Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243

ahh canım benim o konu hakkında hiç bir bilgim yok maaleseff beyaz galam iyi biliyo bu konuyu onlineyse ona sor tatlım benim

ayy ben geldm herkescikler gitmiş

şekercimin telaşlı,laplace saskın,elifelif kuskulu...
Allah ım hepinize hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin fıstıklarım..
tabiki banada

bu arada yaren hala ugramamıs
seyda da yokkhasta sanırım:44::44:
saremnazda inş uyumustur

bende takılayım bari...

ben varım canım takılırız beraber

kızlaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrr bebegım tekme atttııııııııııııııııııııııııı:) soklardayızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

ben varım canım takılırız beraber
ooo bana uyar tatlım..hemde deişiklik olur..
tek takılmaya alısmısım yaa
nasılsın bakalım biz tanısmadık bile sanırım.
seni hep görüyorum...ben meryem 1.5yıllık evlıyım ve pkos um.
kızlaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrr bebegım tekme atttııııııııııııııııııııııııı:) soklardayızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

ohhh maaşallahhh
Allah ımm ne güsel duygudur kuzummm

bu gün hep güzel haberler alıyoruz valla. eşinemi bakıyodun tekme atarken

yalan soyleyemem esımle bırlıkte oluyorduk bı vurdu .. nefesım kesıldı ben basta anlamadım 10 sn sonra bı daha ... banyodan cıktım su ıcerken 3. tekme .... başladım aglamaya .. kocamda dıyor kı vur kızım vur bı yumruk bı tekme

ben sabah 6 :45 gibi ölçmüştüm

kuzu bak şimdi her sabah 7-8 arası dil altından ateşini ölç sonra takvimin üstünde ölçtüğün günün sayısına tıkla karşına bi ekran gelecek orda temperature yazan yerin karşısına çıkan ateşi yaz mesela 36,6 gibi.daha sonra time nin yanına saatini yaz 7:10 gibi cervical fluid yazan yerde adet değilsen akıntı durumunu yaz dry:kuru sticky:yapışkan creamy:kremsi watery:sulu eggwhite:yumurta akı demek.adet olduğun zamanda yazmıyosun.menses adet durumu demek adet olduğun günlerde orayı yaz.ıntercourse:ilişki durumu demek am sabah pm akşam demek onları yaz sonra save bas.adetliyken sadece ateşini saatini ve adet durumunu işliyosun canım anlatabildim mi şimdi sabah ölçtüğün ateşi işle ben sonra bi bakim

hayatım muthıs bısey Allahıma sukurler olsunnn

heyyoooo bende burdayım kankim yoksa görmedin mi benii

sekercının kızı :) yanı bırıcık ablacıgım hayırlı ugurlu olsun kan tahliliyle bu mutlulugu 2 ye katlarız :)

şimdi ne desem acaba
kime bakarsan ona benzermiş derler. ama ne diyeceğimi şaşırdım valla

bende elif 3.5 yıllık evliyim. bilinen bi rahatsızlığım yok. ama bir tane kürtajım var

bebiş 1 aylık olunca kan testı yaptırdıktan 2 hafta sonra ultrasonla keseye bakılıomus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…