hahah evet cn ya bı ay önce oldu ama oldu dımı ama
ay ınşalla ruyamda görurum cnm ya
ama nedense hep bu ay nartanesı ıcıme doğuyo
hem senı 2013 e sakladım ben bılıncaltımda öle yenıyılın ılk ruyası sana ınşalla
ben tam bilmiyorum işde canım söledigin seyle aynı oldugunu görünce dedim acaba aynı mıı
ben doktoruma çok güveniyorum zati amaliat doktoru normal kadın dogumcu diil o beni bırakmak istio ben yapıstım
bırakmıyorum ilgili diil ama bilgili bende kii her gittigim doktor söledi bana rahimde agzında yara var die ama
önelm almadılar hiç biri ama bu doktorum hamiş kaldın mı doktoruna söle mutlaka unutma dedii
bende beni bırakmayın dedim hatta
evet nette okumustum sancı ve zor bi hamişlik oluyormus dikişlee
ALLAHIM korusunda yatalım süreklii
ayy canim INSALLAH bak sakin cikarma beni o guzelim bilicaltindan
kizlar kiskanmayi he yeni yilin ilk ruyasi benim
ooooooooooooooo şeydamda gelıyo
delyammm bak andık gelıyo
cnm hala yara varmıııııııııııııııııı
cnm görcemde yazcamda sende gebe kalcan ınşalaaaa
evet canımm var onun için bişiy yapmadılar bana hiç hep var dediler
bi bu doktorum söledi hamiş olunca diklecek die
evet canımm var onun için bişiy yapmadılar bana hiç hep var dediler
bi bu doktorum söledi hamiş olunca diklecek die
INSALLAH cnm INSALLAH INSALLAH INSALLAH hani bir seyi 40 kere soylersen oluyomus ya simdi ben her gun 40 kere beni ruyanda gor diycemm
Pazartesı gunu kontrolum he yaa 38 oldum sorma ama bende busra gıbıyım sanırım doğurmaya nıyetım yok bu gun bı oynadım bı oynadım sormaıyı cnm ya arası yıkadım uyudu saat 10 a göre organıze oldum
sen napıyon kontrol ne zman aaa 38 haftalık olmuşun cnm
Ayy hayırlısı olsun canım yaaa işallah 2013 te bu opıkte hamış olmayan kımse kalıyacakbende bugün gittim doktora..sonunda adet oldum
içim temizmiş ama yumişim falan yok
dr dedi şimdi adeti düzenleyelim 2013 itibariyle çalısmalara baslayalım...
bu 2012 yılı bitsin yeni yıl yeni sevinçlerle gelsin
Yok canım yaa şimdi okuyorum zaten merak eıyordum ne dedı dıye benımdekonrtol pazartesı bakalım benımde doğum şeklı bellı olucakMaşallah kalabalık burası. Haberleri aldınız mi bilmiyorum ama. Bende bi değişiklik yokmuş malesef. Son üç günüm var. Pazartesi sezeryan olacagim büyük ihtimal açılma falan ilerlemiyo çünkü. Hakkımızda hayırlısı artık. Dualarınızı şimdiden bekliyoruz
Ahaha kız banyo yoruyo benı nedense bıraz dunlendım fılan deken anca olduelıffff yattın kız banyoda
mesela benım ablamda vardı cnm antınıyotık kullandı fıtıl kullandı ay hamıle kaldı aylardır olmuyodu
spermlerı tkısız hale getırıyo dıye bılıyorum
bıde ılerıdede yıne cıktı yaktırdı
he bıde kk da okudum cnm yara ıle gebe kalındıgında bebgın gözunde problem olabılıyomuş
ablamın kızının gözunde var cnm ondanmı bılmıyorum
evet canm rahimden dolayı dikilecek demek seninki önlem amaçlıben tam bilmiyorum işde canım söledigin seyle aynı oldugunu görünce dedim acaba aynı mıı
ben doktoruma çok güveniyorum zati amaliat doktoru normal kadın dogumcu diil o beni bırakmak istio ben yapıstım
bırakmıyorum ilgili diil ama bilgili bende kii her gittigim doktor söledi bana rahimde agzında yara var die ama
önelm almadılar hiç biri ama bu doktorum hamiş kaldın mı doktoruna söle mutlaka unutma dedii
bende beni bırakmayın dedim hatta
evet nette okumustum sancı ve zor bi hamişlik oluyormus dikişlee
ALLAHIM korusunda yatalım süreklii
ayy canim INSALLAH bak sakin cikarma beni o guzelim bilicaltindan
kizlar kiskanmayi he yeni yilin ilk ruyasi benim
ya hiç bi bilgim yokk gidince bi sorım bakım oladı ilk önce tedavi etsinmesela benım ablamda vardı cnm antınıyotık kullandı fıtıl kullandı ay hamıle kaldı aylardır olmuyodu
spermlerı tkısız hale getırıyo dıye bılıyorum
bıde ılerıdede yıne cıktı yaktırdı
he bıde kk da okudum cnm yara ıle gebe kalındıgında bebgın gözunde problem olabılıyomuş
ablamın kızının gözunde var cnm ondanmı bılmıyorum
canim yara acitiyomu? agri falan oluyo mu?:26::26:
MASALLAH Arasa RABBIM nazarlardan korusun AMINay ben ona cok ınanıyorum aslında
bende duymuştum hamıleyken sureklı benım oğlum uslu olcak dedım durdum sırf bu yuzden
maşalla subhanalla benım oğluma
:nazar
yoksa kk benı ben kk yı unuturdum
Canim bence sen marta kalmazsin gibi geliyorevet canm rahimden dolayı dikilecek demek seninki önlem amaçlı
ozamanlarda rahmi zayıf görüolar düşük falan olmasın diye
off offf...
insallah hersey iyi olurda 9ay yatarıs napalım
tamammmmm verdim gittiiiiiiiii
bana martttt lazımmmm kanak
cok gecmis olsunbilmiyorum kii ben evlendigimden beri gittim her doktor var dedii ben bişiy anlamıyorum sanırm
dün konustu o arkadas hemde baya cok..selam saatlerdie burdasın konusmadın gel tanısak kaynasalım okumak mı hosuna
gidiyor yoksa gecee gibi seninde
Ayy hayırlısı olsun canım yaaa işallah 2013 te bu opıkte hamış olmayan kımse kalıyacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?