• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
ahhh hamarat hatunum ben hamaratttt:9::9::9::9:

yemegimi,pilavımı,çorbamı hatta salatamı bile yaptımmm:52::52:
eşimide az biraz dısarı kovaladım ayhh yeter 2 gündür evde:9::9::9:

şimdide gelmesini beklıyom gelsnde yemek yıyelm die:37::37:

yemegimi yiyeymde salon ve mutfal halımı silecegim daha yeni yıkandı ama üstü beyazlı oldugu için hemen kirlenior gibi hissediyorum...Aslında bu güzel yemeklerle kocişin gönlünü yapıp ona mı sildirsem neee:47::47:
evet evet dahiyane bir fikir bu:46: bu arada kendi kendime konusuyom farkında mısınızzz:9::9::9:

kızlar işte testimm...

Eklentiler

• $Adsız.jpg
    $Adsız.jpg
    24,8 KB · Görüntüleme: 28
ahhh hamarat hatunum ben hamaratttt:9::9::9::9:

yemegimi,pilavımı,çorbamı hatta salatamı bile yaptımmm:52::52:
eşimide az biraz dısarı kovaladım ayhh yeter 2 gündür evde:9::9::9:

şimdide gelmesini beklıyom gelsnde yemek yıyelm die:37::37:

yemegimi yiyeymde salon ve mutfal halımı silecegim daha yeni yıkandı ama üstü beyazlı oldugu için hemen kirlenior gibi hissediyorum...Aslında bu güzel yemeklerle kocişin gönlünü yapıp ona mı sildirsem neee:47::47:
evet evet dahiyane bir fikir bu:46: bu arada kendi kendime konusuyom farkında mısınızzz:9::9::9:

farkettimm tatlım farkettm kendii kendine konuştunu...affrm hamarat hatunum benim..bende yaptımda koçişi beklom iştee..her yerimde ağrıyoo grip olmuşumm

kızlar dayanamayıp az önce test yaptım çift çizgiyi gördüm düne göre çok daha belirgin...

kızlar işte testimm...

anammmmmmm çok sevindim kankimmm:52::52::52::52:
zaten içimden bir ses diyordu hamiş oldugunu amannn ne güsel bir haber:52::52::52:
hadi hadii hadi kalk git bir poliklinik falan yok mu yakınlarda 30 dk. da kan tahlil sonucunu verirler..
bari bir güsel sevinelim bu akşammm:52::52::52:
:118::118::118::118::118::118::118::118:

anammmmmmm çok sevindim kankimmm:52::52::52::52:
zaten içimden bir ses diyordu hamiş oldugunu amannn ne güsel bir haber:52::52::52:
hadi hadii hadi kalk git bir poliklinik falan yok mu yakınlarda 30 dk. da kan tahlil sonucunu verirler..
bari bir güsel sevinelim bu akşammm:52::52::52:
:118::118::118::118::118::118::118::118:

ayy kankim yaa valla hala inanamıyorum ben yaa kafayı yedim galiba eşim evde takla attı düşünebiliyomusun.kuzu ben dr a çarşamba günü gidecem ay ter bastı benii:17:

aNNAM NELER DUYAYRUM LAILAHE :) SEVININCE BIZIM TRABZONA GDIP GELIYRUMMM .. ablacım uşagun hayırlı uğurlu olsun . :) ayy cok sevındım :9:

ne kadar güzel topikte hamişler var hayırlı uğurlu olsun
darısı başımıza inşallah
bu arada listede benim adım yok kızlar
batım 15 şubat inşallah sevgililer gününe hediye etcem kocama

sekercininkizi canım tebrik ederim çok mutlu oldum.Allah sağlıklı kucağına almayıda nasip etsin cnm.:54:

ayy kankim yaa valla hala inanamıyorum ben yaa kafayı yedim galiba eşim evde takla attı düşünebiliyomusun.kuzu ben dr a çarşamba günü gidecem ay ter bastı benii:17:

hahahha dogrudur bebegim..adam kurtuldum artık çalısmalardan die takla bilem atar:1::1:
bu arada ne rahatsınyaa daha carsambaaya 2 gün var..ben olsam varsada yoksa da gider ögrenirdim.
anammm sabırlı insan:1::1:

Kızlar çok uzun bir süre sonra bugün gebe olduğumu öğrendim geçen yıl düşük yapmıştım bir yıldır uğraşıyoduk allah isteyen herkeze nasip etsin sürekli dua ediyorum isteyen herkeze hepiniz mutlu olun inşallah

Ayfer,Laplace nasılsınız bakalım kızlar? hoşgeldniz
iyim sagol. sen nasilsin??

Kızlar çok uzun bir süre sonra bugün gebe olduğumu öğrendim geçen yıl düşük yapmıştım bir yıldır uğraşıyoduk allah isteyen herkeze nasip etsin sürekli dua ediyorum isteyen herkeze hepiniz mutlu olun inşallah
terbrikler canim. dualarin insallah kabul olur. hayirlisiyla kucagina al insalla....

ohh hayırlı olsun canım..Allah sağlıklı,hayırlı bir evlat nasip etsin sana..
Nasıl da mutlusundur şimdi degil mi? inşallah duaların kabul olur:16:

Back