hımmmm o toptan halletmış ışını bı kere hatırladımmı gerısı gekcek dıye
ay 29 ekım deme benım tospıkte 29 ekımde doğcaktı göya ne hevesım vardı hep cumhurıyet bebesı dıyodum
ayy kız yapimde sölemimm ben en iyisimi ona..olmulu olursa sölemiyim bare..ay keşke bu ayda progestan içseydimde tam zamnnda geleydi yaaaYaa canım başlarda kv bızden çıkmaz elımde sureklı pc yı gorurse çok tepkı alırım başlarda pek giremem ama eymen bey aras abısı gıbı uslu olursa hep burdayım demektıreğer uslu olmazsada fırsat buldukça artık tabı bulabılırsem. Yaaa sen oğlunla konuşuyormussunya benım oğlu uslu dıye. O gunden sonra bende konuşmaya başladı benımkınde ters teptı sanırım daha da hareketlendı artık hıc durmuyo bu arada oflu gelmedı doğurdu galıba
Aaa sorma yanıyoz vallasıcak kanlıdan zıyade cenesı duşuk dıyebılırz
Amann erkek mılletı işte bende testı gızlı alırdım oda dah erken boşver fılan derdı
Benımkı bende uzak olmaz ust katımdan taşınmıcak tabı bende o bakımdan yapacak bışey yok. Elden buşey gelmıyor
Ahaha bul bakalım şimdi deyınce benımde canım cektı ama hayatta kavga edememkı zaten alttan alır.bıde yarın mutlu olacağım için trıp yapmak aklıma gelmez. Ağzım kulaklarımda dolaşacam butun gun o yuzden sana bı kavga nedenı bulalım bence. Bende umut yok
Anam senınkı kv statusune gırmıyono farklı bı statude
Ahaha buldugun ılk yerden dal boşver takılma
bende istomm tosuncukkkk..hee bu arada senn çoukla dalga geçtik ya biz ismi cumhur olsun diye ondan erkn geldi o bebeiştosun olcak o tosun aras kankası gıbı
olsun canim, tosun pasa yine cumhuriyet bebesi olsun, dogumgününün ne önemi var ama gün de özel bi gün hani, devletimizin dogum günüayni günde dogsaydi ne hos olurdu olsun ama önemli olan sagligi
ayy kız yapimde sölemimm ben en iyisimi ona..olmulu olursa sölemiyim bare..ay keşke bu ayda progestan içseydimde tam zamnnda geleydi yaaa
bende istomm tosuncukkkk..hee bu arada senn çoukla dalga geçtik ya biz ismi cumhur olsun diye ondan erkn geldi o bebeiş
ay o benım teshısım kım alık moduna gırdıyse sonnda cıft cızgı gördu
demek ızmırde yaşıyosun ne guzel
ben oldum olası doğdum doğası sakaryadayım cnm
kizlar hepünüze iyi geceler datlu rüyalar kactim ben uykum geldi kacmadan gideyim size hos sohbetler
bence de katılıyorum sana dedim ben mi abartım ama abartmamısım demekkiyok kusum seninle ilgisi yok yaa... daha hirsimi alamadim da ondan... yaa evlilik-nisan-nikah yildönümü,yilbasi, sevgililer günü vs vs hicbirini takmiyo, aklina bile gelmiyo.. ya bi dogum günüm ya.. bir de unutulcak bigün bile degil 29 Ekim sen düsün yaniamaaannn yapsin böyle kaybeden kendisi olur ben degil takintili olmakla ilgisi yokki, özel bigün yaaa unutmasinlar iste o kadar
ay kız ben sıkıntıdan içerdim..geçen sene öle çok pc başınd aiçtimi bilirm evm mis ben mis ama arada bir aramıyor değilim..ama şimdi versen kusarım o dercede hee
haha ne guzelde jest yapmış adamcagız bıde kızzgınsız hala bak
aaa ben kustummu cok asık suratlı olurum yaklaştırmam
ama cokta uzatamam alır yıne gönlumu
asy sevıyo ben onu ya ay bak bırden de özlemem cıktı
selam sende hoş geldin evet bazen bende yakalayamıyorum:))
ah o küsmek nasıl bişiy ben çok meral ediyorum küserim konusmm ben konusana kadar yüz kere askım der sarılır ne bilim hayattda ayrılmas kıçımdan biz hiç küsemeyiz onun için çok küsmek istemişimdirr hiç müümkün olmadı
bi kac saat önce en iisi gidim yatım dedim yatagın içine geldi askım napıon sen burda dioo
cama rujla seni seviom yazmıs kalk ben naptım bak dioo yaa
kıss sen yokmusun hep sessiz bi kösedee konus azcık zatii görüşemiyos:)))
hımm güzel valla sakarya şiirinnden yazacaktım unutmuşum neyse türkiyenin her yeri memleketim:)
Oo sen takıl bıze kk nın butun ıncelıklerını oğretelimha tamam anladım ya önu biliyorumda kısaltılmış olduğunu çıkaramadım kusura bakmayın daha 4-5 gündür üyeyim çözmeye çalışıyorum işte
Aynen canım. Sağlığı yerınde olsun ama ınsan merak etmıyo değil acaba boyu kav kılosu nekadar oldu dıyetakilma canim öyle ileride geride felan diye... hic de duymadimki ileri gidiyo ya da geriden geliyo diye bir sey olsun.. sonucta bi makinanin yaptigi ölcüm degil mi??? dedigin gibi sagligi yerinde olsun da önemli olan o
Yaa cıdden artık eşimi yanımdan kovuyom sigara içip gelınce. Yanımd ıçmemesıne ragmen ben nasıl içiyormusum bılmem gercı arada canım istiyo ama kesinlikle kendımı durduruyorumaminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
dimii oh kurtulmus biz artık mis gibi kokuyos
Sordum canım hemde senın dedığın gıbı hareket etmeyen bebek hareket ettı. Başta hareket etmıyodu annecım sana bısey sorcam dedımkız yazık kız sennki pek bir mülayim ne kavga çıkrıyon.kır kıçını otr...
tabi kuzum ozmana kadr ters bir durum olmazsa pazartesi hemn yaporumm
nee ettm kız ben hatrlamıyom heee ne dediydimkiii
hee sorcm benm meşhur soruyu sor...teyzen gurban kızma teyzenee
Ayy işallah yaa sağılklı olsun tosuncuk olsun bıde uslu olursa tadından yenmez vallatosun olcak o tosun aras kankası gıbı
kizlar hepünüze iyi geceler datlu rüyalar kactim ben uykum geldi kacmadan gideyim size hos sohbetler
selam sende hoş geldin evet bazen bende yakalayamıyorum:))
ah o küsmek nasıl bişiy ben çok meral ediyorum küserim konusmm ben konusana kadar yüz kere askım der sarılır ne bilim hayattda ayrılmas kıçımdan biz hiç küsemeyiz onun için çok küsmek istemişimdirr hiç müümkün olmadı
bi kac saat önce en iisi gidim yatım dedim yatagın içine geldi askım napıon sen burda dioo
cama rujla seni seviom yazmıs kalk ben naptım bak dioo yaa
kıss sen yokmusun hep sessiz bi kösedee konus azcık zatii görüşemiyos:)))
Oo sen takıl bıze kk nın butun ıncelıklerını oğretelim
bende öyle yapıyorum zaten takılıyorum maşallah sizde tam gece kuşuymuşsunuz ya hu
ii gecelr cnmmm..görüşürükkkkizlar hepünüze iyi geceler datlu rüyalar kactim ben uykum geldi kacmadan gideyim size hos sohbetler
evet cnm ii böle vallaaa..bence de katılıyorum sana dedim ben mi abartım ama abartmamısım demekki
yılda bi kere ya bi dogum günüm bi evlenme yıl donumü baskada bişiy istemiom
bunları düşünüp bi incelik yapsa yetecek bana
oh ohh masallah arama sen bölesi daha iyii
valla ben kızdım mıı naparsa yapsın kolay barısmm asla yüz vermm uzatabildigim kadar uzatırım
o yaptıgı jesti dün yapsaydıı böle olmıcaktıı bu kadar basit hersey para diil sahsen
illa hediye al gel demedim ben onaa sabah işe giderken dün yapsaydıı ben
tavrimi koymadan önce düşünseydi
Oo sen takıl bıze kk nın butun ıncelıklerını oğretelim
Aynen canım. Sağlığı yerınde olsun ama ınsan merak etmıyo değil acaba boyu kav kılosu nekadar oldu dıye
Yaa cıdden artık eşimi yanımdan kovuyom sigara içip gelınce. Yanımd ıçmemesıne ragmen ben nasıl içiyormusum bılmem gercı arada canım istiyo ama kesinlikle kendımı durduruyorum
Sordum canım hemde senın dedığın gıbı hareket etmeyen bebek hareket ettı. Başta hareket etmıyodu annecım sana bısey sorcam dedımbı tepkı verdı. Sonra durdu sorunca yıne tepkı verdı
Ayy işallah yaa sağılklı olsun tosuncuk olsun bıde uslu olursa tadından yenmez valla
ii gecelr cnmmm..görüşürükkk
evet cnm ii böle vallaaa..
ay kızlar bende çıksammmı benm sankim çok uykum gelooo
ii geceler canımmkizlar hepünüze iyi geceler datlu rüyalar kactim ben uykum geldi kacmadan gideyim size hos sohbetler
ama dün yapması gerek inceligi bügün yaptı bügün 7 aralık benim için bi önemi yokaaa bak adama neler yapo bizde adamı bildin odun sanozzz....ayy adama acıdım şimdi bak...kız adam o kadar şey yapo sen ne dion.ayy rujla bir yere yazı yazssa sanızırım cinnet geçrrrm herlde ben.
aaa sendemi içiodunn aman kıı 9 ay içmedin tut kendini boş ver ay benim canım hiç aramadı masallahAynen canım. Sağlığı yerınde olsun ama ınsan merak etmıyo değil acaba boyu kav kılosu nekadar oldu dıye
Yaa cıdden artık eşimi yanımdan kovuyom sigara içip gelınce. Yanımd ıçmemesıne ragmen ben nasıl içiyormusum bılmem gercı arada canım istiyo ama kesinlikle kendımı durduruyorum
Sordum canım hemde senın dedığın gıbı hareket etmeyen bebek hareket ettı. Başta hareket etmıyodu annecım sana bısey sorcam dedımbı tepkı verdı. Sonra durdu sorunca yıne tepkı verdı
Ayy işallah yaa sağılklı olsun tosuncuk olsun bıde uslu olursa tadından yenmez valla
aynen bacımm ya bende diiom bi küssek zati kavga yapmıcaz daa küsemiyoruz kiikıs bizde hiç küs kalamıyoz valla,bana kalırsa surat asarım küserim de bırakmıyo kidiyorum ona ki;ağız tadıyla bi surat asamıyorum sana
Aaaa kızdırma benı heeeeeayy kız yapimde sölemimm ben en iyisimi ona..olmulu olursa sölemiyim bare..ay keşke bu ayda progestan içseydimde tam zamnnda geleydi yaaa
bende istomm tosuncukkkk..hee bu arada senn çoukla dalga geçtik ya biz ismi cumhur olsun diye ondan erkn geldi o bebeiş
Iyı geceler canımkizlar hepünüze iyi geceler datlu rüyalar kactim ben uykum geldi kacmadan gideyim size hos sohbetler
Yat yavru yat benımde yatam lazım yarın ben unutursam sen araya benımde yatmam lazım hadı yatın sızde ya
uyuyım dınleneyım sutler dolsun
Ama artık rskısı kadar oturamıyoz yarenın bebeği oldu erken yatması lazım yanı erken dedığım bu saatte ben desen karnım burnumda ama olsun her halukarda cenemız dşuktur bızımOo sen takıl bıze kk nın butun ıncelıklerını oğretelim
bende öyle yapıyorum zaten takılıyorum maşallah sizde tam gece kuşuymuşsunuz ya huee bıde mucıze var onunda yakında guzel habeını alıcaz rabbım tum ısteyenlerın kucagını boş cevırmesın işallah
Iyı meadem hep beraber çıkalımii gecelr cnmmm..görüşürükkk
evet cnm ii böle vallaaa..
ay kızlar bende çıksammmı benm sankim çok uykum gelooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?