Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cnm benim de is arkadasimin ablasinda enfeksiyon vardi onun da bebeginin gozunde problem var dr enfeksiyondan olmus dedi
kuzum benim korunmam var marta kadar sigorta için....Canim bence sen marta kalmazsin gibi geliyor
amin arkadasım
Selam kızlar, nasılsınıs.
Allahımm olsunn yarabbimm olsunn..
herkes mtlu olsnu, herkesin yüzü gülsün, sevinsin..
şu gelecek yıla herkes mutlu, huzurlu girmeyi nasip et yarabbimm
meryem kenan ışık başlamış neden haber vermedın ya puffffffffffffff
evet bu ay nartaneeme yoğunlaş kuzum..tuturda tutr..ben duaya innıyorum kuzum...oldu olacakk..nartanesı nasılsın cnm gecen yazdım görmedın
cnm dr a gıtışsın sukur sorun yokmuş troıd ılaçlarına devam bılıyomusun meryem başladıgı ay hamıle kalmıştı oda bı etken bılıyosun
cnmmmmmm ya gecen ay duygularım hep seydaya yoğunlaşmıştı ıcıme doğmuştu ruyama gırmıştı
nedense bu ayda sana aynı duyguları beslıyorum bugum seydayada dedım senden guzel haber alacagımı hıssedıyorum
yok cnm yeni topiğe gerek duymadım isteyen gelir ztn ama biz bize yeteriz..ben halen başka topiğe geçemiyorum bugn baya düşündüm ama istemedimm.evet gördümm çok güsel olmusss gözlerim dolu dolu okudumm
ölürüm yaaa ne güsel yazmısınnn canımm ben yeni topink ecılır die düşünüyodum
ama bölesii dah güsel olmusss yazınıı çok begendimmm
yeni adetn uğurlu olsun kuzucum..yeni yıl uğur geitrsn bakalım..yeni yılda yeni umutlarla başla tedavine kuzumbende bugün gittim doktora..sonunda adet oldum
içim temizmiş ama yumişim falan yok
dr dedi şimdi adeti düzenleyelim 2013 itibariyle çalısmalara baslayalım...
bu 2012 yılı bitsin yeni yıl yeni sevinçlerle gelsin
evet cnm ilk başta anlaşılıyor ama dokotr her ihtimale krşı yumurtlık geliştirici veriyor..aslında bi yandan ii oldu kuzumama kuzum hatırlasana nisanda 3.günü gittigimde 1.2cm yumişim vardı...
hatta bebek gelıo demişti..o ay kalmıstım
zaten ozamanlarda öle kaliteli yumiş olunca anlamıs...
bu mantıga göre demekki adet zamanı oluyor
ne sırası hangi sıryı kaptın ben anlamadım yaevet cnm hemen de kulagi cinlamis
ee seydacim bak nasil da sirayi kaptim hemen
mesela benım ablamda vardı cnm antınıyotık kullandı fıtıl kullandı ay hamıle kaldı aylardır olmuyodu
spermlerı tkısız hale getırıyo dıye bılıyorum
bıde ılerıdede yıne cıktı yaktırdı
he bıde kk da okudum cnm yara ıle gebe kalındıgında bebgın gözunde problem olabılıyomuş
ablamın kızının gözunde var cnm ondanmı bılmıyorum
dün konustu o arkadas hemde baya cok..
bu geceye mi uydu nedir bu gece
insallah canım
Kizlar bana dua edin ne olur cok kötu durumdayım
cok gecmis olsun
canim hani iliskide falan aciyor mu?
Kızlar bu gun ıtıbarıyle son halım bu merak edıyordunuz Eki Görüntüle 577234 Eki Görüntüle 577233 pc den dolayı yan çıkmış ama ıdare edın artık
Kızlar bu gun ıtıbarıyle son halım bu merak edıyordunuz Eki Görüntüle 577234 Eki Görüntüle 577233 pc den dolayı yan çıkmış ama ıdare edın artık
Kizlar bana dua edin ne olur cok kötu durumdayım
bilemedim valla doktorumla konusmam gerekevet canm rahimden dolayı dikilecek demek seninki önlem amaçlı
ozamanlarda rahmi zayıf görüolar düşük falan olmasın diye
off offf...
insallah hersey iyi olurda 9ay yatarıs napalım
aminn canımm güsel dileklerin içinn cümlemize inşş
Selam kızlar, nasılsınıs.
Allahımm olsunn yarabbimm olsunn..
herkes mtlu olsnu, herkesin yüzü gülsün, sevinsin..
şu gelecek yıla herkes mutlu, huzurlu girmeyi nasip et yarabbimm
yok ben hissetmedim şimdiye kadar hiç tatlımcok gecmis olsun
canim hani iliskide falan aciyor mu?
henüz gülmedi cnm.. benim çok uzun yıllarım var maalesef..amin arkadasım
teşekkürler güzel dileklerin için...
senin yüzün güldümü peki?bize kendini anlatırmısın???
hayrola bugn doktra gtcektin kötü bişemi olduki kuzumKizlar bana dua edin ne olur cok kötu durumdayım
dalga geçme kıs
ya akşamdan beri feci başım ağrıyoçözümü için bi fikri olan varsa söylesin valla?
(ilaç hariç) hiç seviyorum da
ooo masaAAllah tatlım, ne güzel yakışmış.. Rabbim hayırlı bir doğum nasip eylesin
cnm MASALAH, INSALLAH saglicakla kucagina alirsin AMINNN
evet canim magalesef ((dımı cnm o zaman okudugum doğru
cunku ablam o ay tedavıye gırdı hamıle kaldı ama yara gectımı dıye bakılmadı
songulun ruya sirasi cnm hani seni ruyasinda gordu sende hamile kaldin yane sırası hangi sıryı kaptın ben anlamadım ya
canim su ic 2-3 bardak ic hemen gecerdalga geçme kıs
ya akşamdan beri feci başım ağrıyoçözümü için bi fikri olan varsa söylesin valla?
canim yaa kim bilir ne kadar zordur o durumda beraberligin olmasiBende de yara var bebegın doğmasını beklıyom beraberlık sırasında çok fala acı oluyo magalesef
insallah hersey iyi olur seydacım..yeni adetn uğurlu olsun kuzucum..yeni yıl uğur geitrsn bakalım..yeni yılda yeni umutlarla başla tedavine kuzum
evet cnm ilk başta anlaşılıyor ama dokotr her ihtimale krşı yumurtlık geliştirici veriyor..aslında bi yandan ii oldu kuzum
bir dahaki aya daha olmulu şimidder verrse alışkanlık oluyor ben biliyorum kuzumm her şey yoluna giricek kuzumm
dalga geçme kıs
evet olabilirr kesin dedigin gibi olduudün konustu o arkadas hemde baya cok..
bu geceye mi uydu nedir bu gece
kıı masallahh top yutmus gibisin ama siman cok degişik çıkmıs sankiKızlar bu gun ıtıbarıyle son halım bu merak edıyordunuz Eki Görüntüle 577234 Eki Görüntüle 577233 pc den dolayı yan çıkmış ama ıdare edın artık
ne oldu kiii söledee dertleselimmKizlar bana dua edin ne olur cok kötu durumdayım
bence de çok ii düşünmissün ayyy inşş bu topink dee hepimiz hamiş kalırızzzyok cnm yeni topiğe gerek duymadım isteyen gelir ztn ama biz bize yeteriz..ben halen başka topiğe geçemiyorum bugn baya düşündüm ama istemedimm.
liste sil baştan gerek kalmadıı.
dedim iyi kötüsüyle her şeyi burda patyşatık olmasın bitmesin istedim cnmm
yaaaa nasıll anlatsana songül beni korkuttu yaaBende de yara var bebegın doğmasını beklıyom beraberlık sırasında çok fala acı oluyo magalesef
bilemedim valla doktorumla konusmam gerek
songül kafamı karıstırdı korkuttu benii poff su ünivers özele
gececek dediler geçsede doktorumun ilgisi artar bende rahat derdimi analtırım
dermanımı alıırımm
yok ben hissetmedim şimdiye kadar hiç tatlım
demekki yaranin yerlestigi yere gore fark ediyor acimasi elifte acidigina gorebilemedim valla doktorumla konusmam gerek
songül kafamı karıstırdı korkuttu benii poff su ünivers özele
gececek dediler geçsede doktorumun ilgisi artar bende rahat derdimi analtırım
dermanımı alıırımm
yok ben hissetmedim şimdiye kadar hiç tatlım
Amın kızlar artık son zamanlarımdayım. Aynaya baktığımda eşime dıyom yollarda doğuracak kıvama gelmışım dıye