• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
slm kızlar yıne kımsecıkler yok burda:31::31::31:
şeydacım naptın kuzum ne dedı dr. gordunmu bebışını:16::16::16:
bende bugun test yaptım canlarım ama negatıf cıktı yıne moralım bozuldu ama fazla takmıyorum ya artık en ıyısı de bu zaten kafam rahat ben rahat:31::31:
şimdi hasta olmayı beklıyorum..inşaallah daha fazzla gecıkmez de olurum bı an evvel:31::31::31:

Son düzenleme:
arkadaslar ben 1 haftadir grip oldum ve halen bogazim cok aciyo burnum falan cok akiyo ne ettiysem tam gecmedi iste oncekine gore biraz iyilestim ama yine rahatsizligim devam ediyor malum INSALLAH bu ay asilamam var bu grip yumisleri etkilemez dimi? asilama da bi sorun olur mu?:2::2::2::25::25::25:

kızlar morelim çokk bozukk..salı gnü sağlık ocanda test yaptrdım 540.2 çıktı ama bugün özel hastaede yaptrdım 743 çıktı.dokotr başta gözn aydın dedi.sonra benm değeirm buydu idynce pazaretsei gel bida bakalım dedi.dış gebelik olmasın dedi..ağlamaktan helak oldumm off offf

kızlar morelim çokk bozukk..salı gnü sağlık ocanda test yaptrdım 540.2 çıktı ama bugün özel hastaede yaptrdım 743 çıktı.dokotr başta gözn aydın dedi.sonra benm değeirm buydu idynce pazaretsei gel bida bakalım dedi.dış gebelik olmasın dedi..ağlamaktan helak oldumm off offf

canim sakin kotu dusunme lutfen, gec dollenmedendir bence bak iyi dusun olumlu dusun her sey iyi olsun bol dua et bizim de dualarimiz seninle RABBIM yuzunu guldurecek bundan eminim:nazar::nazar::nazar:

Canim benim inşallah degilsindir bir yanlışlık olmuştur hakkında hayırlısı olsun kötu düşünme canınıza sıkma inşallah bebişin vardir

canım benım yaa uzulme sakın ıkısını de farklı yerlerde yaptırdıgın ıcın oyle cıkmıstır deger ben daha onceden de duydum farklı merkezlerde degerler farklı cıkabılıyo dıye:34::34:mesela ılkını de ozelde yaptırsan 540 degılde 440 gıbı bı deger cıkıcaktı karsına:34:korkma sen canımın ıcı allah buyuktur ınsaallah hersey guzel olacak senın ıcın bundan sonra ben ınanıyorum:16::16:

canım benim bozma moralinii hakkın da hayırlısı ben inanıyorum bebeişin seninle
sanmıyorum dış gebeligii sen elinden geleni yaptın AALLAHIM duydu duaalarını üzme kendini
bebşini dee

doktor altdan bakmadimi? Dua et canim Insaallah dogru yerde dogru zamanda saglikli gene gelismeye hazir. sen dert etme kendini üzme bebegini düsün. belki ilk verdigin kan degerin yanlisti. Biraz sabirli olacagiz ve iyi düsünecegiz tamammi?
okudugumda burnum sizladi. neden kendini bukadar helak ediyorsun doktor tahminde bulunmus ama kesin bir cevap vermemiski. bak benim eltim 6 aylik hamile iken bebeginin hareketlerini hissetmiyordu ve doktor sakat bu ccocuk demis. yikildilar üzüntüden ve arabaya atlayip uzaga tavsiye edilen bir doktora güründü. bu cocuk saglam hicbir problem yok ilk gebelikte hemen hissedemeyebilirsin demis. simdi kizi Masaallah 2yasina girecek.
Allah büyüktür ne mucizeler gösterir bize isterse. dimdik dur her sonuca hazir ol ve güzel seyler düsün. senin icin hayirli olacagini bil unutma

bence üzülmemelisin erken farkedilen bir dış gebelik senin hayatın açısından çok önemli bir hayal kırıklığı yaşaman çok normal ama kendin herşeye iyi tarafından bak hem tek seferlik bir şansın yok tekrar anne olabilirsin umarım dış gebelik değildir ama öyle ise bile psikolojini bozma geçmiş olsun

şeydam tatlım sabah berı com araştrıdım 2 farklı yerde yapılan tahlıller farklı sonuc verebılıyo
ben bıle s.o ta kan tahlılı yaptırdım o degere göre kan takılmaydı
ama hastanede yapıldı alakasız bı deger cıktı o yuzden kafana takma cnm herşey guzel olucak

ben geldim kuzucuklarım......

seydacım sana sabahta dedigim gbi bence farklı yerlerde yapılan testlerden dolayı bu sayı farkı..

ama suan en önemlisi senin psikolojini bozup strese girmemen
ah ne kolay bize sölemesi degil mi...seni ancak sen anlarsın

ama bende 8.haftaya kadar ne bebegi gördm ne kalp atısını duydum hele 7.haftada daolmayınca kesın boş gebelik die die agladım aama biz pkos gec döllenme oluyor böle farklılıklar cıkıormus

hem hersey olacagına varıyor arkadasım ben o zaman kendimi hırpaladım ama sonra duydum da ne oldu..
gidecek olan herseye ragmen gidiyor...

sen ina bu bebek senin kısmetin ve kaderindir insallah...
inan aklım hep sende ve cok dua ediyorum

songulcüm gecmisi okudum benimle ilgili cok güzel seyler düsünmüssün canim Insaallah hissettigin gibidir.
Hayirlisi bakalim bu bi kac gün icinde ya anyayi yada konyayi görecem (yurtdisinda:37::37:)

kızlar hepınıze merhaba meryemcım beklettım kusura bakma

nartanesı bu ay gözume fena kestırdım senı haberın lsun

kızlar hepınıze merhaba meryemcım beklettım kusura bakma

nartanesı bu ay gözume fena kestırdım senı haberın lsun

ne güzel sen beni gözüne kestirmissin ama ben ümitli degilim bu aydan. keseke bebegim bana ce eeeeeee dese.
hic bir belirtide yok.
anlat bakalim sen nasil böyle güzel seyler hissedebildin benimle ilgili. bide ben hissetseydim

songulcüm gecmisi okudum benimle ilgili cok güzel seyler düsünmüssün canim Insaallah hissettigin gibidir.
Hayirlisi bakalim bu bi kac gün icinde ya anyayi yada konyayi görecem (yurtdisinda:37::37:)

aha olmadı kenyayı görursun ay ıgrenctı ama bu saatte ancak bu kadar olur
cnm ya neden bılmıyorum ama bu ay sana duygularım yoğunlaştı bat ne zman cnm beraber bekleyelım

hosgeldin meryem cinarla toprak kim? ben yazdiklarinizi okuyamiyormuyum acaba:26::26:

nurgül :3::3::3:hosgeldin nasilsin? (songül nurgül bana cevap verecek simdi bak gör:1::1:)

Back