Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
aaaaaaaaa o zaman herşeyı stokmu yapıyonuz cnm ekmek falan
olmadı bol dner yersınız hoş

songulumm ahh ahh ekmekleri bile bizim oranin ekmeklerinden deilll donmuss kucukk kucukkkk (( ah turkiyemmm memleketimmmm...bizde stok yaptik valla en cokda su zatenn..bakalim 3 gun gecsin de artikinnn yine alisveris yaparikk ehuehuuu

ayy her yer acik olsa kocam da bi gezer sorma zaten su an bi gecici is buldu parttime, orda calisiyo, iki gün normalde evdeydi ama o isine gidiyo, su an ben de yalnizim ohhh ne güzel, evde olsa sinir ediyo bolca calissin barim

idare eder cnm biliorum almanyada oldugunu cnmm:))) ben dogudayim hoyerswerda:)) sen ne taraftasin...

offfffffffff yaaaaaaaaaaa ne de sevinmistim snei görünce ben tam ortadayim hessen, frankfurt yakininda... keske yakinlarda olsaydin bulusurduk felan yeni gelmissin gerci de, ne zaman basliosun kursa?? bi planin var mi?? calismak ya da diploma denkligi felan??

Selam kızlar nasılsınız ben çok uzun aralıklarla girebiliyorum o yüzden baya uzak kaldım herşeyden
herkze iyidir inş:)

aa aynı zamanda soruşmusuk bak
bende özledım ya

himmm 15 inde terminim var cnm yabancilarda 18 vericeklermis bana o sirada kursa gitmem gerekiormus iste bakalim gidicem ama nezaman bilinmezz biran once gidip dili ogrenmem lazimm cok tuaf hissediorum kendimi...evet cnm yakin olsaydik bulusurduk vallahi..

cn 14.hafta zamanları baş agrı çok oluyo bol su ıc
yaren ıyı cnm sukur o ıyı bızde ıyıyız
sen ailenle göruşmuyomusun cnm

Küs değiliz ama soğukluk var abimize ve Ankara'daki ablamla bir problemim yok ama iki ablamla nisanliyken olaylar oldu cok uzun yazmayız anlatamam ana özetleyeyim kısacası annem yok babamin ise kendine bile Hayri yok biz 5 kardes izmire taşındık aynı evde yasıyordum iki Abi'm bir ablam ikiz kardesim ve ben herkes çalışıyordu ben evde onların hizmetini yapıyordum ablam esinden ayrıldı iki tane de oğlu vardı ve cocuklarına bakıyordum ama ablanı ne yaptimsa memnun edemiyordum pekte anlasamiyordum zaten herseyime karışıyordu kendi herseyi yapardı bana yasaklardi duşunun onların uygun gördüğü kişiyle evlenebilirsin ve öylede oldu ben hepsine destek oldum yeğenlerime hep ben baktım ama boşanmamalı hayatı zindan etti bana nişanlımız beni kıskanıyor ben nişanlımız ya gece yorganın altında gizli ya tuvalette kısık sesle konuşabiliyordum yanmız bırakmayı bırak hiç bir yere gidemiyorduk bu sefer nisanlimla aram açılıyor arada kalıyordum tabi kac defa ayrıldık düğün yaklaştı ben muhasebede çalışıyordum ve herseyimi kendim yaptım maddi manevi yanımda kimse yoktu iste düğünde ben iyice sitresli oldum biraz sitem ettim haliyle biraz tartışma yasadık o gündür aramız soğuk iste hayatımı anlatsam roman olur valla

elıfım ne guldum he formundasın yıne benzıncı sonra dönercı he
Eee napalım başka gidecek bı yer yokmuşki
songulumm ahh ahh ekmekleri bile bizim oranin ekmeklerinden deilll donmuss kucukk kucukkkk (( ah turkiyemmm memleketimmmm...bizde stok yaptik valla en cokda su zatenn..bakalim 3 gun gecsin de artikinnn yine alisveris yaparikk ehuehuuu
anam bısmıllah gideli daha 10 gun oldu sen memleketım demeye başladın daha mısafır sayılırsın

Amann çalışsın o zaman sende evde uzat ayaklarını keyf yap
Selam kızlar nasılsınız ben çok uzun aralıklarla girebiliyorum o yüzden baya uzak kaldım herşeyden
herkze iyidir inş:)
Bız ıyıyız allaha şukur yanı ben ıyıyım sen nasılsın

Biraz başım ağrıyor canım..pekte keyfim yok..Sen iyisindir umarım?

İyi diyelim iyi olalım canım..Oğluşunu çok öp benim için..Mis gibi kokuyodur şimdi

Ya kiyamam cok gecmis olsun canim ya cok şükür hayata inat iyiyim sende iyi ol her ne keyfini kaçırdı ise inşallah düzelir hersey guzel olur az cok tahmin ediyorum Rabbim gönlünde hayırlısını versin

nartanesini ben gordm baska bir frmdaydi hayatim ama bugun muydu dunmuydu tm hatirlamiorumm yaaa...buarada artik kimsecikler gelmio ole fazla niee

aa aynı zamanda soruşmusuk bak
bende özledım ya

o zaman ben yokken gelirse kulaklarin cekin onun özelden yazdigima da cvp vermedi.... demekki foruma geliyo...

sormak istersen cekinmeden bana sorabilirsin canim, elimden geldigi kadar anlatirim, istersen özelden de yazisiriz... cok ama cok iyi anliyorum o tuhalfigi, hele ki ben kaynanamlar anyi evdeydim.. camdan bakmami bile laf edip yasakliolardi öyle kötü zamanlar gecirdim ben... ayy allahim gitsin de gelmesin o günler tabiki dil ögrenmek senin burda en büyük dostun olacak.. keske keske yakinda bir yerde olsaydin yaa, ben sana benim eski kaynaklarimi da verirdim, ben burda uniye basladim ya canim, C2ye kadar hepsini yaptim.. cok güzel notlar tutmustum..

isin en güzel tarafi sen kendi evindesin trden getirdigin A1 kitaplarini felan karistirmaya devam tek bi kelime de ögrensen faydasi var..

aslinda tahmin de etmistim ben de alamanyadayim canim yaaaa nasil buldun buralari?? begendin mi diye sorcam ama ben begenmedigim icin herkesi de öyle tahmin ediyorum neredesin sen peki???

bakiyorum cnaim cok cok cok sagol

Ne demek canim sende sagol

ay cnm benım ya uzuldum hıkayene
ınan başta anne olmayınca kımse kımseyı toparlayamıyo anne olsa erkez kendını bılır
sen sımdıden sonra elşine doğacak yavruna tutun derım
nasıl cnm ailen bı yerde ıstemış eşın nasıl barı

valla canim yaaaa yorulunca bana da fazla takilamiyor ben de size geliyorum ya da evle ilgileniyorum kafami dinliyorum cok haklisin...

aa dımı cnm ee yurdum ekmegı
cnm sız stoları bol yapın evden cıkmayın hıc hahha malumhasret cok

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kizlar ben size demedim dimiiiiiiiiiiiiiiiii ben aldim EHLiYETiMi !!!!!

hem de mayalarin kiyamet gününde aldim... cok sükür atlattim onu da cok stres yapiodum cünkü... darisi bekleyen arkadaslarin basina

kizlar ben kactimm kendinze iyi bakin cok yarin gelirim yinee optm hepinizi cok beni unutmayin yarin yine gelirimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm mckkk

Ohhh ne guzel senın adına çok sevındım canım yaaa bende o bekleyenler lıstesındeyım ama daha çokkkk beklıcem once ehlıyete yazılmam lazım çunkulum
kizlar ben kactimm kendinze iyi bakin cok yarin gelirim yinee optm hepinizi cok beni unutmayin yarin yine gelirimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm mckkk

Iyı geceler canım bı aksılık çıkmazsa yarın goruşuruz o zmaan

O yüzden cok alinga ve hassasim kusura bakmayın hayat cok acımasız herseyi yaşayarak öğretiyor kimseye kırgın değilim esım ailem dolayısı ile beni bazen cok üzüyor hep nisanliyken yaşadıklarımızı söyleniyor ama normalde iyiyiz cok şükür ama herkesin yeri ayrı kimse kimsenin yerini dolduranda hayatta cok merhametli vefalar olmayacaksın esım bugün dahi diyor merhamet edersen merhamet edilecek hale gelirsin ama elimde değil fıtratım o kalp kırıklıklarım var sadece kimseye küsmedim

iyi geceler canim

bebis bi gelsin uygun zamanda hemen basla cnaim, baslamayinca bitmiyo bu is.. ben de hep söyle böyle derken erteleyip durdum.. cok sükür bitti.. simdi gözüm disari düsüyo ama her yer kapali malum... send e al bebeginle birlikte basbasa gezersiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…