Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243

olsun canim, tosun pasa yine cumhuriyet bebesi olsun, dogumgününün ne önemi var ama gün de özel bi gün hani, devletimizin dogum günü ayni günde dogsaydi ne hos olurdu olsun ama önemli olan sagligi

ayy kız yapimde sölemimm ben en iyisimi ona..olmulu olursa sölemiyim bare..ay keşke bu ayda progestan içseydimde tam zamnnda geleydi yaaa
tosun olcak o tosun aras kankası gıbı
bende istomm tosuncukkkk..hee bu arada senn çoukla dalga geçtik ya biz ismi cumhur olsun diye ondan erkn geldi o bebeiş

kizlar hepünüze iyi geceler datlu rüyalar kactim ben uykum geldi kacmadan gideyim size hos sohbetler

olsun canim, tosun pasa yine cumhuriyet bebesi olsun, dogumgününün ne önemi var ama gün de özel bi gün hani, devletimizin dogum günü ayni günde dogsaydi ne hos olurdu olsun ama önemli olan sagligi

evet tatlım ya cok ısterdım ama nasıp sağlık olsun tabu
dr muz bıle tatılını on göre ayarlamıştı ama nasıpten ötesı yok tabı

hımmm evet olabılır aslında

ay o benım teshısım kım alık moduna gırdıyse sonnda cıft cızgı gördu
demek ızmırde yaşıyosun ne guzel
ben oldum olası doğdum doğası sakaryadayım cnm

hımm güzel valla sakarya şiirinnden yazacaktım unutmuşum neyse türkiyenin her yeri memleketim:)

bence de katılıyorum sana dedim ben mi abartım ama abartmamısım demekki
yılda bi kere ya bi dogum günüm bi evlenme yıl donumü baskada bişiy istemiom
bunları düşünüp bi incelik yapsa yetecek bana

ay kız ben sıkıntıdan içerdim..geçen sene öle çok pc başınd aiçtimi bilirm evm mis ben mis ama arada bir aramıyor değilim..ama şimdi versen kusarım o dercede hee

oh ohh masallah arama sen bölesi daha iyii

valla ben kızdım mıı naparsa yapsın kolay barısmm asla yüz vermm uzatabildigim kadar uzatırım
o yaptıgı jesti dün yapsaydıı böle olmıcaktıı bu kadar basit hersey para diil sahsen
illa hediye al gel demedim ben onaa sabah işe giderken dün yapsaydıı ben
tavrimi koymadan önce düşünseydi

aaa bak adama neler yapo bizde adamı bildin odun sanozzz....ayy adama acıdım şimdi bak...kız adam o kadar şey yapo sen ne dion.ayy rujla bir yere yazı yazssa sanızırım cinnet geçrrrm herlde ben.

ha tamam anladım ya önu biliyorumda kısaltılmış olduğunu çıkaramadım kusura bakmayın daha 4-5 gündür üyeyim çözmeye çalışıyorum işte
Oo sen takıl bıze kk nın butun ıncelıklerını oğretelim
takilma canim öyle ileride geride felan diye... hic de duymadimki ileri gidiyo ya da geriden geliyo diye bir sey olsun.. sonucta bi makinanin yaptigi ölcüm degil mi??? dedigin gibi sagligi yerinde olsun da önemli olan o
Aynen canım. Sağlığı yerınde olsun ama ınsan merak etmıyo değil acaba boyu kav kılosu nekadar oldu dıye
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

dimii oh kurtulmus biz artık mis gibi kokuyos
Yaa cıdden artık eşimi yanımdan kovuyom sigara içip gelınce. Yanımd ıçmemesıne ragmen ben nasıl içiyormusum bılmem gercı arada canım istiyo ama kesinlikle kendımı durduruyorum

Sordum canım hemde senın dedığın gıbı hareket etmeyen bebek hareket ettı. Başta hareket etmıyodu annecım sana bısey sorcam dedım bı tepkı verdı. Sonra durdu sorunca yıne tepkı verdı

tosun olcak o tosun aras kankası gıbı
Ayy işallah yaa sağılklı olsun tosuncuk olsun bıde uslu olursa tadından yenmez valla

kıs bizde hiç küs kalamıyoz valla,bana kalırsa surat asarım küserim de bırakmıyo kidiyorum ona ki;ağız tadıyla bi surat asamıyorum sana

kizlar hepünüze iyi geceler datlu rüyalar kactim ben uykum geldi kacmadan gideyim size hos sohbetler
ii gecelr cnmmm..görüşürükkk
evet cnm ii böle vallaaa..

ay kızlar bende çıksammmı benm sankim çok uykum gelooo

ayy kız sen benm istedim gibi sor varsa vursun yoksa vurmasın.sonra tam tersini sor bakim..günahsız bebem doğruyu der

ii gecelr cnmmm..görüşürükkk

evet cnm ii böle vallaaa..

ay kızlar bende çıksammmı benm sankim çok uykum gelooo

aaa nereye kaçıyonoz ya daha karpuz kesecektik
ya harbi olsaydı bi karpuz soğuk soğuk nasıl giderdi canım çekti ya

ii geceler canımm
aaa bak adama neler yapo bizde adamı bildin odun sanozzz....ayy adama acıdım şimdi bak...kız adam o kadar şey yapo sen ne dion.ayy rujla bir yere yazı yazssa sanızırım cinnet geçrrrm herlde ben.
ama dün yapması gerek inceligi bügün yaptı bügün 7 aralık benim için bi önemi yok
ay dün düü benim dogum günüm ay iyicene gaza geldim valla kaldırıp bi daha kavga yapasım var
aaa sendemi içiodunn aman kıı 9 ay içmedin tut kendini boş ver ay benim canım hiç aramadı masallah
kıs bizde hiç küs kalamıyoz valla,bana kalırsa surat asarım küserim de bırakmıyo kidiyorum ona ki;ağız tadıyla bi surat asamıyorum sana
aynen bacımm ya bende diiom bi küssek zati kavga yapmıcaz daa küsemiyoruz kiievde kovalamaca yasıoz

Aaaa kızdırma benı heeeee off azıcık umıtlendırmıyo ınsanınhemen hevesını kırıyon getırtme benı oraya
Iyı geceler canım
ya benımde yatmam lazım hadı yatın sızde ya
uyuyım dınleneyım sutler dolsun
Yat yavru yat benımde yatam lazım yarın ben unutursam sen ara bazen heyecan yapabılıyom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…