ben dokotra gidicem stres atmaya geldim kimse yokkk..
neysem yemek yiymde kaçım bennn
canim artik no stress INSALLAH guzel haberlerle gel
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben dokotra gidicem stres atmaya geldim kimse yokkk..
neysem yemek yiymde kaçım bennn
kızlar morelim çokk bozukk..salı gnü sağlık ocanda test yaptrdım 540.2 çıktı ama bugün özel hastaede yaptrdım 743 çıktı.dokotr başta gözn aydın dedi.sonra benm değeirm buydu idynce pazaretsei gel bida bakalım dedi.dış gebelik olmasın dedi..ağlamaktan helak oldumm off offf
Canim benim inşallah degilsindir bir yanlışlık olmuştur hakkında hayırlısı olsun kötu düşünme canınıza sıkma inşallah bebişin vardirkızlar morelim çokk bozukk..salı gnü sağlık ocanda test yaptrdım 540.2 çıktı ama bugün özel hastaede yaptrdım 743 çıktı.dokotr başta gözn aydın dedi.sonra benm değeirm buydu idynce pazaretsei gel bida bakalım dedi.dış gebelik olmasın dedi..ağlamaktan helak oldumm off offf
kızlar morelim çokk bozukk..salı gnü sağlık ocanda test yaptrdım 540.2 çıktı ama bugün özel hastaede yaptrdım 743 çıktı.dokotr başta gözn aydın dedi.sonra benm değeirm buydu idynce pazaretsei gel bida bakalım dedi.dış gebelik olmasın dedi..ağlamaktan helak oldumm off offf
ah nurgulcum kac defa sana laf atttık hıc bakmadın bıze cok gızemlısın yav
kızlar hepınıze merhaba meryemcım beklettım kusura bakma
nartanesı bu ay gözume fena kestırdım senı haberın lsun
songulcüm gecmisi okudum benimle ilgili cok güzel seyler düsünmüssün canim Insaallah hissettigin gibidir.
Hayirlisi bakalim bu bi kac gün icinde ya anyayi yada konyayi görecem (yurtdisinda)