benim acil çıkmam lazım akşam görüşürüz byyyy
kuzu gitme hesap açtım yaa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benim acil çıkmam lazım akşam görüşürüz byyyy
ahhh hamarat hatunum ben hamaratttt
yemegimi,pilavımı,çorbamı hatta salatamı bile yaptımmm
eşimide az biraz dısarı kovaladım ayhh yeter 2 gündür evde
şimdide gelmesini beklıyom gelsnde yemek yıyelm die
yemegimi yiyeymde salon ve mutfal halımı silecegim daha yeni yıkandı ama üstü beyazlı oldugu için hemen kirlenior gibi hissediyorum...Aslında bu güzel yemeklerle kocişin gönlünü yapıp ona mı sildirsem neee
evet evet dahiyane bir fikir bu bu arada kendi kendime konusuyom farkında mısınızzz
kızlar işte testimm...
kızlar dayanamayıp az önce test yaptım çift çizgiyi gördüm düne göre çok daha belirgin...
kızlar işte testimm...
tebrikler canim hayirli olsun.. saglik ve sihatle kucagina alirsin insallah... darisi basimiza
Asel:Muhammed suresi 15. ayette geçiyor cennetteki bal ırmağının ismi
Mina.Gökyüzü
anammmmmmm çok sevindim kankimmm
zaten içimden bir ses diyordu hamiş oldugunu amannn ne güsel bir haber
hadi hadii hadi kalk git bir poliklinik falan yok mu yakınlarda 30 dk. da kan tahlil sonucunu verirler..
bari bir güsel sevinelim bu akşammm
:118::118::118::118::118::118::118::118:
kızlar işte testimm...
ayy canımmm benımm hayırlı uğurluu olsunn çok sevındimm..darısı bizlerin başınaaaaaaa
ayy kankim yaa valla hala inanamıyorum ben yaa kafayı yedim galiba eşim evde takla attı düşünebiliyomusun.kuzu ben dr a çarşamba günü gidecem ay ter bastı benii
iyim sagol. sen nasilsin??Ayfer,Laplace nasılsınız bakalım kızlar? hoşgeldniz
terbrikler canim. dualarin insallah kabul olur. hayirlisiyla kucagina al insalla....Kızlar çok uzun bir süre sonra bugün gebe olduğumu öğrendim geçen yıl düşük yapmıştım bir yıldır uğraşıyoduk allah isteyen herkeze nasip etsin sürekli dua ediyorum isteyen herkeze hepiniz mutlu olun inşallah
Kızlar çok uzun bir süre sonra bugün gebe olduğumu öğrendim geçen yıl düşük yapmıştım bir yıldır uğraşıyoduk allah isteyen herkeze nasip etsin sürekli dua ediyorum isteyen herkeze hepiniz mutlu olun inşallah