• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
ben çıkım kızlarda bi süsleniyim benimki gelri şimdi ztnn uyuz oldum akşama görümceme gtcekmişiz..ayy uyuzz kzıda gelcekmiş ıykkk..gidim bari napim ki

Ayyy gözlerime inanamıyorum, bunlar ne güzel haberler böyle Allah hayırlısıyla, sağlıkla kucağınıza alıp büyütmeyi nasip etsin canlarım, ayyy çıldırıcam mutluluktan sanki bu ay nasıl uğurlu, nasıl büyük bir hediye bize anlatamam, kaç arkadaşımızın müjdelerle dolu haberini aldık, Rab'bim inşallah hepimize en kısa zamanda hayırlı ve sağlıklı evlatlara sahip olmamıza izin verir... Allah'ıma emant olun kızlar, sakın kendinizi üzmeyin, sıkmayın bunların olmasına da izin vermeyin... İkinizide çok ama çoook öpüyorum, hayırlı sağlıklı bir hamilelik diliyorum ikinizede... :16::16::16:
canım çok teşekkürler,ne kadar içten yazmışsın,en kısa zamanda bu mutluluğu hepiniz yaşayın inşallah:16::16:
Tebrikler Allah sağlıkla tamamına erdirsin inşallah.Dualarını bizler içinde eksik etme.
canım sağol,inşallah en kısa zamanda darısı başınıza:49:

otyomm tatlımm..biraz iim ama daha geçemdi..gözlerim halen akıyo..offf ben geldim sen çıkmışın sizinle kouşmayı çok özledim yaa

meri1 sen napon kızz meryemmim benim..ay kız benim kaygann adıda meryem bilon mu
ayyy geçmiş olsun artık canmya.. ama bizde seni özledik iyileş artık yaaa
iyiym ben canım...ıyykkk kayganan damı meryem desene beni gördükçe çok sevdigin birini hatırlıyon:47::47:
ben çıkım kızlarda bi süsleniyim benimki gelri şimdi ztnn uyuz oldum akşama görümceme gtcekmişiz..ayy uyuzz kzıda gelcekmiş ıykkk..gidim bari napim ki

hahhahah uyuzzz görümcenin uyuz kızı:27::27::27:,
neyseki bende görümce yok:9::9:

hayrola kuzum kim vardı hastanede? ee kızın nooldu sen hastanede kalınca?

ayhhh smdi nasılsın???bu gece cıkartırız acısını

dayımın eşi 30 yaşında 7 haftalık hamileydi malesef canlanmadı kanaması başladı gece 1 de kurtajla sonlandırıldı offf dun kötu bi gundu sabaha karşı çıktık ikimizde yıllarca 2. bebek istemedik arka arkaya yaptık arka arkaya düşük yaren ANANESİNDEYDİ

slm kizlar. kusura bakmayin arkadasimla telefonda görüsüyorudum yazamadim. kadinlar bi konusmaya basladimi bitmiyor iste bilirsiniz :1: hamileleri tebrik ediyorum tekrar hayirlisiyla kucaginiza alin insallah....

iyi gidiyor.. sanki biraz tuhaf hisediyorum kendimi. sabah zor kalktim bide bulanti vardi. insallah tahmin ettigim seydir :) sende bi belirti varmi??

iyi gidiyor.. sanki biraz tuhaf hisediyorum kendimi. sabah zor kalktim bide bulanti vardi. insallah tahmin ettigim seydir :) sende bi belirti varmi??

tatlım benim gecen aykı gibi bi ayak ısınmaması akşam midem bulandı bayağı am hastanedeydım tum gece sanırım o ortamdan duşunsene koca gece hastenedee kaldım ve kan testi yaptırmadım 1 nşubatı unutmadım

Back