Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
Hayirli cumalar bayanlar

Rabbim bu mübarek günün hürmetin tüm dualarinizi kabul etsin Insaallah

Pambik hosgeldin yeniden aramiza Yeni yasinda hayirli olsun Allah gönlüne göre versin canim Mutlu mesut bir aile hayati diliyorum sana Insaallah bebisinde gelir yakin zamanda

ben gecen hafta doktora gittim kizlar yine klasik cevaplari aldimda geldim. yine diyorum cok sükür bi rahatsizligim yok bendede esimdede ve o yüzdende herhangi bi tedaviye veya tahlile gerek duymuyor doktorum. bir kere hamile kaldin sen kendiliginden yine kalacaksin önce troit icin hapina devam etmelisin diyor baska birsey demiyor. yine hapa basladim ben.
su bir kac günden beride istahim cok acildi yemek yerken midem kaziniyor o sekil yani. bu kullandigim hap istahimi aciyor galiba. ne güzel 10 kilo vermistim ben tekrar kilomu alacagim bu hapi kullandigim sürece?
troiti olan arkadaslar sizede bu haplar istah aciyormu? benim yavas calisiyormus. Rabbim yardimcimiz olsun

sağol kuzumm benm rabbm korusun bebğimi.. ay cnm benm rabbm size versin ama kucnızda göstermeyi nasip etsn cnım benmmm
Allahim kucagina aldigin günleride göstersin Insaallah.
Rabbim nazarlardan korusun Masaallah degerin cok güzel cok sevindim
bize fotosunu cek o güzel degeri görelim aman Allahim rüya gibi ya gercekten Rabbime sükürler olsun
ayy cnmm rüyaki ne rüya kuzumm...allh sana da nasip etsn kuzum benm...kız neyn değerini gösterm anlamdım cnm.kan değernmi kuzum..yoksa yarın ki değrimi ben anlamdım cnmm
oh oh ıyı sevındım ınan
cnm olsun ben ekıbı toplarım yıne hem seydamında degışıcek eşinin saatı
özluyo ınsan burdakı sohpetı
tek keyfımız kk zaten

evet kuzum pazar gnü değişcek gelicemm..hhahah bu uykuyla nere gelrim bilmm ama kuzum çokk uyuyorum çokk

kızlar topimizn başlığını değiştirdim..nasıl olmuşş..bir kaç not ta aşa düşüüm ilk sayfaya bakın

nartanesı nasılsın cnm gecen yazdım görmedın
cnm dr a gıtışsın sukur sorun yokmuş troıd ılaçlarına devam bılıyomusun meryem başladıgı ay hamıle kalmıştı oda bı etken bılıyosun
cnmmmmmm ya gecen ay duygularım hep seydaya yoğunlaşmıştı ıcıme doğmuştu ruyama gırmıştı
nedense bu ayda sana aynı duyguları beslıyorum bugum seydayada dedım senden guzel haber alacagımı hıssedıyorum

hayırlı aksamlar kıslar nasılsınızz ben yeni başlıgı göremedim ama meraklıyımm nerdee

ılk baş sayfada tatlım ben cok sevdım guzelde yazı yazmış arkaaşım ellerıne saglık seydamın

evet gördümm çok güsel olmusss gözlerim dolu dolu okudumm
ölürüm yaaa ne güsel yazmısınnn canımm ben yeni topink ecılır die düşünüyodum
ama bölesii dah güsel olmusss yazınıı çok begendimmm

he be arkadaşım sen ne yatın cnm bu aykı plan ne adet bıttımı

he be arkadaşım sen ne yatın cnm bu aykı plan ne adet bıttımı

evet adet bitti canımm pazartesi doktoru arıcam sanırım intihap var
çok akıntım artı kasık agrım varr bide kasıntım onun için gidicem asılama
bi daha ki adetden sonra olacaktım bakalım bu durum etkilicek mii
bende böyle sen nasılsınn

tatlım akıntı kasık agrı belkı yumurtlama belırtıdır
gercı kasıntıdaa varmış
dr bı dahakı adeta kadar tedavı eder cnm
ben ıyıyım cnm erkekn geldım ama kızlar gelmemış
pufffff gec olur gelırler yaaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…