• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
tatlım öncelıkle gecmış olsun
gebelıkte bagırsak duzenı degışıyo kabızlık konusunda şeyda uzman hemen sana yazar bı recete
cnm kan hapı veya surubu sana kabızlık yapıyo olabılır banada doğum sonrası yaptı makat actlagı oldu hatta 3 4 gun dr um kestı sımdı kan hapımı kebız bıtı ssorunda gıttı

hahah yazdım bile kuzum..gördümü billmm ama cnmm ay benm sağ kolumda grip lekelenme vr ne dir bilemdim kuzum yaaa

Sagol tatlım benim Allah razı olsun ilacın adı oSMOLAK iki ölçek daha ictim inşallah dediğin gibi olur ya baskı var baskı yaptikca inliyorum resmen yaa mide bilançosundan şikayet edersen al iste beterin beterler varmış Rabbim affet ne olur kurtar beni bu sikintidan

ayy tatlım şurubunn adı ne ..ormalak ya da duphalakmı..allh yardımcın olsun çok zor yaaa...ay o şuruptan 3 ölçek iç 2 saat sonra yine iç ve bi şeyler ye inn tuvlttn çıkmıcksın bende de olmuştu o..aman ıkınma hee[/QUOTE]

Cok sagol canim yaa icim rahatladı ama dayanılacak gibi değil cok kötu bir durum Rabbim kimsenin basına vermesin cok şükür bebegin gayet iyi cok sirinlik yaptı ama acımdan seçemedim bile bu arada oğluşum oluyormuş

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:oglusun olacak demek

ohh allahım bagıslasın kuzum
zaten bu topice gelenlern yüsde 90 oğlu oluyor:52:

tatlım öncelıkle gecmış olsun
gebelıkte bagırsak duzenı degışıyo kabızlık konusunda şeyda uzman hemen sana yazar bı recete
cnm kan hapı veya surubu sana kabızlık yapıyo olabılır banada doğum sonrası yaptı makat actlagı oldu hatta 3 4 gun dr um kestı sımdı kan hapımı kebız bıtı ssorunda gıttı

Songulum meryemcim çok teşekkür ediyorum hepinize cok sagolun kan ilacı kullanmıyorum bulanti ve cikarmalarim oldugundan hiçbir ilac kullanamıyorum

Cok sagol canim yaa icim rahatladı ama dayanılacak gibi değil cok kötu bir durum Rabbim kimsenin basına vermesin cok şükür bebegin gayet iyi cok sirinlik yaptı ama acımdan seçemedim bile bu arada oğluşum oluyormuş
Canım bundan sonra onemlı olan onlar allaha sukur bı sorunu yokmuş ee bızde bıseyler yasıcaz bu surede

birsey merak etmiyorum songül ablasından bahsedincee sende
de aynı durum var mı gibisinden sormak istemiştim
Hee sımdı anladım canım.
ole deme kuzum ne ayısı cnm yaaa..sen çok gzel oldun öle dem ekuzum benm..maşşllhh nazardan korusun cnm benmmm...çok şirincene oldun senn.hahah ben ne olcm bilmm bakkk

Yok canım yaa. Benım heryeımde sısler var onlarda rahatsız edıyo artık elleım ayaklarım bacaklaım hatta yuzum bıle davul gıbı oldu ozllıklı su son bı haftadır. Ee osman desen sureklı dalga geıyo ayı gıbı oldun dıye :1: benımde dılıme dolaı artık bende dıyom ayı gıbı oldum dıye. Şişlerım olmasa kılomdan rahatsız değilim ama şiş olan yerler sızlıyo ayakkabılarımı bıle gıyemıyorum davul gıbı ayaklarım ama yınede gezmekten kusur kalmıyom hele su ıkı haftaır her gun çıktım dışaı en az 2-3 saat yurudum
Sen hıç dert eme normlde zayıf hamıle kalanlar dha çok kılo alıyormuş kılolu hamıle kalanlar okadar kılo almıyorlarmış. Bırazda dengelı beslendınmı bu iş tamamdır. Bakalım doğumdan sonra ne alemde olucam ben aıl onu merak edıyom

Canlarım benim bugece beni maruz görün mesajini gördüğüm göremediğim herkese teşekkür ederim acıdan yazamiyorum dayanamıyorum çıkıyorum kendinize iyi bakın Rabb'ime emanetçiniz Hayırlı gecelereger bir sürçi lisan ettikçe affoluna

ben yatıcam kıslar artık sizlere bol sohbetlerr ii gecelerr:54:
Iyı geceler canım

Canlarım benim bugece beni maruz görün mesajini gördüğüm göremediğim herkese teşekkür ederim acıdan yazamiyorum dayanamıyorum çıkıyorum kendinize iyi bakın Rabb'ime emanetçiniz Hayırlı gecelereger bir sürçi lisan ettikçe affoluna

Canım çok çok gecmış olsun yadıklerıne fılan bıraz dıkkat et posalı yıcekler yemeye gayret goster özellıkle muz fılan yeme

Sagol tatlım benim Allah razı olsun ilacın adı oSMOLAK iki ölçek daha ictim inşallah dediğin gibi olur ya baskı var baskı yaptikca inliyorum resmen yaa mide bilançosundan şikayet edersen al iste beterin beterler varmış Rabbim affet ne olur kurtar beni bu sikintidan

ayy tatlım şurubunn adı ne ..ormalak ya da duphalakmı..allh yardımcın olsun çok zor yaaa...ay o şuruptan 3 ölçek iç 2 saat sonra yine iç ve bi şeyler ye inn tuvlttn çıkmıcksın bende de olmuştu o..aman ıkınma hee
[/QUOTE]
dedm gbi kuzum sen öle yap kuzum iki lokma bişe ye bak inn bana hemn çöülcek..allh yarıdmcın olsun tuvallet 20 dkka çıkmıcn diyim sana..
heee ilçsız en ii yötemde zeytin yağı..ve bal.sabah ılık suya bal karştr iç birde zeytnyağı iç çok ii geliyorrr
ıyı kız sen napıyon bakımm annecıgın ıyı bakıyomu sana
oh baba evınde sımartılıyonmu bakım
bende anneme gıttımmı en cok hazır yemege oturmak hoşuma gıder
ii baka çok ii miğdemi bozdu valla bi o bi bu...valla miğdem çok krştı kuuzmmm
aaa bılemedım ışte onu kuzum bı benım damarlarım cok belırgınleşmış tı
kız biri ısırmış gbi öle bir tuaf duyo valla heee
Canım bundan sonra onemlı olan onlar allaha sukur bı sorunu yokmuş ee bızde bıseyler yasıcaz bu surede

Hee sımdı anladım canım.

Yok canım yaa. Benım heryeımde sısler var onlarda rahatsız edıyo artık elleım ayaklarım bacaklaım hatta yuzum bıle davul gıbı oldu ozllıklı su son bı haftadır. Ee osman desen sureklı dalga geıyo ayı gıbı oldun dıye :1: benımde dılıme dolaı artık bende dıyom ayı gıbı oldum dıye. Şişlerım olmasa kılomdan rahatsız değilim ama şiş olan yerler sızlıyo ayakkabılarımı bıle gıyemıyorum davul gıbı ayaklarım ama yınede gezmekten kusur kalmıyom hele su ıkı haftaır her gun çıktım dışaı en az 2-3 saat yurudum
Sen hıç dert eme normlde zayıf hamıle kalanlar dha çok kılo alıyormuş kılolu hamıle kalanlar okadar kılo almıyorlarmış. Bırazda dengelı beslendınmı bu iş tamamdır. Bakalım doğumdan sonra ne alemde olucam ben aıl onu merak edıyom
olsun kuzum doğum yapınca şişliğinde gtcek karnında gitcek...her şey normle döncek kuzum..sonra sen osamnla dalga geçersin artıkk...şişko diyeee

Iyı geceler canım

Canım çok çok gecmış olsun yadıklerıne fılan bıraz dıkkat et posalı yıcekler yemeye gayret goster özellıkle muz fılan yeme

Canim mide bulantilarimdan birşey yediğim yokki zaten yoksa 10-15 günde dışarı çıkmak normal olurmuydu arada mide bulantımi yatıştırsın diye kraker leblebi yiyodum onlar etmiş olmalı neyse gene sancı vurdu cok fena oldun ayyy çıktım ben

dedm gbi kuzum sen öle yap kuzum iki lokma bişe ye bak inn bana hemn çöülcek..allh yarıdmcın olsun tuvallet 20 dkka çıkmıcn diyim sana..
heee ilçsız en ii yötemde zeytin yağı..ve bal.sabah ılık suya bal karştr iç birde zeytnyağı iç çok ii geliyorrr

olsun kuzum doğum yapınca şişliğinde gtcek karnında gitcek...her şey normle döncek kuzum..sonra sen osamnla dalga geçersin artıkk...şişko diyeee[/QUOTE]

başladı o zaman sen ıkı canlısınlar he

olsun kuzum doğum yapınca şişliğinde gtcek karnında gitcek...her şey normle döncek kuzum..sonra sen osamnla dalga geçersin artıkk...şişko diyeee

başladı o zaman sen ıkı canlısınlar he[/QUOTE]
yok cnm başlamdıda benm yemek yiyesim yok tu azcık ondan azcık bundan derken babmda urfadan getrdi bişeyşler verdı demyim şimdi burda bende dayanamm hatyatta bi tuaf oldu miğdem bölede kuzummm...şimdi yattı..
kız çok fena bıcak batoo aşasına yaaa...
ay ne sesszi bir gece:106:

konuşmuyon kuuzm yoksam ben geldim diyemiii:5::5::5:

Back