Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243

çpk sağol kuzum belki çok erken davadnım ama işte..inşşlhh bebğimi korur rabbimde tutunuversin bu sefer sende dua et kuzum..bebğim ttunsun bana cuma günü kontrole gtcez işte kan vercez

çpk sağol kuzum belki çok erken davadnım ama işte..inşşlhh bebğimi korur rabbimde tutunuversin bu sefer sende dua et kuzum..bebğim ttunsun bana cuma günü kontrole gtcez işte kan vercez

inş. canım benim aklına olumsuz şeyler getirme 1 kere başımıza kötü bişey geldi diye bidaha aynı şeyi yaşamıyosun bende çok korkuyordum aynı şeyi yaşamaktan ama bak 31.haftadayız Rabbim'e hesapsız şükürler olsun

sağlıkla,sıhhatle kucaklarımıza aldığımız günleride göstersin Rabbim inş.

çok doğru diyorsun cnm da işte çok korkuyorm...benm gibi snede 1 kere yumurtlayan biri olunca gerçekten çok zor.rabbim yüüzme gülsün bebğimi korusun cnm..uğur getirsin sans getrsn dye cetvel bilem yaptım :)))

Herkese günaydın nasilsiniz bakem

Son düzenleme:
Yazını okurken çok mutlu oldum öncelikle bebeğin hayırlı olsun Rabbim kucağına almayı nasip etsin sen iyi düşün ki iyi olsun Allah'in izni ile birşey olmaz Rabbim ikinizide korusun sağlık sıhhat versin seni mutlu eden Rabbim senin yanisira bütün annelik duygusunu tatmak isteyen arkadaşlarımıza da nasip ediyorum ve seni canı gönülden tebrik ediyorum

çok doğru diyorsunuz cnm..olmlu düşşün olmulu olsun..amin canımm..rabbim kimsyeye aratmasın.herkese yaşatsın..rabbim kimseyi evlat sevgisiden bahrum bırakmasın

çok doğru diyorsunuz cnm..olmlu düşşün olmulu olsun..amin canımm..rabbim kimsyeye aratmasın.herkese yaşatsın..rabbim kimseyi evlat sevgisiden bahrum bırakmasın

AMin amin inşAllah herkesin o duyguyu yaşamasını istiyorum ve dua ediyorum Rabbim bizleri evlatla imtihan etmesin ama sabır ve gerçekmiş etmek lazım senin bu davranışın herkese örnek olsun Rabbimden ümidizi kesmeyin ve ona için için dua edin yani tedbirinizi alın takdiri Allah'a birakin

amn cnm...sen önlemini al elinden geleni yap gerisi alalha..eğer olmuyorsa eminmki bir bildiği var rabbimin

Aynen öyle canim tekrar hayırlı olsun bebişin merak etme birşey olmayacak ben inanıyorum sende inan
İNANiYORSAN EN GÜÇLÜ SENSİN...

Songül teyzesiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii..................

Bu resim sanaa..................

Faruk Bey............

El öpmeye geldi.............

Eki Görüntüle 571803
Eki Görüntüle 571804

masllah barikallah subhanallah çok tatlı allah analı babalı büyütsün pek bi sinirli bakmış yalnız ne çekiosun be der gibiii

gözüm aydın canım çok güzel bi haber darısı başıma allah sağlıkla kucağına lamayı nasip etsin

seydammm canimm benim cokk sevindim RABBIM sana 9 ay kolay ve sorunsuz hamilelik nasip etsin INSALLAH sabah sabah cokk guzel bir haber bu bize de dua et canim sakin korkma hep olumlu dusun bak goreceksin bebegin sikica tutunacak annecigine:119::119::119::119::119:

Songül teyzesiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii..................

Bu resim sanaa..................

Faruk Bey............

El öpmeye geldi.............

Eki Görüntüle 571803
Eki Görüntüle 571804
maşALLAHcanımm çok tatı bi bebek buu
analı babalı büyüsün güsel bi ömür nasip etsin güsel ALLAHIMM

CANIMM facede okuyunca anladımm hemen bakım dedim çok sevindimm ALLAHIM korusun bebeşinii
sag salim kucagına aldıgın günleri görürüz inşALLAHH

canımmmmmmmm çok sevindim RABBİM kucağına almayıda nasib etsin İNŞALLAH..sorunsuz bir hamilelik gecirirsin İNŞALLAH..

darısı tüm bebek bekliyenlere kuzucumm..rabbim bu satınızıı son sat yapsın bir daha adet olmyın gebelik oluşpsun cnmm
allh razı olsun cnm..ben duaya çok inanıyorum..benim burda duayla yumurtalıklrım byüdü..ve duayla hamile kaldım...sizleri hiç dilimden düşürmedim düşürmicemde canlaırm
amin canım ...darısı sana..sırayı sana saldım cnm..rabbim tüm istiyenlere versin.asla umudunzu yitrmeyin...öle beklediniz andada gelo beklemdinz andada..
canımmmmmmmm çok sevindim RABBİM kucağına almayıda nasib etsin İNŞALLAH..sorunsuz bir hamilelik gecirirsin İNŞALLAH..
amin cnm inşllh kuızum...gebe kalalbilme sürecini artık ezbere bilom ama bu durumu bilmiyorum..rabbim bebeğimi bana tutundurtsun:26:

tatlim tesekkur ederim , ben 2 senedir hep dua ediyorum ailem kvler hep dua ediyorlar demek ki sabr etmek de lazim RABBIM hayirlisi versin INSALLAH , canim esine ve kvlere soledin mi?

Canımmmm çok sevindimm Rabbim hayırlısıyla kucağına da almayı nasip etsin inşallahhh

o süreçte kolay canım dr ilaç vercek düzenli kullan aksatma..ve kendini yorma ilk 3 ay önemli eşinlede birlikte olma kuzum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…