi düşün. aynı binada.iyiyim ağırım yok çok şükür moralimde iyi gibi benden uzak oldukları sürece problem yok
haaaa şöyleeee. sen dua ette eltin kaynanandan vazgeçmesin. ya gelirse neler olur bi düşün. aynı binada.kabus gibi aman allahım... nekadar uzak okadar tatlı. boşver sen onları
kaç gün süro adetin tatlım tabloda düzeltiyim yaşın kaç bu arada tahminen ne zamn adet olcn bida...
2 2.5 litre sütü kaynat içine 1 demet maydanoz koy..yavaşa kız iyice kaynasın taşmasın dikkat et içindeniyice buhar çıkınca al onu.bi kaba koy üzerine çömel altta çamaşırın falan olmasın etrafını battanbiyyle kapa..yarım saat bekle.yumurtlama döneminde yap.sonra o gece ilşkiye gir.ben öle hamile kaldım sorunu olmayanlar genelede böle kalo..başka bi arkaşımda öle hamile kaldı işte..gerisi alaha kalmış iş..bu iş tüpleri temizliyo iltihabı temizliyo ..içerden üştmeye ii gelo..tüplerdeki yapışkan sıvıya da ii gelo..
kızlar işte testimm...
kızlar benim çizgi daha belirgin sanki:26:iğnenin 15. günü ne dersiniz? ben emin olamıyorum,yorumlarınıza ihtiyacım var..
Eki Görüntüle 332257
oo erkendcisin tatlım inan ben senden daha uykucuyum:))aslında burayı bu yüzden çok seviyorum. ümidinide ümitsizliğinide bağırabiliyorsun. numara yapmana gerek yok. herkez çok doğal. bu arada günaydınnnn. ben yeni kalktımda
dün bi duş alim dedim öyle bornozla uyuyakalmışım yatakta kociş ne ara giydirdi pijamaları bilmem bugün bi uyandım saat 13.50
eliffffffffffff niye geldin gittin yaw
şeydam napıyon nasıl oldun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?