Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
seyda yatmadan sana ıkı soru
1 eşını saatı ne zan degışıyo kac kac oluyo
2 kv ıle berabersınız ya sen pc ye nerden gırıyon o nerede oluyo merak edıymu naptını

aaa nereye kaçıyonoz ya daha karpuz kesecektik
ya harbi olsaydı bi karpuz soğuk soğuk nasıl giderdi canım çekti ya
ayy cnm soğuk havada pek hoşlanmadım bian ürperdimm...

ama dün yapması gerek inceligi bügün yaptı bügün 7 aralık benim için bi önemi yok
ay dün düü benim dogum günüm ay iyicene gaza geldim valla kaldırıp bi daha kavga yapasım var

aaa sendemi içiodunn aman kıı 9 ay içmedin tut kendini boş ver ay benim canım hiç aramadı masallah

aynen bacımm ya bende diiom bi küssek zati kavga yapmıcaz daa küsemiyoruz kiievde kovalamaca yasıoz[/QUOTE]

hahah kızz durun bu gece herkes gaza gelooo..
KIZLAR GAZA GELEMYİN İPRAGAZA GELİN

ayy kız sen benm istedim gibi sor varsa vursun yoksa vurmasın.sonra tam tersini sor bakim..günahsız bebem doğruyu der
Oyle sordum zaten duruyodu seyda teyzen hamıleyse vur değilse vurma dedim hemen vurdu

Yaa sorma hamıle oldugumu oğrendığım zaman bıraktım

hayırlı geceler kıslarr bende yatıyorumm artıkk saate bakk ayyy ii gecelerr

hahah kızz durun bu gece herkes gaza gelooo..
KIZLAR GAZA GELEMYİN İPRAGAZA GELİN [/QUOTE]

kızlar hep beraber çıkalım o zaman 1 2 3 deyince

seyda yatmadan sana ıkı soru
1 eşını saatı ne zan degışıyo kac kac oluyo
2 kv ıle berabersınız ya sen pc ye nerden gırıyon o nerede oluyo merak edıymu naptını

YARIN eşim sabah bi gelooo bir daha pazaretsi günü gitcek..gündüzcü sabah 8 akşam 6 canım...pazar günü gelirim ya da gündüze gelirim buraya

benim otrduğum ev 4 oda .bir benm yatak oda bir onalrın bir benm otrma odam bir onalrın...onlar şimdi sobalı odada ben doğalgazlı odada..sonra yatama geçicem :))aynı even içinde 2 +1 2+1 oloz cnmm :))

hayırlı geceler kıslarr bende yatıyorumm artıkk saate bakk ayyy ii gecelerr

aaa saatte ne var ki şunun şurası 01;38 dayanıksız çıktınız ben sabah ederiz diye düşünüyodum ( şaka şaka) iyi geceler

maşallah maşallah yeme içme bir oturma yatma ayrı:)9

Oyle sordum zaten duruyodu seyda teyzen hamıleyse vur değilse vurma dedim hemen vurdu

Yaa sorma hamıle oldugumu oğrendığım zaman bıraktım
yavrumm benm yaaa..bak bu doğru çıkrsa varyaaa..buu çocuk çok zekiiolcek ben diyim snaa heee...
allh razı olsun ikinzdende cnm..bir an önce gelsin bebğimmm

aa ıste o supermış heeeee
ay saatler degılıyo uzuldum bak öptum k ı b

aaa saatte ne var ki şunun şurası 01;38 dayanıksız çıktınız ben sabah ederiz diye düşünüyodum ( şaka şaka) iyi geceler

ah cnm sen bızı gecen yıl görcektın 3 lere 4 lere kadar dı
ama sımdı gebe var umurtası catlayan var emızren var
eee bak hıc olmadı kkocasınla kavgalı kus var olmuyo o saate kadar cıx
neyse cnm muhappetınden hoşnut kaldık yıne beklerız

maşallah maşallah yeme içme bir oturma yatma ayrı:)9
aynn öle cnm :)))
aa ıste o supermış heeeee
ay saatler degılıyo uzuldum bak öptum k ı b
evbet cnm aynı evde görüşmyoz bile :)))
evet beni özleyn azcıkk kızlarrr

ayy tamm cnm bişe demdimm...olmulu çıkmasın siz çeksiniz ben,ii ona göre senede 1 sefe ryumurtluyom olsun deme :))
tamm cnm haid çıkalımm

tabi tabi haklısın benim gibi evde tek başına olup uykusu olmayanı var var oğlu var inşallah Allah izin verirse gelirim bi daha ğörüşünceye kadar ALLAH a emanet olun iyi geceler bende çıkıyorum ama uykusu olanlar halen burdalar hadi herkes yatağa bakim

yavrumm benm yaaa..bak bu doğru çıkrsa varyaaa..buu çocuk çok zekiiolcek ben diyim snaa heee...
allh razı olsun ikinzdende cnm..bir an önce gelsin bebğimmm
Bakalım bı kac gun içinde anlıcaz

ben kaçtımkızlarrr byeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Iyı geceler canım

Evet canım haı cıkalım ıyı geceler tatlı ruyalar

:) Bu cemaat nerdeki acep Kız şeyda
varmı güzel bi haber ya...Daha bat gelmemiş ama
ümitliyim ben
Dilbeeer sen naptın canım göremedim seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…