• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
yaa alamann da oldukk hahayyy hosbulduk hayatimmm iyi dielim iyi olsun bebegim yaaaa sen nasilsinnnnn bakimmm ...gezip gordugum biyer yok cunki burda heryer kapali:))))))))))))) daha tam goremedim ama heryerin yesillik alan oldugunu biliorum :9::9::9::9::9::9::9::9::9::9:birde cok cok sakinnn tr deki cocuklarin cigliklari yok burdaa..evimin hanimi olmakk anlatilmaz yasanirr kendi evindesin rahatsin istedigini yapiosunn ananin evindede oleydin amaa bu bambaskaaa

hahaha ananemın bı sözu varıdr

KOCA KAPISI MEYDAN KAPISI

kızlaaar hani buradan resimle sormuştum ya sizlere 2. çizgiyi görüyormusunuz diye işte o belli belirsiz çizgi benim bebeğimmiş :) HAMİLEYİMMMM :) kan tahliliyle kesinleşti bugün Allah herkese nasip etsin bu duyguyu :16:
tebrik ederim arkadasım..Allah ım kucagına amayıda nasip etsin:103:
evet canim her sey yolunda gibi bi kaldi bebisin gelmesi bize bi tane spermcik yeter yeterki yolundan sasmasin onun icin hazirlanan yuvasina girsin:52::52::52::27::27::27:

inşallah canım senin duacın olucam..Allah ım sana da bi bebiş nasip etsin:111:

yaa alamann da oldukk hahayyy hosbulduk hayatimmm iyi dielim iyi olsun bebegim yaaaa sen nasilsinnnnn bakimmm ...gezip gordugum biyer yok cunki burda heryer kapali:))))))))))))) daha tam goremedim ama heryerin yesillik alan oldugunu biliorum :9::9::9::9::9::9::9::9::9::9:birde cok cok sakinnn tr deki cocuklarin cigliklari yok burdaa..evimin hanimi olmakk anlatilmaz yasanirr kendi evindesin rahatsin istedigini yapiosunn ananin evindede oleydin amaa bu bambaskaaa

bende iyi diyeyim ii olsun kuzum:31:
aa neden heryer kapalıkiii..........

ay mutlu olmana sevindim bende simdi ayrılıktan uzaktan sikayet etcen sanmıstım böle şeler okuyunca valla sevindim:23:

benım acaıp sızlamıştı söleyım heeeeeeeeee

ama daha bugun basladi bole sizlamayaa acimayaa dun de vardi ama bugun daha acayippp ates gibi yanio sankii patlamaya hazir bomba gibi...niyeyse artikin ay insallah vardir ya sadece bu yani bide akintim yok nie acep ki olmasimi normall olmamasimi normall:D:D:D:D birde sadece sol kasigimda agri var arada bole sanci vuruoo okadar..bel agrimm varla yok arasiii cok azicikkk goruslerinizi beklioruzz saygilar sevgiler:9::9::9::9::9::9::1::1::1::1:

ayhhhh elifcik de pek hızlı:27::27:

keşke seyda da burda olsaydıııııııııııııı

hatta berrincim neden yokkiii..gezmelerdemi acabbaa:24::24::24:

ama daha bugun basladi bole sizlamayaa acimayaa dun de vardi ama bugun daha acayippp ates gibi yanio sankii patlamaya hazir bomba gibi...niyeyse artikin ay insallah vardir ya sadece bu yani bide akintim yok nie acep ki olmasimi normall olmamasimi normall:d:d:d:d birde sadece sol kasigimda agri var arada bole sanci vuruoo okadar..bel agrimm varla yok arasiii cok azicikkk goruslerinizi beklioruzz saygilar sevgiler:9::9::9::9::9::9::1::1::1::1:

cnm benım gögus ve kasık sızlama vardı
aynı zamanda akıntı hoc yoktu hatta sıfırdı
ögrendıkten bıkaç gun sonra başladı saygılar sevgıleer

ama daha bugun basladi bole sizlamayaa acimayaa dun de vardi ama bugun daha acayippp ates gibi yanio sankii patlamaya hazir bomba gibi...niyeyse artikin ay insallah vardir ya sadece bu yani bide akintim yok nie acep ki olmasimi normall olmamasimi normall:D:D:D:D birde sadece sol kasigimda agri var arada bole sanci vuruoo okadar..bel agrimm varla yok arasiii cok azicikkk goruslerinizi beklioruzz saygilar sevgiler:9::9::9::9::9::9::1::1::1::1:
:9::9::9::9::9::9::9::9:anam bukadr belirtiyi nası hissettin kız
ben varya tüm hayatımdaki belirtileri toplasam bukadar etmez:9::9:
Aaaaaaaaaaa ranana yok nasıl oldu

özledin mi ranana yı kanak songül:1:

Back