Iyıyım canım sen nasılsınkıslarrrrrr hoş geldinizzzzzzzzzzz nasılsınızzz
Amannnn ne guzel tadını çıkarıyormussunhb canim yaa ne olsun her zamanki gibi seyler.. biraz fazla yedim yonara da pisman oldum hazmetmeyi bekliyorum
ayy hadi bakalim cnaim hayirlisi olsun, gec olsun da güc olmasin... minnos yerini seviyo galiba
ben de napiimm iste, calisiyodum yilbasi tatiline girdik, okullar felan hep tatil... evdeyim tadini cikariyom.. temizlik ypaioym yani öyle cikiyo tadiyoruldum bugün de size bi bakayim dedim...
hoş geldın çiçegı burnunda gelın sen evlenelı çok oldu ama kocişine yenı kavuştun çığegın burnunda sayılırsın dahaselam hanimlarrr nasilsinizz bakimm:)
sinem hoş geldin nasılsın canımm gerci çok iii görüyorum ben seii masallahhselam hanimlarrr nasilsinizz bakimm:)
kizlar yaa aklima gelmisken size bi sorum olcakti... siz hic rahim düzelttirme diye bisey duydunuz mu??? inair misiniz, tüp bebek bile tutmayan bi bayan, burdan memleketine gitti, doguda bir yer... iste ters rahimmi ebe demiski snein böyle olmaz zaten rahim bükülmüs vs vs.. iste biseyler yapmis düzeltmis eliyle felan, hirt diye ses felan da gelmis... inanmicaksiniz belki ama kadin hamile
yaa benim de ters rahim, acaba böyle bir sey zamani gelince yaptirsam mi ki??? yaa sonucta daha beter olmasi var ama bu yapan ebenin elinden hamile kalan da cok olmus, oldugu yerde cok tanbinmis biriymis... bilemiyorum yaaa fikirlerinize ihtiyacim var
inanmiyorum yaaaa, evdeki son sakiz paketini de kocama verdim arabaya götür evde kimse cignemiyo diye yaaa durdu kac gündür orda öylece, tam ise yarayacakken benim yaptigim da is yani
Iyıyım canım sen nasılsın
Amannnn ne guzel tadını çıkarıyormussunsızde kaç gun oluyo yenı yıl tatılı bızdekınden fazla oldugu kesın bızde 1 gun
hoş geldın çiçegı burnunda gelın sen evlenelı çok oldu ama kocişine yenı kavuştun çığegın burnunda sayılırsın daha
sinem hoş geldin nasılsın canımm gerci çok iii görüyorum ben seii masallahh
canım rahim bozuklu baska tersli başka benim de rahmim ters
doktorum kadınların yüz de ellisinde vardır kimi bilmes dogustan olan bişiymiş
kizlar yaa aklima gelmisken size bi sorum olcakti... siz hic rahim düzelttirme diye bisey duydunuz mu??? inair misiniz, tüp bebek bile tutmayan bi bayan, burdan memleketine gitti, doguda bir yer... iste ters rahimmi ebe demiski snein böyle olmaz zaten rahim bükülmüs vs vs.. iste biseyler yapmis düzeltmis eliyle felan, hirt diye ses felan da gelmis... inanmicaksiniz belki ama kadin hamile
yaa benim de ters rahim, acaba böyle bir sey zamani gelince yaptirsam mi ki??? yaa sonucta daha beter olmasi var ama bu yapan ebenin elinden hamile kalan da cok olmus, oldugu yerde cok tanbinmis biriymis... bilemiyorum yaaa fikirlerinize ihtiyacim var
Amannnn ne guzel tadını çıkarıyormussunsızde kaç gun oluyo yenı yıl tatılı bızdekınden fazla oldugu kesın bızde 1 gun
hoş geldın çiçegı burnunda gelın sen evlenelı çok oldu ama kocişine yenı kavuştun çığegın burnunda sayılırsın daha
songulcumm ya sesin cikmio kizzz arascik napio annesi uslu duruomuu?? bisi sorucam ya ben dun ovu test yaptim iki cizgide ayni renkte deildi ama iki cizgide vardi yanii..goguslerimde sislik yok ama cok az aci var sanki bide karnim cok sisti gazda var gerci ama sol kasiginmda fena halde agrio uykum gelio surekli ve basim donuo hafiften ,igdem kaldirmioo oyss neden anlamadim alamanyalarin havasimi carpti beni ne :))) ay son 6 gunn belli olucak ama turkiyede deilim ki gidim de kanda baktirim:))) ahh ahhh
hadi ya inanmıyorum kıs koy bi kösede dursun ne verin sen bak işe yarıcakdı
bende iyiim canımm saoll inanırmısın sana dua ediyorum bebişin azcık da beklesin die
yıl sonu dogan biri olarakdann hayırlısıyla tabii canımm
Canim benim komsumunda tersmis rahimi ama hamile kaldı bazen oluyormuş tedavi ile duzeltilip gebe kalabiliyormussun ama ikinci cocuk riksliymis sakat olma ihtimali varmış
ayy evet cnm yaa 1 sene oluo ama daha yeni anladim valla evlendigimii kendi evimdeyimm kocamlayimm ne bilim cok degisik bir duyguymus daha yeni anladim:)) burda 3 gun tatil bizde kocisle vakit gecirioz iste:))BUZINCIM saol bitanemmm benimmm allahimm mutlulugumiu askimizi hep nazarlardan sakinsinnn yarabbimm..
ya canim benim onu bilyiorum, dr bana da dedi anatomik bir sey, sorun degil demisti, ama yumurtgaliklarin yeri degisebiliomus zamanla, rahim de düzeltiliomus ve o bayan bana dediki, önceden iliski esnasinda cnaim yaniyodu simdi o yok dedi... bilmiyorum yaa, dogru da olabilir ki ben sahir olmasam inanmazdim hic....
ayy evet cnm yaa 1 sene oluo ama daha yeni anladim valla evlendigimii kendi evimdeyimm kocamlayimm ne bilim cok degisik bir duyguymus daha yeni anladim:)) burda 3 gun tatil bizde kocisle vakit gecirioz iste:))BUZINCIM saol bitanemmm benimmm allahimm mutlulugumiu askimizi hep nazarlardan sakinsinnn yarabbimm..
ıyı geceler kızlar nasılsınızz??
canım bana konak en yakını ama bilirim her yerii
dogma büyüme buralı oluncaa
akrabalrinda burda cok güsel o zaman yabançılık cekmessin
ohh afiet olsun tatlımm bak sakız cigne biras insanı rahatlatıyor
ah ah benım arkadaşım koçısıne kavuşmuş bol bol +18 yapmışta sonucmu beklermış bakım
cok sevındım cnm ya ALMANYAYA gıtmene ee nasıl hayat alışabıldınmı
bız ıyıyız teyzesı aras uzmuyo annesını annesıde akşamları gelıyo yıne sık sık
sagol cnm sen nasılsın oşgeldın
Yaa ne bıleyım kocakarı tedavılerı bazen işe yarıyabılıyo. Gercı elını bı yerlere sokmuyo yanı bı zararı olucagını da pek sanmıyorumkizlar yaa aklima gelmisken size bi sorum olcakti... siz hic rahim düzelttirme diye bisey duydunuz mu??? inair misiniz, tüp bebek bile tutmayan bi bayan, burdan memleketine gitti, doguda bir yer... iste ters rahimmi ebe demiski snein böyle olmaz zaten rahim bükülmüs vs vs.. iste biseyler yapmis düzeltmis eliyle felan, hirt diye ses felan da gelmis... inanmicaksiniz belki ama kadin hamile
Iyılık caım sen nasılsınıyı geceler kızlar nasılsınızz??
Ayy yurt dışının bu durumu çok kotu yaaa burda gayet rahat gıt ıstedığın kan ver gelsongulcumm ya sesin cikmio kizzz arascik napio annesi uslu duruomuu?? bisi sorucam ya ben dun ovu test yaptim iki cizgide ayni renkte deildi ama iki cizgide vardi yanii..goguslerimde sislik yok ama cok az aci var sanki bide karnim cok sisti gazda var gerci ama sol kasiginmda fena halde agrio uykum gelio surekli ve basim donuo hafiften ,igdem kaldirmioo oyss neden anlamadim alamanyalarin havasimi carpti beni ne :))) ay son 6 gunn belli olucak ama turkiyede deilim ki gidim de kanda baktirim:))) ahh ahhh
Allah razı olsun canım bende doğumda sızler için dua edıcemhadi ya inanmıyorum kıs koy bi kösede dursun ne verin sen bak işe yarıcakdı
bende iyiim canımm saoll inanırmısın sana dua ediyorum bebişin azcık da beklesin die
yıl sonu dogan biri olarakdann hayırlısıyla tabii canımm
Yaa doğru dıyodun bayramlar bıraz sorun olabılır ama 3 hafta ıyıymış tatıl yıllık ızınden fazla yanıevet canim 3 hafta iste, okullar felan tatil, önümüzdeki iki gün her yer kapali marketler bile.. birbirlerini ziyaret edip hediyeler veriyolar felan.. güzel yani, bizim bayramamimiz degil kutlamiyoz sadece faydalaniyozama kendi bayramlarimiz da tabiki trdeki gibi gecmiyo yani her türlü bayram havasinda uzaktayiz
ya canim benim onu bilyiorum, dr bana da dedi anatomik bir sey, sorun degil demisti, ama yumurtgaliklarin yeri degisebiliomus zamanla, rahim de düzeltiliomus ve o bayan bana dediki, önceden iliski esnasinda cnaim yaniyodu simdi o yok dedi... bilmiyorum yaa, dogru da olabilir ki ben sahir olmasam inanmazdim hic....
ay evet kiz naparsin daha tam doyamadik birbirimize haha:)) +18 lere devam yaniievetz ya bakalim artik nasip kismet istee..alistim sayilir kkizz cok cabuk ayak uydurmaya basldimm ...ama en cok ezan sesini ozledim ya.. afferinn yavruya uslu dururmuss annesini uzmezmiss masallah barek allahh....
kı ben her ay doktora gidiom yumuslere bişiy demedi ya yerdegişik die
hattaa her baktıgında hımm çok güsel dio bi yumişlerim salam nazar degirecek die korkuyorum
ben bu doktordan bak bende mmerak ettim şimdii
masallah dedim zaten canımm daha yeni başlıonuz sayılırr yakında hamiş haberini de alırız inşş tatlım
regen cnm nasılsın bakalım
ay tatıl alan yazdın gecen sene geşdı aklıma tam o sıralar kaynaşmıştık senle
cnm nasıl duzeltıyolarkı ne kadar guzel anlattımı kadın
sorma canim yaa, benim sansim mi var
sagol canim benim bilgilendirdigin icin.. ikinci cocuk konusunda bir sey duymadim ama.. ters rahimle hamile kalan cok var ben de o yüzden kafam rahatti ama ne bileyim iste... acaba neden ikinci cocukta riskliki??? ben en iyisi iyice bi arastirayim önce...
daha önce birlikte mi oturuodun canim??? ben oturdum 1,5 sene kendi evime tasininca beraat etmis kader mahkumu gibi hissetmistim kendimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?