• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
Anladım canim ben doktora karsiyakaya yakın bostanlidaki şifa hastanesine gidiyorum konagada geciyorum bazen su ara soğuk oldugundan pek gidemiyorum birgun denk gelsede görüşsek
Tabi ama ailem ne kadar yakın da olsa bir okadar da uzak hasta yattım evleneli 7 ayy olacak sayilidir gelmeleri Neyse canim biz yine iyi düşünelim canları sagolsun düğünümü dahi tek basıma kendim yaptım

şifa yı biliyorumm da bostanlıdakini duymamıstım bornovada kini biliyorum
ailenle ne gbi sorunun var bilemiyorum canım amabence herseyin bi açıklaması vardır
konussarak çözmek anlamak gerekk tabiki de kötü düşünme onlar senin ailen

Allah doyurmasın cnm bu özleme gelır bebk bu ay bence
demek alıştın cnm he h ıyı olmuş eşin nerde sen orda valla oda ne mutludur kımbılır cıvıl cıvıl tazecık bı hanım evınde

ay evet kizz cok mutlu dio eviminn nesesii diyipp diyipp duruooo:)))) e gelio sicak yemek huzur mutlulukk artik yalniz deil evde karicigi bekliooo cok cok mutluu :))) ins gelir cnmm icime doguo sanki var gibi ama bakalim allahtan hayirlisi artikk nasilsa kocisim yanimda artik bu ay olmadi birdahaki ay dimii:)))) :9::9:

Yaa ne bıleyım kocakarı tedavılerı bazen işe yarıyabılıyo. Gercı elını bı yerlere sokmuyo yanı bı zararı olucagını da pek sanmıyorum

Iyılık caım sen nasılsın

Ayy yurt dışının bu durumu çok kotu yaaa burda gayet rahat gıt ıstedığın kan ver gel :1:

Allah razı olsun canım bende doğumda sızler için dua edıcem

Yaa doğru dıyodun bayramlar bıraz sorun olabılır ama 3 hafta ıyıymış tatıl yıllık ızınden fazla yanı :1: ama o market kapaılması kotuymuş sevmedım :1: bu soğuk havalarda gıdılebılecek yerler avm ler oluyo başın kuru sırtın sıcak :1:

yok canim sadece benzinlikler ve acil durum yerleri acik, baska bir de dönerciler.. onun harici market yvm magaza hepsi hepsi kapali.. seyyar saitici bilem yok :50::50::50: olsa keske... iki gün her yer kapali, sonra da okullar tatile devam iste... her yer kapali olunca tadi cikmiyo ama...

evet canim eski yöntemler bazen ise yarayabiliyor.. tamam tibba güvenimiz sonsuz ama neden sebepsiz yere cözüm bulamiyoruz ki??? demekki yetmedigi yerler de var...

sorma canim yaa, benim sansim mi var :31::31::31:

sagol canim benim bilgilendirdigin icin.. ikinci cocuk konusunda bir sey duymadim ama.. ters rahimle hamile kalan cok var ben de o yüzden kafam rahatti ama ne bileyim iste... acaba neden ikinci cocukta riskliki??? ben en iyisi iyice bi arastirayim önce...

daha önce birlikte mi oturuodun canim??? ben oturdum 1,5 sene kendi evime tasininca beraat etmis kader mahkumu gibi hissetmistim kendimi :9::9::9::9:

Bende tam olarak bilmiyorum bı arkadasın komşusu öyle hamile kaldı ikinciyide istemiş doktor sakat olabilir bu riski göze alıyorsan tedaviyi başlatalım ama kadın korkmuş ikinciden vazgeçmiş inşallah o bayana mahsus birseydir herkeste olmaz sen araştır internetten istersen

Yaa ne bıleyım kocakarı tedavılerı bazen işe yarıyabılıyo. Gercı elını bı yerlere sokmuyo yanı bı zararı olucagını da pek sanmıyorum

Iyılık caım sen nasılsın

Ayy yurt dışının bu durumu çok kotu yaaa burda gayet rahat gıt ıstedığın kan ver gel :1:

Allah razı olsun canım bende doğumda sızler için dua edıcem

Yaa doğru dıyodun bayramlar bıraz sorun olabılır ama 3 hafta ıyıymış tatıl yıllık ızınden fazla yanı :1: ama o market kapaılması kotuymuş sevmedım :1: bu soğuk havalarda gıdılebılecek yerler avm ler oluyo başın kuru sırtın sıcak :1:

evet cnm yaa esimede simdi diemiorumm ki gotur beni kanda baktircm die :DD beklicez artik yapicak bisi yok..

yok kizz ayriydikk kociscanlaaa :(( alman devleti almadi benii ama ne ettim eyledim kazanip geliverdimmm iste 12 12 2012 de ayak bastim almanya ya:)))) o yuzden taze gelin oluorum canimmm:9::9::9::9::9::9::9: buzinimm cnm ins yaaa bakalmm artikkk ins hepimiz guzel haberlerlee geliriz:49::49::49:

aslinda tahmin de etmistim :9: ben de alamanyadayim canim yaaaa nasil buldun buralari?? begendin mi diye sorcam ama ben begenmedigim icin herkesi de öyle tahmin ediyorum :9::9::9: neredesin sen peki???

Bende tam olarak bilmiyorum bı arkadasın komşusu öyle hamile kaldı ikinciyide istemiş doktor sakat olabilir bu riski göze alıyorsan tedaviyi başlatalım ama kadın korkmuş ikinciden vazgeçmiş inşallah o bayana mahsus birseydir herkeste olmaz sen araştır internetten istersen

bakiyorum cnaim cok cok cok sagol :16::16::16::16:

canim valla artik drlarin da bazen anlamadigini düsünüyorum :31::31::31: hele burdakiler git gel yapman icin oyaliyorlar zaten de... her sey para olmus.. bilmiyom yaaa, olmadi bu konuyla iligli topik acar baskalarina sorariz

bence de dra nazariniz degecek fazla övmeyin de :9::9::9:

ayy tam da ben sana yaziodum sen önce davrandin :16::16::16::16: canim bitkisel bisey koyup bi iki gün bekletiyomus, süt buhari baynyosu yaptiriomus iste bi de liyle bastiriomus felan... ya bilmiyom ikinci cocukta riskli dedi arkadaismiz o yüzden korktum bu sfer de...

evet yaaa dimi, yine bi tatildi ve ben evdeydim :1: sennasilsin peki???

bazen ınanmak gerekıyo böyle şeylere cok sevındım cnm
ama sakatlık olayını ılk duydum bende sebep nekı yada söylentımı
ben ıyıyım cnm
bıkac gun ablama gıttım oh ıyı geldı

canim valla artik drlarin da bazen anlamadigini düsünüyorum :31::31::31: hele burdakiler git gel yapman icin oyaliyorlar zaten de... her sey para olmus.. bilmiyom yaaa, olmadi bu konuyla iligli topik acar baskalarina sorariz

yok kıs bencee yumiş yerdegştirmesii olsa bende olurdu beni doktorun parayla işi yok devlet hastanesindee
hem doktorum bıransında çok bilgili ben buna sayit oldum
ama sorup bilgi alamakda gerek tabii
buzın gece sızler napıyosunuz bakım
elıf bugunde doğurmadın heeeeeeeeee

selam canım hoş geldin ben iyiim saol sen nasılsın bende sitemde bulunacaktım nerdeyse

yok canim sadece benzinlikler ve acil durum yerleri acik, baska bir de dönerciler.. onun harici market yvm magaza hepsi hepsi kapali.. seyyar saitici bilem yok :50::50::50: olsa keske... iki gün her yer kapali, sonra da okullar tatile devam iste... her yer kapali olunca tadi cikmiyo ama...

evet canim eski yöntemler bazen ise yarayabiliyor.. tamam tibba güvenimiz sonsuz ama neden sebepsiz yere cözüm bulamiyoruz ki??? demekki yetmedigi yerler de var...

aaaaaaaaa o zaman herşeyı stokmu yapıyonuz cnm ekmek falan
olmadı bol dner yersınız hoş

dur kız sıranı bekle hele sabırsız hamiş
napıyon bakım ıtttınmı s.o na hallettınmı serum ışını cnm

Canim sıra benim geri dönüş yaparsan yaa sen beni begenmiyosun anladım ben :1::1::1: ne yapayım kocişi ise gönderdim takiliyom iste yok gık gidemedim bugün basım cok agriyodu bugün gideceğim inşallah sen baliyorsun yaren nasıl oldu

Canim sıra benim geri dönüş yaparsan yaa sen beni begenmiyosun anladım ben :1::1::1: ne yapayım kocişi ise gönderdim takiliyom iste yok gık gidemedim bugün basım cok agriyodu bugün gideceğim inşallah sen baliyorsun yaren nasıl oldu

cn 14.hafta zamanları baş agrı çok oluyo bol su ıc
yaren ıyı cnm sukur o ıyı bızde ıyıyız
sen ailenle göruşmuyomusun cnm

ayy evet cnm yaa 1 sene oluo ama daha yeni anladim valla evlendigimii kendi evimdeyimm kocamlayimm ne bilim cok degisik bir duyguymus daha yeni anladim:)) burda 3 gun tatil bizde kocisle vakit gecirioz iste:)):52::52: BUZINCIM saol bitanemmm benimmm allahimm mutlulugumiu askimizi hep nazarlardan sakinsinnn yarabbimm..
Allah mutluluğunu daim etsın canım fotolarda çok mutlu gorunuyon
buzın gece sızler napıyosunuz bakım
elıf bugunde doğurmadın heeeeeeeeee
Ahaha yok doğurmadım bu gunde benımkının çıkmaya pek nıyetı yok sanırım :1:

Iyyyy cıdden sıkıcı tatıldesın evdesın kocanla gezmek ıstıceksın ama her yer kapalı:37: hiççç sevmedım bu işimsizde değişiklik yapın benzıncıye gıdın ordanda donercıye gıdersınız:1: eee napalım gıtcek başka yer yok

aslinda tahmin de etmistim :9: ben de alamanyadayim canim yaaaa nasil buldun buralari?? begendin mi diye sorcam ama ben begenmedigim icin herkesi de öyle tahmin ediyorum :9::9::9: neredesin sen peki???

bakiyorum cnaim cok cok cok sagol :16::16::16::16:

idare eder cnm biliorum almanyada oldugunu cnmm:))) ben dogudayim hoyerswerda:)) sen ne taraftasin...

şifa yı biliyorumm da bostanlıdakini duymamıstım bornovada kini biliyorum
ailenle ne gbi sorunun var bilemiyorum canım amabence herseyin bi açıklaması vardır
konussarak çözmek anlamak gerekk tabiki de kötü düşünme onlar senin ailen

Zaten bostanlidaki polikilinik dogumu bornovada yapicam Allah nasip ederse bı sorunum yok anne olmayınca hepisi başka iyi düşünüyorum inan ki diyorum ya canları sagolsun bu dünyada fazla iyi olmak cokta guzel değil neyse tatlım biz iyi seyler konuşalım inşallah birgun görüşürüz

bazen ınanmak gerekıyo böyle şeylere cok sevındım cnm
ama sakatlık olayını ılk duydum bende sebep nekı yada söylentımı
ben ıyıyım cnm
bıkac gun ablama gıttım oh ıyı geldı

oohhh en iyisi valla yaa.... arada bi ailenin canina kacmak lazim..

bu arada nartanesi nerelerde yaaa ben onu cok özledim...

yok kıs bencee yumiş yerdegştirmesii olsa bende olurdu beni doktorun parayla işi yok devlet hastanesindee
hem doktorum bıransında çok bilgili ben buna sayit oldum
ama sorup bilgi alamakda gerek tabii

selam canım hoş geldin ben iyiim saol sen nasılsın bende sitemde bulunacaktım nerdeyse

bilemiyorum artik canim öyle bir seyler dedi... ondan sonra ayni ebeye gidip yaptiran baska bi bayan daha var, o bana daha yakin, onu bekliyorum simdi insallah o da hamile olur o zaman ona daha detayli sorabilirim...

kusum burdakileri diyom ben... para ödüyolar diy ebenim pislik dr gözüme baka baka pko yok dedi, trdeki uzman dr da burdaki baska bi dr da benim yillar önceki drum da hepsi var dedi... hem bi senemi caldi hem de dünya parami... zehir zikkim haram olsun :14::14::14:

aaaaaaaaa o zaman herşeyı stokmu yapıyonuz cnm ekmek falan
olmadı bol dner yersınız hoş

valla canim öyle oluyo yaa, buzluk dolu simdi ekmek felan var :1::1::1: töbe hasa, kitliga hazirlik gibi :9::9::9:

Allah mutluluğunu daim etsın canım fotolarda çok mutlu gorunuyon

Ahaha yok doğurmadım bu gunde benımkının çıkmaya pek nıyetı yok sanırım :1:

Iyyyy cıdden sıkıcı tatıldesın evdesın kocanla gezmek ıstıceksın ama her yer kapalı:37: hiççç sevmedım bu işimsizde değişiklik yapın benzıncıye gıdın ordanda donercıye gıdersınız:1: eee napalım gıtcek başka yer yok

elıfım ne guldum he formundasın yıne benzıncı sonra dönercı he

Back