• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
henüz gülmedi cnm.. benim çok uzun yıllarım var maalesef..
şu 15 yılımın içine, bekaç kez asılama, 3kez tüp bebek geçirdim ve maalesef sonuç alamadık..bütün bunlar aradan zaman geçerek oluyo..cünük son ki tüp bebeklerden sonrakendimi çok zor toparladım..ayılmalar, bayılmalar, psikoljik destek aldım derken.. geldik bu zaman...son bikaç yıl biraz kendimi toparlayım dedim..
ve son bikaç aydır da, birseyler vesile oldu, biraz daha gayret göstereyim dedim..
işte soğan suyu, keçiboynuzu kürü, vs. yine yapıyoruz..
Meryem Süresi, ayetel kürsi, ve baska sureler , dualar da var yaptığım..
şuan 7gün orucuna kalkıyorum, belli duaları var suya üfleyip orucunu onla açıyosun, dün bir bgün iki orucum daha..
Rabbim hayırlısını versin yinede, insaAllah bu ay olur.. çok uğrastım, çok yıprandımm..
sabır sabır kalmadı artık .. dua edin arkadaslar..

Allah ım dualarını kabul etsin,kimsenin kucagını boş bırakmasın insallahhhh
peki sorun nedir arkadasım? sendemi eşindemi?

yoksa sebepsizmi..

Amın kızlar artık son zamanlarımdayım. Aynaya baktığımda eşime dıyom yollarda doğuracak kıvama gelmışım dıye:1:
oyy sen ne güzel olmuşun ole kuzum yaaa.maşşlh allh nazardan kosusun oğluşumla seni emi..eymen teyzemmm gel hadiii
evet canim magalesef ((

songulun ruya sirasi cnm hani seni ruyasinda gordu sende hamile kaldin ya:nazar::nazar::nazar:

canim su ic 2-3 bardak ic hemen gecer

canim yaa kim bilir ne kadar zordur o durumda beraberligin olmasi
heee tabe cnm darısı artık başa derler ya songüle söylüyelim rüyayay yatsın kuzum..kalbi temzi arkdşım benimm
insallah hersey iyi olur seydacım..
bende cok inanıorum ama sen dualarını eksik etme:16:

yok kusum dalga olurmu:1:

ah hiç bilmiyorum..benmde dün agrıyordu kendi haline bıraktım gecti

dualrı eksik edrmiyim kuzum ayıpsın sende benden ben senden kuzummm...
kızlar öle akıntım varki her tuvalete gttmde korkarak gidommm

hayrola bugn doktra gtcektin kötü bişemi olduki kuzum

songül hem su iç der hep faydasını görürüm bende hep su içerim bol bol..
tamam canım benimm.. çok saol hem içiyim o zaman :1:
evet canim magalesef ((

songulun ruya sirasi cnm hani seni ruyasinda gordu sende hamile kaldin ya:nazar::nazar::nazar:

canim su ic 2-3 bardak ic hemen gecer

içiyorum hemen :10:
insallah hersey iyi olur seydacım..
bende cok inanıorum ama sen dualarını eksik etme:16:

yok kusum dalga olurmu:1:

ah hiç bilmiyorum..benmde dün agrıyordu kendi haline bıraktım gecti

kendi haline bırakılacak gibi değil..öldürdü beni yaw:14:kısların dediğini yapayım,geçer inşallah

Allah ım dualarını kabul etsin,kimsenin kucagını boş bırakmasın insallahhhh
peki sorun nedir arkadasım? sendemi eşindemi?

yoksa sebepsizmi..

esimin sperm sorunu. ve benimde yumurta kalitesi..ve bende tutunamama..
kızlar snra grs esim pc ye geçcekmis..
herkese hayırlı geceler..:54:

aaaa neoldu bugun dr a gıdıcektın kötu bışey yoktur ınşalla

Cok şükür bebeğimin herseyi iyi tahlili verdim ultrasyonda hersey olması gerektiği gibi 1 haftadır dışarı çıkamıyorum cok fena kabizim doktor yırtılma olabilir o zamanda cerrahi uygulama gerekebilirmis cok kötüyüm ağlıyorum ne yatabiliyorum ne oturabiliyorum acıdan doktor şurup verdi 4 saat oldu ama tik yok acile gitmek istemiyorum yarına kadar birşey olmazsa hastaneye gitmek zorundayim

şu 15 yılımın içine, bekaç kez asılama, 3kez tüp bebek geçirdim ve maalesef sonuç alamadık..bütün bunlar aradan zaman geçerek oluyo..cünük son ki tüp bebeklerden sonrakendimi çok zor toparladım..ayılmalar, bayılmalar, psikoljik destek aldım derken.. geldik bu zaman...son bikaç yıl biraz kendimi toparlayım dedim..
ve son bikaç aydır da, birseyler vesile oldu, biraz daha gayret göstereyim dedim..
şuan 7gün orucuna kalkıyorum, belli duaları var suya üfleyip orucunu onla açıyosun, dün bir bgün iki orucum daha..
Rabbim hayırlısını versin yinede, insaAllah bu ay olur.. çok uğrastım, çok yıprandımm..
ne yalan sölim çok üzülmdüm zati aglak bi insan olarak gözlerim doldu
ALLAHIM daha bekletmesin dualarını kabul etsin inşALLAH yüzünü güldürsünn
sabrinin üzüntülerinin karsılıgın versin inş kucagını elini boş cevirmesin güsel ALLAHIM
ay berrın kz korkuttummu senı kı
aman söledım bıldıklerımı hem sorarsın dr na dımı ama
yok tatlım ii ki söyledinn bilinçlenmiş oldum
mutlaka sorıcam varsa öle bi ihtimal önceden yapsın tedavisini
demekki yaranin yerlestigi yere gore fark ediyor acimasi elifte acidigina gore
belki de canım benim de tam bi bilgim yok

Bebek özlemiyle içi yananlara Rabbim hayırlı evlatları en kısa sürede versin,evladı olanların evletlerınıda tüm kötülüklerden korusun İnşallah.Evlat istiyoruz ama mutlaka hayırlı evlat isteyelim,Rabbim o güzel duyguyu tez zamanda hepimize yaşatsın,o bebek kokusunu buram buram içimize doya doya çekelim,pamuk tenine dokunmaya kıyamayalım inşallah...

Canım ne çok seyler yasamışsın ne kadar zor sınavdan gecmışsın. Çok ağır bedeller odemıssın rabbım hakkında hayırlısını versın en kısa zamanda yuzunu guldursun işallah
Evet cıdden çok zor oluyo ama elden bısey gelmıyordu. Hamıle kalmadan once yaktıramazdım gebelıge engel oluyodu. Hamıle kalınca zaten bısey yapamıyorsun işte doktorla konuştum doğumdan onra halledıcez ama onun için bıle 6 ay gecmesı gerekıyormuş

elıfffff maşalla cnm benı ya ne kadar yakışmıs sana kg öle ya guzellıgıne guzellık katılmış rabbım nazarlardan korusun sızı
:nazar::nazar:
Çok sağol yavrum yaa :21: bı an gaza geldım ben neymısımde haberım yokmuş

Cok şükür bebeğimin herseyi iyi tahlili verdim ultrasyonda hersey olması gerektiği gibi 1 haftadır dışarı çıkamıyorum cok fena kabizim doktor yırtılma olabilir o zamanda cerrahi uygulama gerekebilirmis cok kötüyüm ağlıyorum ne yatabiliyorum ne oturabiliyorum acıdan doktor şurup verdi 4 saat oldu ama tik yok acile gitmek istemiyorum yarına kadar birşey olmazsa hastaneye gitmek zorundayim

ohh bebegin iyiyse daha ne kuzummm

hemoroid hemen hemen cogu hamilede görülüor..
surup..bol su işe yaramassa baksınlar caresine korkma..

acısı zordur anlarım ama bebegine zarar vermez bunu düşün mutlu ol

tatlım öncelıkle gecmış olsun
gebelıkte bagırsak duzenı degışıyo kabızlık konusunda şeyda uzman hemen sana yazar bı recete
cnm kan hapı veya surubu sana kabızlık yapıyo olabılır banada doğum sonrası yaptı makat actlagı oldu hatta 3 4 gun dr um kestı sımdı kan hapımı kebız bıtı ssorunda gıttı

allh kucanı doldursun kuzum allh aratmasın tatlım..sabrının sonucunu versin yüce rabbim sana ..
zordur kimse anlamaz ..,sennle aynı derdi çeken anlar..
biz 3 sene sabrederken yoruluyoruz senn derdinide rabbm bilir..
yüce rabbim görüyor seni unutmasın seni..allhım derdi verip dermanı eksik etmez..
yüce rabbm her şeyi eksiksiz verir.vermezse bir nedeni vrdırr..
rabbim en yakın zmanda acını dindirsin yüreğine su serpsin tatlım..
kucanda göstersin bebğinii
evet olabilirr kesin dedigin gibi olduu

kıı masallahh top yutmus gibisin ama siman cok degişik çıkmıs sanki
masaallahh:nazar::nazar::nazar::nazar:yakısmısss

ne oldu kiii söledee dertleselimm

bence de çok ii düşünmissün ayyy inşş bu topink dee hepimiz hamiş kalırızzz
seneye dee bizlerr den kimse kalmass hamiişş oluruzz

yaaaa nasıll anlatsana songül beni korkuttu yaa
ayy cnm inşllh inşllhh..vee yeni gelen arkadşlrımızda hemn hamiş kalırlar kuzum..
----
kızlar ben bun ainanıyorum ne zamn istediğin şeyden vazgeçersen o gerçekleşiyor..
ben bu ay bir hadis okudum.kimki rabbinden ve bende (peygamberden)bir şeyi çok anar ve çok dilerse o ona daha geç ulşır.
tam emin değilim ama hemen hemen anltmak istediği buydu ve ben buna innki çok inndım..belki frketmişinzdir ben hep bu ay herşeyi allhaıma havale ettm..
heee hale kenidmi hamile gb histmiyorum..nedenini bilmiyorum..listede ismimi bile taşıyamıyorum sebebini inn hiç bilmiyorum tek yaptım cetvel veonuda uğur getrsin şans getrsin diye yaptım rabbm osnunu hayırlı kılsınn
ayy tatlım şurubunn adı ne ..ormalak ya da duphalakmı..allh yardımcın olsun çok zor yaaa...ay o şuruptan 3 ölçek iç 2 saat sonra yine iç ve bi şeyler ye inn tuvlttn çıkmıcksın bende de olmuştu o..aman ıkınma hee

geçmiş olsu kabızlık zordur benim de bi bilgim yok hamişler için
Bebek özlemiyle içi yananlara Rabbim hayırlı evlatları en kısa sürede versin,evladı olanların evletlerınıda tüm kötülüklerden korusun İnşallah.Evlat istiyoruz ama mutlaka hayırlı evlat isteyelim,Rabbim o güzel duyguyu tez zamanda hepimize yaşatsın,o bebek kokusunu buram buram içimize doya doya çekelim,pamuk tenine dokunmaya kıyamayalım inşallah...
aminnnnnnnnnn herkese hayırlı evlat nasip etsin rabbim
kizlar ben kactim cok uykum var yarin gorusmek uzere ALLAHA emanet olun saglicakla kalin:54::54::54:

ii geceler tatlım görüşmek üzere

hg arkadasımmmm

ne güzel dileklerde bulunmussun..
Allah ım kabul etsin,hepimizin yüzünü güldürsün insallah:49::16:

ohh bebegin iyiyse daha ne kuzummm

hemoroid hemen hemen cogu hamilede görülüor..
surup..bol su işe yaramassa baksınlar caresine korkma..

acısı zordur anlarım ama bebegine zarar vermez bunu düşün mutlu ol

Cok sagol canim yaa icim rahatladı ama dayanılacak gibi değil cok kötu bir durum Rabbim kimsenin basına vermesin cok şükür bebegin gayet iyi cok sirinlik yaptı ama acımdan seçemedim bile bu arada oğluşum oluyormuş

kıı masallahh top yutmus gibisin ama siman cok degişik çıkmıs sanki
masaallahh:nazar::nazar::nazar::nazar:yakısmısss

yaaaa nasıll anlatsana songül beni korkuttu yaa
hee toplamda 22-23 kılo alınca sıma otomatık olarak değişiyo onada kolaylama:52:
Neyı anlatayım yanı yara hakkında neyı merak edıyon anlamadım

demekki yaranin yerlestigi yere gore fark ediyor acimasi elifte acidigina gore

evet canim darisi bizim basimiza , tatlim sende yalniz kalma evde, disari da yalniz cikma benim ablamin hamileliginin son ayinda hic yalniz birakmadik onu
Benım yara rahım agzındaydı canım cınsel bırlıktelıkte yaraya deyıyırdu o yuzden acıyordu
Hahaha benmı yanlız kalmıcam bu hafta eşim gececıydı ben hep yanlız yattım :1: ben hep yanlızım rabbım koruyo benı galıba:1:

oyy sen ne güzel olmuşun ole kuzum yaaa.maşşlh allh nazardan kosusun oğluşumla seni emi..eymen teyzemmm gel hadiii
Hee ayı gıbı oldum valla dıyom ya yollarda doğurma kıvamına geldım artık butun karpuz yutmuş gıbı bı karnım var:1:

kizlar ben kactim cok uykum var yarin gorusmek uzere ALLAHA emanet olun saglicakla kalin:54::54::54:

Iyı geceler tatlı ruyalar canım

hee toplamda 22-23 kılo alınca sıma otomatık olarak değişiyo onada kolaylama:52:

birsey merak etmiyorum songül ablasından bahsedincee sende
de aynı durum var mı gibisinden sormak istemiştim

Benım yara rahım agzındaydı canım cınsel bırlıktelıkte yaraya deyıyırdu o yuzden acıyordu
Hahaha benmı yanlız kalmıcam bu hafta eşim gececıydı ben hep yanlız yattım :1: ben hep yanlızım rabbım koruyo benı galıba:1:

Hee ayı gıbı oldum valla dıyom ya yollarda doğurma kıvamına geldım artık butun karpuz yutmuş gıbı bı karnım var:1:

Iyı geceler tatlı ruyalar canım

ole deme kuzum ne ayısı cnm yaaa..sen çok gzel oldun öle dem ekuzum benm..maşşllhh nazardan korusun cnm benmmm...çok şirincene oldun senn.hahah ben ne olcm bilmm bakkk

Back