Kızlr moralim çok bozuk benim doktordan çıktım gecen ayki kist duruyo çikolata kisti dedi..doğum kontrol hapı verdi tedavisi için.bide tiroid düşükmüş...cikolata kisti çok korkuttu beni intten okudum biraz.tekrarlayan kistlermiş bunlar..ileri aşamasını sölemek istemiyorum bile..doktor internetteki yaZanlara kaptırma kendini kötü bişey yok dedi ne düşüncem bilmiyorum kötüyüm sadece....
Dilbercim canim benim hersey guzel olur hakkında hayırlısı duarimizdasin her daim inşallah
ayy canim o kadar cok heyecanlaniyorum ki anlatamam en cok ihtiyacim olan tek sey dua RABBIM ettigimiz butun dualari kabul etsin INSALLAH...
Amin amin inşallah heyecanın sevince dönüşür kocaman mutluluğa doner inşallah tatlım kabul olmayacak dua yoktur Bence dua ettigin zaman bazı duaların karşılığını dünyada bazilarininkini ahirette bazılarının da günahlara kefaret sayar böyle Rahmet sahibi bir Rabb'e sahibiz iste
arkadaslar bugun dr-a gittim yumis daha 17 mm 19 olmasi gerekiyomus 1 tane daha menogon iyne verdi az once kocacigim iynemi yapti, gece 12de catlatma ignesi yapicam pregnly, dr 10.000lik dedi ama hic bir yerde bulamadim onun icin 2 tane 5.000lik aldim INSALLAH hayirlisi ile cumarteside asilamam yapilacak kizlar lutfen dua edin RABBIM nasip etsin AMINNN.....
Hımmm songulcum ne demek istedin canim yaa cok mü paylaşım yapıyorum ki
arkadaslar bugun dr-a gittim yumis daha 17 mm 19 olmasi gerekiyomus 1 tane daha menogon iyne verdi az once kocacigim iynemi yapti, gece 12de catlatma ignesi yapicam pregnly, dr 10.000lik dedi ama hic bir yerde bulamadim onun icin 2 tane 5.000lik aldim INSALLAH hayirlisi ile cumarteside asilamam yapilacak kizlar lutfen dua edin RABBIM nasip etsin AMINNN.....
ee az yazdıgında söylenemez
arkadaşları bılmem ama sanırım ben sayfa dolusu bu tur yazılardan hoşlanmıyoorum pek
nasıl bı senı sevıyorum sözu cok sık söylendgınde degerını kaybeder ama arada söylenınce daha kıymetlı olur sanırım öyle bırşey
canim sen cok guzel dualar ediyosun RABBIM rahmetini uzerinden cekmesin bebegini sana bagislasin AMIN...
ben geldim
Nasılsınız bu gece kızlarrrr
kızlar iki buçuk yıllıık evlym klomen denedik olmadı rahim filmi ve spermiografi temiz. Napıcam ben bebek istiyorummm aşılama mı yaptırsam sizce önerisi olan varmı
ben pek hoşlanmıyorum dedım aa belkı bu paylaşımlardan hoşlannan arkadaslarımız vardır
Evet cnım maglesefkı oyle bı muddet kesınlıkle gıremem herhalde. Sonuçta annem bızde kalıcak ayıp olur ee bıde bebekle ugraşırım anca yanı. İşallah aras abısı uslu çocuk olursa bende uyutur uyutur gelırım ama yınede zaman alırıyyız elıfım ya sımdık sogunlerımızmı beraber
Kızlar iki buçuk yıllıık evlym klomen denedik olmadı rahim filmi ve spermiografi temiz. Napıcam ben bebek istiyorummm aşılama mı yaptırsam sizce önerisi olan varmı
Ben geldim
Nasılsınız bu gece kızlarrrr
kim bilir tatlım neyse sen nasıldın yaren nasıl aras nasil
evet cnım maglesefkı oyle bı muddet kesınlıkle gıremem herhalde. Sonuçta annem bızde kalıcak ayıp olur ee bıde bebekle ugraşırım anca yanı. Işallah aras abısı uslu çocuk olursa bende uyutur uyutur gelırım ama yınede zaman alır
Canım sorun yok anladığım kadaıyla sebepsız ınfertılıtemı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?