Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım çok teşekkürler,ne kadar içten yazmışsın,en kısa zamanda bu mutluluğu hepiniz yaşayın inşallahAyyy gözlerime inanamıyorum, bunlar ne güzel haberler böyle Allah hayırlısıyla, sağlıkla kucağınıza alıp büyütmeyi nasip etsin canlarım, ayyy çıldırıcam mutluluktan sanki bu ay nasıl uğurlu, nasıl büyük bir hediye bize anlatamam, kaç arkadaşımızın müjdelerle dolu haberini aldık, Rab'bim inşallah hepimize en kısa zamanda hayırlı ve sağlıklı evlatlara sahip olmamıza izin verir... Allah'ıma emant olun kızlar, sakın kendinizi üzmeyin, sıkmayın bunların olmasına da izin vermeyin... İkinizide çok ama çoook öpüyorum, hayırlı sağlıklı bir hamilelik diliyorum ikinizede...
canım sağol,inşallah en kısa zamanda darısı başınızaTebrikler Allah sağlıkla tamamına erdirsin inşallah.Dualarını bizler içinde eksik etme.
ayyy geçmiş olsun artık canmya.. ama bizde seni özledik iyileş artık yaaaotyomm tatlımm..biraz iim ama daha geçemdi..gözlerim halen akıyo..offf ben geldim sen çıkmışın sizinle kouşmayı çok özledim yaa
meri1 sen napon kızz meryemmim benim..ay kız benim kaygann adıda meryem bilon mu
ben çıkım kızlarda bi süsleniyim benimki gelri şimdi ztnn uyuz oldum akşama görümceme gtcekmişiz..ayy uyuzz kzıda gelcekmiş ıykkk..gidim bari napim ki
Kuzum merhaba meri
Kızlar merhaba şekercininkızı ve laplace tebrikler darısı başımıza
merhaba yarenim nerelerdesn sen bea?
vlla kızıcam san
sağol canım,amin darısı başınızaa
SORMA TATLIM TUM GECE HASTAnede refakatcıydım sabaha karşı geldim eve topik bana hayaldi anlıcağın
sinem hogeldin tatlım?bugün nasılsın?
laplace senden ne haber?
hayrola kuzum kim vardı hastanede? ee kızın nooldu sen hastanede kalınca?
ayhhh smdi nasılsın???bu gece cıkartırız acısını
slm kizlar. kusura bakmayin arkadasimla telefonda görüsüyorudum yazamadim. kadinlar bi konusmaya basladimi bitmiyor iste bilirsiniz hamileleri tebrik ediyorum tekrar hayirlisiyla kucaginiza alin insallah....
sinem hogeldin tatlım?bugün nasılsın?
laplace senden ne haber?
iyi gidiyor.. sanki biraz tuhaf hisediyorum kendimi. sabah zor kalktim bide bulanti vardi. insallah tahmin ettigim seydir :) sende bi belirti varmi??