sağol kuzumm benm rabbm korusun bebğimi.. ay cnm benm rabbm size versin ama kucnızda göstermeyi nasip etsn cnım benmmmayyyyyyy inanmıyorum şeydacım canım benım dünyalar benım oldu ınan rabbıme şükürler olsun ınan kendım olmuş kadar mutlu oldum senın sabrına hayranı bu sabrının mükafatı yavrun oldu dılerım rabbım sağlıkla kucağına versın ınan senın ıcın bol bol dua edeceğim canım arkadaşım benım darısı dğiğer tüm arkadaşlara rabbım senı ve yavrunu korusun melekler hiç yanınızdan eksık olmasın kötülerin gözünden sözünden korusun bıtanem hoşgeldın şeyda annecık
ayy cnmm rüyaki ne rüya kuzumm...allh sana da nasip etsn kuzum benm...kız neyn değerini gösterm anlamdım cnm.kan değernmi kuzum..yoksa yarın ki değrimi ben anlamdım cnmmAllahim kucagina aldigin günleride göstersin Insaallah.
Rabbim nazarlardan korusun Masaallah degerin cok güzel cok sevindim
bize fotosunu cek o güzel degeri görelim aman Allahim rüya gibi ya gercekten Rabbime sükürler olsun
oh oh ıyı sevındım ınan
cnm olsun ben ekıbı toplarım yıne hem seydamında degışıcek eşinin saatı
özluyo ınsan burdakı sohpetı
tek keyfımız kk zaten
kızlar topimizn başlığını değiştirdim..nasıl olmuşş..bir kaç not ta aşa düşüüm ilk sayfaya bakın
canim cok guzel olmus INSALLAH 2013te listemizin tamami hamis kalir AMINNN, canim neden kendini hamisler listesine yazmadin ki??kızlar topimizn başlığını değiştirdim..nasıl olmuşş..bir kaç not ta aşa düşüüm ilk sayfaya bakın
Kızlar nerde kaldınız neyse daha 10 dk var beklıyeyım bıraz :)
dakık gebem benım bak gedım meryemde gelıcek sımdı
ay ne guzel olmuş topik adı dımı
Evet bende çok begendım. Ee sen ne yapıyorsun gorusmeyelı
Evet bende çok begendım. Ee sen ne yapıyorsun gorusmeyelı
Neyse kızlar sız gelene kadar ben bı duş alayım zaten anca toplnırsınız
hayırlı aksamlar kıslar nasılsınızz ben yeni başlıgı göremedim ama meraklıyımm nerdee
ılk baş sayfada tatlım ben cok sevdım guzelde yazı yazmış arkaaşım ellerıne saglık seydamın
evet gördümm çok güsel olmusss gözlerim dolu dolu okudumm
ölürüm yaaa ne güsel yazmısınnn canımm ben yeni topink ecılır die düşünüyodum
ama bölesii dah güsel olmusss yazınıı çok begendimmm
he be arkadaşım sen ne yatın cnm bu aykı plan ne adet bıttımı
evet adet bitti canımm pazartesi doktoru arıcam sanırım intihap var
çok akıntım artı kasık agrım varr bide kasıntım onun için gidicem asılama
bi daha ki adetden sonra olacaktım bakalım bu durum etkilicek mii
bende böyle sen nasılsınn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?