henüz gülmedi cnm.. benim çok uzun yıllarım var maalesef..
şu 15 yılımın içine, bekaç kez asılama, 3kez tüp bebek geçirdim ve maalesef sonuç alamadık..bütün bunlar aradan zaman geçerek oluyo..cünük son ki tüp bebeklerden sonrakendimi çok zor toparladım..ayılmalar, bayılmalar, psikoljik destek aldım derken.. geldik bu zaman...son bikaç yıl biraz kendimi toparlayım dedim..
ve son bikaç aydır da, birseyler vesile oldu, biraz daha gayret göstereyim dedim..
işte soğan suyu, keçiboynuzu kürü, vs. yine yapıyoruz..
Meryem Süresi, ayetel kürsi, ve baska sureler , dualar da var yaptığım..
şuan 7gün orucuna kalkıyorum, belli duaları var suya üfleyip orucunu onla açıyosun, dün bir bgün iki orucum daha..
Rabbim hayırlısını versin yinede, insaAllah bu ay olur.. çok uğrastım, çok yıprandımm..
sabır sabır kalmadı artık .. dua edin arkadaslar..
oyy sen ne güzel olmuşun ole kuzum yaaa.maşşlh allh nazardan kosusun oğluşumla seni emi..eymen teyzemmm gel hadiiiAmın kızlar artık son zamanlarımdayım. Aynaya baktığımda eşime dıyom yollarda doğuracak kıvama gelmışım dıye
heee tabe cnm darısı artık başa derler ya songüle söylüyelim rüyayay yatsın kuzum..kalbi temzi arkdşım benimmevet canim magalesef ((
songulun ruya sirasi cnm hani seni ruyasinda gordu sende hamile kaldin ya
canim su ic 2-3 bardak ic hemen gecer
canim yaa kim bilir ne kadar zordur o durumda beraberligin olmasi
insallah hersey iyi olur seydacım..
bende cok inanıorum ama sen dualarını eksik etme
yok kusum dalga olurmu
ah hiç bilmiyorum..benmde dün agrıyordu kendi haline bıraktım gecti
tamam canım benimm.. çok saol hem içiyim o zamanhayrola bugn doktra gtcektin kötü bişemi olduki kuzum
songül hem su iç der hep faydasını görürüm bende hep su içerim bol bol..
içiyorum hemenevet canim magalesef ((
songulun ruya sirasi cnm hani seni ruyasinda gordu sende hamile kaldin ya
canim su ic 2-3 bardak ic hemen gecer
canim yaa kim bilir ne kadar zordur o durumda beraberligin olmasi
insallah hersey iyi olur seydacım..
bende cok inanıorum ama sen dualarını eksik etme
yok kusum dalga olurmu
ah hiç bilmiyorum..benmde dün agrıyordu kendi haline bıraktım gecti
Allah ım dualarını kabul etsin,kimsenin kucagını boş bırakmasın insallahhhh
peki sorun nedir arkadasım? sendemi eşindemi?
yoksa sebepsizmi..
aaaa neoldu bugun dr a gıdıcektın kötu bışey yoktur ınşalla
esimin sperm sorunu. ve benimde yumurta kalitesi..ve bende tutunamama..
kızlar snra grs esim pc ye geçcekmis..
herkese hayırlı geceler..
ne yalan sölim çok üzülmdüm zati aglak bi insan olarak gözlerim dolduhenüz gülmedi cnm.. benim çok uzun yıllarım var maalesef..
şu 15 yılımın içine, bekaç kez asılama, 3kez tüp bebek geçirdim ve maalesef sonuç alamadık..bütün bunlar aradan zaman geçerek oluyo..cünük son ki tüp bebeklerden sonrakendimi çok zor toparladım..ayılmalar, bayılmalar, psikoljik destek aldım derken.. geldik bu zaman...son bikaç yıl biraz kendimi toparlayım dedim..
ve son bikaç aydır da, birseyler vesile oldu, biraz daha gayret göstereyim dedim..
şuan 7gün orucuna kalkıyorum, belli duaları var suya üfleyip orucunu onla açıyosun, dün bir bgün iki orucum daha..
Rabbim hayırlısını versin yinede, insaAllah bu ay olur.. çok uğrastım, çok yıprandımm..
yok tatlım ii ki söyledinn bilinçlenmiş oldumay berrın kz korkuttummu senı kı
aman söledım bıldıklerımı hem sorarsın dr na dımı ama
belki de canım benim de tam bi bilgim yokdemekki yaranin yerlestigi yere gore fark ediyor acimasi elifte acidigina gore
Canım ne çok seyler yasamışsın ne kadar zor sınavdan gecmışsın. Çok ağır bedeller odemıssın rabbım hakkında hayırlısını versın en kısa zamanda yuzunu guldursun işallahhenüz gülmedi cnm.. benim çok uzun yıllarım var maalesef..
Evet cıdden çok zor oluyo ama elden bısey gelmıyordu. Hamıle kalmadan once yaktıramazdım gebelıge engel oluyodu. Hamıle kalınca zaten bısey yapamıyorsun işte doktorla konuştum doğumdan onra halledıcez ama onun için bıle 6 ay gecmesı gerekıyormuşcanim yaa kim bilir ne kadar zordur o durumda beraberligin olmasi
Çok sağol yavrum yaaelıfffff maşalla cnm benı ya ne kadar yakışmıs sana kg öle ya guzellıgıne guzellık katılmış rabbım nazarlardan korusun sızı
Cok şükür bebeğimin herseyi iyi tahlili verdim ultrasyonda hersey olması gerektiği gibi 1 haftadır dışarı çıkamıyorum cok fena kabizim doktor yırtılma olabilir o zamanda cerrahi uygulama gerekebilirmis cok kötüyüm ağlıyorum ne yatabiliyorum ne oturabiliyorum acıdan doktor şurup verdi 4 saat oldu ama tik yok acile gitmek istemiyorum yarına kadar birşey olmazsa hastaneye gitmek zorundayim
Cok şükür bebeğimin herseyi iyi tahlili verdim ultrasyonda hersey olması gerektiği gibi 1 haftadır dışarı çıkamıyorum cok fena kabizim doktor yırtılma olabilir o zamanda cerrahi uygulama gerekebilirmis cok kötüyüm ağlıyorum ne yatabiliyorum ne oturabiliyorum acıdan doktor şurup verdi 4 saat oldu ama tik yok acile gitmek istemiyorum yarına kadar birşey olmazsa hastaneye gitmek zorundayim
allh kucanı doldursun kuzum allh aratmasın tatlım..sabrının sonucunu versin yüce rabbim sana ..henüz gülmedi cnm.. benim çok uzun yıllarım var maalesef..
ayy cnm inşllh inşllhh..vee yeni gelen arkadşlrımızda hemn hamiş kalırlar kuzum..evet olabilirr kesin dedigin gibi olduu
kıı masallahh top yutmus gibisin ama siman cok degişik çıkmıs sanki
masaallahhyakısmısss
ne oldu kiii söledee dertleselimm
bence de çok ii düşünmissün ayyy inşş bu topink dee hepimiz hamiş kalırızzz
seneye dee bizlerr den kimse kalmass hamiişş oluruzz
yaaaa nasıll anlatsana songül beni korkuttu yaa
ayy tatlım şurubunn adı ne ..ormalak ya da duphalakmı..allh yardımcın olsun çok zor yaaa...ay o şuruptan 3 ölçek iç 2 saat sonra yine iç ve bi şeyler ye inn tuvlttn çıkmıcksın bende de olmuştu o..aman ıkınma heeCok şükür bebeğimin herseyi iyi tahlili verdim ultrasyonda hersey olması gerektiği gibi 1 haftadır dışarı çıkamıyorum cok fena kabizim doktor yırtılma olabilir o zamanda cerrahi uygulama gerekebilirmis cok kötüyüm ağlıyorum ne yatabiliyorum ne oturabiliyorum acıdan doktor şurup verdi 4 saat oldu ama tik yok acile gitmek istemiyorum yarına kadar birşey olmazsa hastaneye gitmek zorundayim
geçmiş olsu kabızlık zordur benim de bi bilgim yok hamişler içinCok şükür bebeğimin herseyi iyi tahlili verdim ultrasyonda hersey olması gerektiği gibi 1 haftadır dışarı çıkamıyorum cok fena kabizim doktor yırtılma olabilir o zamanda cerrahi uygulama gerekebilirmis cok kötüyüm ağlıyorum ne yatabiliyorum ne oturabiliyorum acıdan doktor şurup verdi 4 saat oldu ama tik yok acile gitmek istemiyorum yarına kadar birşey olmazsa hastaneye gitmek zorundayim
aminnnnnnnnnn herkese hayırlı evlat nasip etsin rabbimBebek özlemiyle içi yananlara Rabbim hayırlı evlatları en kısa sürede versin,evladı olanların evletlerınıda tüm kötülüklerden korusun İnşallah.Evlat istiyoruz ama mutlaka hayırlı evlat isteyelim,Rabbim o güzel duyguyu tez zamanda hepimize yaşatsın,o bebek kokusunu buram buram içimize doya doya çekelim,pamuk tenine dokunmaya kıyamayalım inşallah...
kizlar ben kactim cok uykum var yarin gorusmek uzere ALLAHA emanet olun saglicakla kalin
Bebek özlemiyle içi yananlara Rabbim hayırlı evlatları en kısa sürede versin,evladı olanların evletlerınıda tüm kötülüklerden korusun İnşallah.Evlat istiyoruz ama mutlaka hayırlı evlat isteyelim,Rabbim o güzel duyguyu tez zamanda hepimize yaşatsın,o bebek kokusunu buram buram içimize doya doya çekelim,pamuk tenine dokunmaya kıyamayalım inşallah...
ohh bebegin iyiyse daha ne kuzummm
hemoroid hemen hemen cogu hamilede görülüor..
surup..bol su işe yaramassa baksınlar caresine korkma..
acısı zordur anlarım ama bebegine zarar vermez bunu düşün mutlu ol
kizlar ben kactim cok uykum var yarin gorusmek uzere ALLAHA emanet olun saglicakla kalin
hee toplamda 22-23 kılo alınca sıma otomatık olarak değişiyo onada kolaylamakıı masallahh top yutmus gibisin ama siman cok degişik çıkmıs sanki
masaallahhyakısmısss
yaaaa nasıll anlatsana songül beni korkuttu yaa
Benım yara rahım agzındaydı canım cınsel bırlıktelıkte yaraya deyıyırdu o yuzden acıyordudemekki yaranin yerlestigi yere gore fark ediyor acimasi elifte acidigina gore
evet canim darisi bizim basimiza , tatlim sende yalniz kalma evde, disari da yalniz cikma benim ablamin hamileliginin son ayinda hic yalniz birakmadik onu
Hee ayı gıbı oldum valla dıyom ya yollarda doğurma kıvamına geldım artık butun karpuz yutmuş gıbı bı karnım varoyy sen ne güzel olmuşun ole kuzum yaaa.maşşlh allh nazardan kosusun oğluşumla seni emi..eymen teyzemmm gel hadiii
hee toplamda 22-23 kılo alınca sıma otomatık olarak değişiyo onada kolaylama
Neyı anlatayım yanı yara hakkında neyı merak edıyon anlamadım
hee toplamda 22-23 kılo alınca sıma otomatık olarak değişiyo onada kolaylama
Neyı anlatayım yanı yara hakkında neyı merak edıyon anlamadım
Benım yara rahım agzındaydı canım cınsel bırlıktelıkte yaraya deyıyırdu o yuzden acıyordu
Hahaha benmı yanlız kalmıcam bu hafta eşim gececıydı ben hep yanlız yattımben hep yanlızım rabbım koruyo benı galıba
Hee ayı gıbı oldum valla dıyom ya yollarda doğurma kıvamına geldım artık butun karpuz yutmuş gıbı bı karnım var
Iyı geceler tatlı ruyalar canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?