• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
canim sen nisanda bal,tarcin,corekotu kuru yapmismiydin?? belki ondan olmusdur diye dusundum
yapmıstm canım..ama adetin 3.günü gittigimde dr.um zaten bebek gelıor demişti.saglıklı yumişim varmısya birde çörekotu yedim e hamiş kaldım..
ben iiyim canım saol nasıl olım
simdii senin rahatsızlık dedigin rahim agızı yetmesligimii
peki nasıl tedavi edecekmiş onu

evet kuzum r.a.yetmesligi onun tedavisi rahim dikilecek 12.haftadan sonra serklaj yani.
bu dr.um dikicez seni dedi ama ben ona diktirmek istemiyorum serklajda türkiyede sayılı doktorlardan birini buldum istanbulda ona gidices.elimden ne geliorsa en iisni yapayım bir pişmanlk daha yasamayayım istiyorum:50:

hoş kaderimizde ne varsa onu yasıcaz ama en iyisi olsun be kuzum

cnm benım ya benımde oluyodu peynırımsı
sen yınede calış sanırım yarın yumurtlama zamanın
cnm ebnım akşam eşim vardı ARADA az takıldım o yokken daha erken yatıyorum sen sabah erken kalkıyosun dımı cnm
ben gece yatmaz sabah kalkmaz

olmuyor canım çalısmaa bakalımm nu ayda böle gecsin asılamaya umut bagladım artık
nasip de tabii evet ben sabah 8.30 kalkıyordumm ama burda takıınca saat 10 oluyor
daha gece kalmıyorum nedense yatamıyorum alışmısım

canim INSALLAH bu sefer nasip olur hayirlisi ile
ben de bi kac gune adet olucam dr hemen ara demisti INSALLAH bu ay benimde asilamam var RABBIM INSALLAH asilamani vesile eder de bizde tadariz bu duygulari:nazar::nazar::nazar:

aminn canımm inşALLAH olacak ben ümitliyim sunun surasında kaç kişi kaldık
hep beraberr hamiş kalıcaz ALLAHIMIN izniyle ben inanıyorum 2013 bebişş isteyenlere umut olsun
seninn de ilk asılama olur ins canımm

tatlım senınde aşılama var dımı bat ne zman cnm asılama 2013 temı
evet cnm dr ya ilac bitince ya da 2 gun icinde adet olursun demisti benim ilac yarin bitiyor 2-3 icinde olurum sanirim asilama iste yumis ne zaman catlarsa olucak bence 2013e kalmaz
ah hadi hayırlısı dilberim..insallah allah ım gönlündekini nasip eder:16:
aman cokta takma sonra gecikir seni bekletir

INSALLAH canim evet bende takmamaya calisiyorum asilama ilgili dusunmemeye calisiyorum

Maşallah kalabalık burası. Haberleri aldınız mi bilmiyorum ama. Bende bi değişiklik yokmuş malesef. Son üç günüm var. Pazartesi sezeryan olacagim büyük ihtimal açılma falan ilerlemiyo çünkü. Hakkımızda hayırlısı artık. Dualarınızı şimdiden bekliyoruz

cnm enım ya bugun de bıttı kaldı 2 gun ınşalla gönlune göre olur cnm da haftasonu doğumun gercekleşir

evet cnm dr ya ilac bitince ya da 2 gun icinde adet olursun demisti benim ilac yarin bitiyor 2-3 icinde olurum sanirim asilama iste yumis ne zaman catlarsa olucak bence 2013e kalmaz

INSALLAH canim evet bende takmamaya calisiyorum asilama ilgili dusunmemeye calisiyorum

aa hadı bakalım ay hapta en guzelı tarıhı bılıyosun bende bıttıkten sonraskı 4.gun olurdum
ayyyy cnm ya ınşalla tutar

evet kuzum r.a.yetmesligi onun tedavisi rahim dikilecek 12.haftadan sonra serklaj yani.
bu dr.um dikicez seni dedi ama ben ona diktirmek istemiyorum serklajda türkiyede sayılı doktorlardan birini buldum istanbulda ona gidices.elimden ne geliorsa en iisni yapayım bir pişmanlk daha yasamayayım istiyorum:50:

hoş kaderimizde ne varsa onu yasıcaz ama en iyisi olsun be kuzum

canımm aynı sey mii bizim kii acaaba bana da dedii doktor hamiş kaldın mıı
dikicez diee 12 haftadan sonraa bu amaliat yapan doktorum sölemiştii bana
hemde sakın unutma demiştii ben de net de arastırmıstım dikme işlemii için pek iseyler yazmıyorduu
senin dedigin olay ne nasıl bişiy bendee hamiş olursam doktoru sölimm
dikimden iyi bişiysee

yapmıstm canım..ama adetin 3.günü gittigimde dr.um zaten bebek gelıor demişti.saglıklı yumişim varmısya birde çörekotu yedim e hamiş kaldım..
canim hadi o zaman sabahtan yine basla kure
aminn canımm inşALLAH olacak ben ümitliyim sunun surasında kaç kişi kaldık
hep beraberr hamiş kalıcaz ALLAHIMIN izniyle ben inanıyorum 2013 bebişş isteyenlere umut olsun
seninn de ilk asılama olur ins canımm
tesekkur ederim canim INSALLAH olur, evet listede cok az kisi kaldik ben ilk geldigimde nerdeyse 20 kisi vardi

aa hadı bakalım ay hapta en guzelı tarıhı bılıyosun bende bıttıkten sonraskı 4.gun olurdum
ayyyy cnm ya ınşalla tutar

INSALLAH canim evet sanirim dr bayrama denk gelmesin diye hap verdi, hem de bu hapi kulladigimdan beri akintim cogaldi belkide rahmi temizleme ozelligi de vardir ola bilir mi sence?

canim hadi o zaman sabahtan yine basla kure

tesekkur ederim canim INSALLAH olur, evet listede cok az kisi kaldik ben ilk geldigimde nerdeyse 20 kisi vardi

evett hersey nasipp bakalım inşş biizdee hamiş kervanına katılacazz ALLAHIM izniyle

INSALLAH canim evet sanirim dr bayrama denk gelmesin diye hap verdi, hem de bu hapi kulladigimdan beri akintim cogaldi belkide rahmi temizleme ozelligi de vardir ola bilir mi sence?

hımm cnm ya ben hapı kullnırken bebek duşunmuyoduk
ınan ben kk ya uye olana kadar akıntı falan hıc onlara dıkkat etemıştım o yuzden hatırlamıyorum
ay sımdı bıle alışkanlık olmuş he kontrol

şaka maka martada azkalmış heeee
heee az kaldı...
kız daha 3 ay var:41::41:

ama ben ocakta yumişlerimi iileştirmeye calıscam:52:
canımm aynı sey mii bizim kii acaaba bana da dedii doktor hamiş kaldın mıı
dikicez diee 12 haftadan sonraa bu amaliat yapan doktorum sölemiştii bana
hemde sakın unutma demiştii ben de net de arastırmıstım dikme işlemii için pek iseyler yazmıyorduu
senin dedigin olay ne nasıl bişiy bendee hamiş olursam doktoru sölimm
dikimden iyi bişiysee

canım aynı sey degildir cünkü kayıp olmadan rahimagzı yetmezligi teshisi koymuolar ama senin rahimde yapısal bir bozukluk ve ameliyt falan olduya o yüsden sana da serklajı sart kosuyorlar...

dikme işlemi basit bir işlem zaten genel anestezi altında yapılıor ama bazı dr.lar bu işi her zaman yapmadıkları için basarılı olamayabiliormus..seninkini önlem almak için dikiolardır kuzum
canım benim dedigimde dikim zaten baska caremiz yok..he birde hamileligi yatakta gecırıces bebek assagı inip dikişe baskı yapmasın die

ınan ben kk ya uye olana kadar akıntı falan hıc onlara dıkkat etemıştım o yuzden hatırlamıyorum

evet canim, bide ne dusundum biliyo musun hani sen seydayi ruyanda gormustun ya ocakta hamileligini oyreniyor eylulde doguruyor ama gercekte 1 ay erken oldu , noooluuur bu gece ruyanda beni gor lutfeeen )):27::27:

kız artık boşverrrrr rahat bi nefes al hiç bişeyi kontrol etme

ohh hayat sana güzel songülüm

evet canim, bide ne dusundum biliyo musun hani sen seydayi ruyanda gormustun ya ocakta hamileligini oyreniyor eylulde doguruyor ama gercekte 1 ay erken oldu , noooluuur bu gece ruyanda beni gor lutfeeen )):27::27:

hahah evet cn ya bı ay önce oldu ama oldu dımı ama
ay ınşalla ruyamda görurum cnm ya
ama nedense hep bu ay nartanesı ıcıme doğuyo
hem senı 2013 e sakladım ben bılıncaltımda öle yenıyılın ılk ruyası sana ınşalla

canım aynı sey degildir cünkü kayıp olmadan rahimagzı yetmezligi teshisi koymuolar ama senin rahimde yapısal bir bozukluk ve ameliyt falan olduya o yüsden sana da serklajı sart kosuyorlar...

dikme işlemi basit bir işlem zaten genel anestezi altında yapılıor ama bazı dr.lar bu işi her zaman yapmadıkları için basarılı olamayabiliormus..seninkini önlem almak için dikiolardır kuzum
canım benim dedigimde dikim zaten baska caremiz yok..he birde hamileligi yatakta gecırıces bebek assagı inip dikişe baskı yapmasın die

ben tam bilmiyorum işde canım söledigin seyle aynı oldugunu görünce dedim acaba aynı mıı
ben doktoruma çok güveniyorum zati amaliat doktoru normal kadın dogumcu diil o beni bırakmak istio ben yapıstım
bırakmıyorum ilgili diil ama bilgili bende kii her gittigim doktor söledi bana rahimde agzında yara var die ama
önelm almadılar hiç biri ama bu doktorum hamiş kaldın mı doktoruna söle mutlaka unutma dedii
bende beni bırakmayın dedim hatta:9::9:
evet nette okumustum sancı ve zor bi hamişlik oluyormus dikişlee
ALLAHIM korusunda yatalım süreklii

Back